- Emoji Skoru
- 179
- Puanlar
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanı özel hastaneye mecbur bırakıyorlar.6 ay önce negatıf oldugumda 6 ay sonra kontrole gel demişlerdi,gittim 5 yıl sonra gel dedi ben şok
Sorma aceba o doktor yanlış mı biliyor diye pazartesiye tekrar başka doktora randevu aldım.Oda aynını söylerse özele giderim.Bekleyemem öyle 5 sene İnsanı özel hastaneye mecbur bırakıyorlar.
Çok saçma yani. Bizim geçmişimiz var sürekli takip altında olmak zorundayız.Sorma aceba o doktor yanlış mı biliyor diye pazartesiye tekrar başka doktora randevu aldım.Oda aynını söylerse özele giderim.Bekleyemem öyle 5 sene
Aynı hastanede başka doktor ikiletmeden aldı testi inşallah yine negatif çıkarÇok saçma yani. Bizim geçmişimiz var sürekli takip altında olmak zorundayız.
Bakalım ne diyecek :/
Sonuç çıktı mı acabahpv pozitif oldugum için 2024 den beri ücretsiz 6 ayda bir veriyorum ben hatta haftaya yine gideceğim.
Evet diger tip pozitif geldi.Nisanda kolposkopi olacagım.Sonuç çıktı mı acaba
Merhaba gecmis olsun. Yanlis hatirlamiyorsam siz negatif olmustunuz acaba neden tekrar pozitif oldu. Test sonucu mu yanlisti yoksa yeniden bulas mi oldu biz bu beladan kurtulamayacak miyizEvet diger tip pozitif geldi.Nisanda kolposkopi olacagım.
Evet testım temız öıkmıştı eylülde.İnanın bilmıyorum.test mi yanlış yenıde bulas olabılır maalesef.16-51 vardı 16 yok şükür ama diğer tip pozıtıf.özelde tiplendırme yapmadan ne oldugunu bılemıcem.51 mi baska mı ? kabus gıbı gitti dıye sevınırken gerı geldı.Bıktım artık ama eskisi kadar takmıyorum şükür.Merhaba gecmis olsun. Yanlis hatirlamiyorsam siz negatif olmustunuz acaba neden tekrar pozitif oldu. Test sonucu mu yanlisti yoksa yeniden bulas mi oldu biz bu beladan kurtulamayacak miyiz
Yaaa şok oldum , aynı dönemlerde tedavi görüyorduk. Nasıl geçecek bu illet yaEvet testım temız öıkmıştı eylülde.İnanın bilmıyorum.test mi yanlış yenıde bulas olabılır maalesef.16-51 vardı 16 yok şükür ama diğer tip pozıtıf.özelde tiplendırme yapmadan ne oldugunu bılemıcem.51 mi baska mı ? kabus gıbı gitti dıye sevınırken gerı geldı.Bıktım artık ama eskisi kadar takmıyorum şükür.
Diger tipde yüksek rüskli tipmiş.Yeni bulaşda olabilir.Bilmemek daha kötü yaş ilerlemeden 10 seneye kansere dönüşüyor vücut kendı atmazsaDiğer tip dediğiniz riskli tipler değil diğerleri değil mi ? Yeniden bulaş olma durumu da var değil mi kendiliginden değil belki de .
Gerçekten bazen diyorum keşke bilmeden yaşasaydım bu kadar hayati kendime zehir etmezdim