• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV negatif olup devlet hastanesinde hpv testi…

papatyada

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
179
Puanlar
23
Kızlar merhaba
HPV negatif oldukdan sonra devlet hastanesinde hpv testi takibinin süresi nedir?
6 ay mı? 1 yıl mı? 5 yıl mı?
Negatif olup ikinci üçüncü testini devlette veren arkadaslar bilgi verebilir mi?

Bunu bende merak ediyorum. Bilgisi olan var mı?

Yılda bir diye biliyorum siteden bir kız hastaneye gitmişti bir yıl dolmadığı için test almamışlardı

6 ay önce negatıf oldugumda 6 ay sonra kontrole gel demişlerdi,gittim 5 yıl sonra gel dedi ben şok

🫩 İnsanı özel hastaneye mecbur bırakıyorlar.
Sorma aceba o doktor yanlış mı biliyor diye pazartesiye tekrar başka doktora randevu aldım.Oda aynını söylerse özele giderim.Bekleyemem öyle 5 sene

Sorma aceba o doktor yanlış mı biliyor diye pazartesiye tekrar başka doktora randevu aldım.Oda aynını söylerse özele giderim.Bekleyemem öyle 5 sene
Çok saçma yani. Bizim geçmişimiz var sürekli takip altında olmak zorundayız.
Bakalım ne diyecek :/

hpv pozitif oldugum için 2024 den beri ücretsiz 6 ayda bir veriyorum ben hatta haftaya yine gideceğim.

Evet diger tip pozitif geldi.Nisanda kolposkopi olacagım.
Merhaba gecmis olsun. Yanlis hatirlamiyorsam siz negatif olmustunuz acaba neden tekrar pozitif oldu. Test sonucu mu yanlisti yoksa yeniden bulas mi oldu biz bu beladan kurtulamayacak miyiz

Merhaba gecmis olsun. Yanlis hatirlamiyorsam siz negatif olmustunuz acaba neden tekrar pozitif oldu. Test sonucu mu yanlisti yoksa yeniden bulas mi oldu biz bu beladan kurtulamayacak miyiz
Evet testım temız öıkmıştı eylülde.İnanın bilmıyorum.test mi yanlış yenıde bulas olabılır maalesef.16-51 vardı 16 yok şükür ama diğer tip pozıtıf.özelde tiplendırme yapmadan ne oldugunu bılemıcem.51 mi baska mı ? kabus gıbı gitti dıye sevınırken gerı geldı.Bıktım artık ama eskisi kadar takmıyorum şükür.

Diğer tip dediğiniz riskli tipler değil diğerleri değil mi ? Yeniden bulaş olma durumu da var değil mi kendiliginden değil belki de .
Gerçekten bazen diyorum keşke bilmeden yaşasaydım bu kadar hayati kendime zehir etmezdim

Evet testım temız öıkmıştı eylülde.İnanın bilmıyorum.test mi yanlış yenıde bulas olabılır maalesef.16-51 vardı 16 yok şükür ama diğer tip pozıtıf.özelde tiplendırme yapmadan ne oldugunu bılemıcem.51 mi baska mı ? kabus gıbı gitti dıye sevınırken gerı geldı.Bıktım artık ama eskisi kadar takmıyorum şükür.
Yaaa şok oldum , aynı dönemlerde tedavi görüyorduk. Nasıl geçecek bu illet ya
Bende nisan sonunds gideceğim ama korkuyorum
deflagyn kullandık bu etkilemedi mi korumayı ya

Diğer tip dediğiniz riskli tipler değil diğerleri değil mi ? Yeniden bulaş olma durumu da var değil mi kendiliginden değil belki de .
Gerçekten bazen diyorum keşke bilmeden yaşasaydım bu kadar hayati kendime zehir etmezdim
Diger tipde yüksek rüskli tipmiş.Yeni bulaşda olabilir.Bilmemek daha kötü yaş ilerlemeden 10 seneye kansere dönüşüyor vücut kendı atmazsa

Back
X