• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv negatif oldum 🥳

pembedolapppp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
7
4
1
27
Bu yazıyı okuyan endişeli güzel hanımlar , öncelikle başlıktan anlayacağınız gibi bugün 6 ay sonunda hpv negatif sonucumu aldım , bendeki tip diğer tip dedikleri ama riskli olan biri idi , burada sizinle paylaşacağım neler yaptım: öncelikle ilk 3 ay bunu kabullenmedim sürekli stres yaptım üzüldüm kilo verdim , sonra terapiye başladım ve gerçekten çok iyi hissettirdi , daha sonra kendime söz verdim dünyanın sonu değil bir yerden başlamalısın diye ancak nereden başlayacağımı bilmiyordum sağlık ocağına gidip eksik vitamin değerlerime baktırdım ve tamamladım , aşılarımı oldum, her sabah kefir ve damla d vitamini kullandım (bunu 1 ay yaptım) her gün yeşil çay içtim , Deflagyn 3 kutu kullandım ve takviye olarak 1 kutu Papivir içtim. Çok stresli bir iş hayatım var ama her gün aynı saatte uyumaya çalıştım bol su içtim ve cinsel ilişki bu sürede hiç yaşamadım , doktorum ne kadar test için erken 1.senede bakalım desede ben testi tekrar ettim ve negatif sonucumu gönderdiler , kendinizi benim gibi üzmeyin bakın üzüldüğüm halde son 3 ayda toparladım kendimi ve sonuc negatif 😊

Bu yazıyı okuyan endişeli güzel hanımlar , öncelikle başlıktan anlayacağınız gibi bugün 6 ay sonunda hpv negatif sonucumu aldım , bendeki tip diğer tip dedikleri ama riskli olan biri idi , burada sizinle paylaşacağım neler yaptım: öncelikle ilk 3 ay bunu kabullenmedim sürekli stres yaptım üzüldüm kilo verdim , sonra terapiye başladım ve gerçekten çok iyi hissettirdi , daha sonra kendime söz verdim dünyanın sonu değil bir yerden başlamalısın diye ancak nereden başlayacağımı bilmiyordum sağlık ocağına gidip eksik vitamin değerlerime baktırdım ve tamamladım , aşılarımı oldum, her sabah kefir ve damla d vitamini kullandım (bunu 1 ay yaptım) her gün yeşil çay içtim , Deflagyn 3 kutu kullandım ve takviye olarak 1 kutu Papivir içtim. Çok stresli bir iş hayatım var ama her gün aynı saatte uyumaya çalıştım bol su içtim ve cinsel ilişki bu sürede hiç yaşamadım , doktorum ne kadar test için erken 1.senede bakalım desede ben testi tekrar ettim ve negatif sonucumu gönderdiler , kendinizi benim gibi üzmeyin bakın üzüldüğüm halde son 3 ayda toparladım kendimi ve sonuc negatif 😊
Gecmiş olsun gözünüz aydın cin1 varmıydı sizde

Gecmiş olsun gözünüz aydın cin1 varmıydı sizde
Teşekkür ederim evet o da gerilemiş , smear temiz ve gözle muayenede temizdi , Deflagyn etkili olduğunu düşünüyorum bu konuda doktorum yine alakalı bulmasa da içeriğinde selenyum var biraz pahalı bir ilaç ama florayı dengelediğini düşünüyorum

İçimdeki umudun artmasına yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim belki güzel bir haber görür ve mutlu olurum diye şu saatte gireyim dedim ve aşşırı mutlu oldum sizin adınıza çok sevindim darısı başıma🪷🌺

Çok geçmiş olsun bize umut oldunuz
Yanlış anlamadıysam Kolposkopi yaptırdınız cin1 geldi ve o da gitmiş di mi

Çok geçmiş olsun bize umut oldunuz
Yanlış anlamadıysam Kolposkopi yaptırdınız cin1 geldi ve o da gitmiş di mi
Evet kolposkopide cin1 gelmişti tekrar kolposkopi yapmadı ama gözle muayenesinde temiz gözüktüğünü söyledi zaten smear ve hpv negatif , bu arada şunu da paylaşmak istiyorum ben 4 lü gardasil 5 sene önce olmuştum ama bana aşı içinde olmayan bir tip bulaşmış o yüzden aşı da olsanız korunmayı unutmayın tek eşli değilseniz 🙏

Back
X