- 23 Aralık 2024
- 7
- 4
- 1
- 27
- Konu Sahibi pembedolapppp
Bu yazıyı okuyan endişeli güzel hanımlar , öncelikle başlıktan anlayacağınız gibi bugün 6 ay sonunda hpv negatif sonucumu aldım , bendeki tip diğer tip dedikleri ama riskli olan biri idi , burada sizinle paylaşacağım neler yaptım: öncelikle ilk 3 ay bunu kabullenmedim sürekli stres yaptım üzüldüm kilo verdim , sonra terapiye başladım ve gerçekten çok iyi hissettirdi , daha sonra kendime söz verdim dünyanın sonu değil bir yerden başlamalısın diye ancak nereden başlayacağımı bilmiyordum sağlık ocağına gidip eksik vitamin değerlerime baktırdım ve tamamladım , aşılarımı oldum, her sabah kefir ve damla d vitamini kullandım (bunu 1 ay yaptım) her gün yeşil çay içtim , Deflagyn 3 kutu kullandım ve takviye olarak 1 kutu Papivir içtim. Çok stresli bir iş hayatım var ama her gün aynı saatte uyumaya çalıştım bol su içtim ve cinsel ilişki bu sürede hiç yaşamadım , doktorum ne kadar test için erken 1.senede bakalım desede ben testi tekrar ettim ve negatif sonucumu gönderdiler , kendinizi benim gibi üzmeyin bakın üzüldüğüm halde son 3 ayda toparladım kendimi ve sonuc negatif