• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV negatif olup devlet hastanesinde hpv testi…

Yaaa şok oldum , aynı dönemlerde tedavi görüyorduk. Nasıl geçecek bu illet ya
Bende nisan sonunds gideceğim ama korkuyorum
deflagyn kullandık bu etkilemedi mi korumayı ya
Her testte hep o korku olacak maalesef

Evet testım temız öıkmıştı eylülde.İnanın bilmıyorum.test mi yanlış yenıde bulas olabılır maalesef.16-51 vardı 16 yok şükür ama diğer tip pozıtıf.özelde tiplendırme yapmadan ne oldugunu bılemıcem.51 mi baska mı ? kabus gıbı gitti dıye sevınırken gerı geldı.Bıktım artık ama eskisi kadar takmıyorum şükür.
Cok gecmis olsun evet insan alisiyor her seye alistigi gibi. Cinsellik devam ettigi surece oluyor sanirim. Siz asi olmus muydunuz?

Cok gecmis olsun evet insan alisiyor her seye alistigi gibi. Cinsellik devam ettigi surece oluyor sanirim. Siz asi olmus muydunuz?
Teşekkür ederim,hepimiz en az yıpranmışlıkla atlatırız umarım.Evet aşı da oldum

Yaaa şok oldum , aynı dönemlerde tedavi görüyorduk. Nasıl geçecek bu illet ya
Bende nisan sonunds gideceğim ama korkuyorum
deflagyn kullandık bu etkilemedi mi korumayı ya
Merhaba birara yorumlarınızı okumuştum negatif oldunuz diye sevinmiştim,iyisiniz değilmi negatifsiniz inşallah,siz ve eşiniz aşı oldunuz mu? Burda bir üye yorumu görmüştüm,11 yıldır korunduğunu okudum yazısında,yanlış hatırlamıyorsam ilk 3-5 yıl kondom+boxer
Sonrası sadece kondom
Yalan olmasın daha sonrası yeni yeni tamamen korunmayı bıraktıklarını yazmıştı
her yıl test yaptırdığını ve temiz olduğunu okudum
Sizde korunuyormusunuz açık oldu kusura bakmayın,daha iyi ifade edilmek için bu şekilde yazıyorum

Merhaba birara yorumlarınızı okumuştum negatif oldunuz diye sevinmiştim,iyisiniz değilmi negatifsiniz inşallah,siz ve eşiniz aşı oldunuz mu? Burda bir üye yorumu görmüştüm,11 yıldır korunduğunu okudum yazısında,yanlış hatırlamıyorsam ilk 3-5 yıl kondom+boxer
Sonrası sadece kondom
Yalan olmasın daha sonrası yeni yeni tamamen korunmayı bıraktıklarını yazmıştı
her yıl test yaptırdığını ve temiz olduğunu okudum
Sizde korunuyormusunuz açık oldu kusura bakmayın,daha iyi ifade edilmek için bu şekilde yazıyorum
Merhaba,
evet şuan negatifim. Nisan sonunda tekrar test vermeye gideceğim. Ben aşılıyım ama eşim olmadı. Doktor gerek görmedi...
Ben ilk geceden beri prezervatif ile korunuyorum. Ona rağmen bulaş oldu.

Merhaba,
evet şuan negatifim. Nisan sonunda tekrar test vermeye gideceğim. Ben aşılıyım ama eşim olmadı. Doktor gerek görmedi...
Ben ilk geceden beri prezervatif ile korunuyorum. Ona rağmen bulaş oldu.
Nisan sonunda,negatif olduktan sonraki ilk testinizimi vereceksiniz?

Merhaba kolposkopi yaptırdınız mı?
Kolposkopi 20 nisanda.Ama bu arada özelde test verdim,14 tane yüksek riskli tipe bakılmış hepsi negatif,tekrar daha fazla tipe bakılmasını istedim,on güne kadar da o çıkar. Devlette diger tip olarak geçen tipler hangileri merak ediyorum.

Kolposkopi 20 nisanda.Ama bu arada özelde test verdim,14 tane yüksek riskli tipe bakılmış hepsi negatif,tekrar daha fazla tipe bakılmasını istedim,on güne kadar da o çıkar. Devlette diger tip olarak geçen tipler hangileri merak ediyorum.
O zaman daha önce verdiğiniz test mi yanlıştı acaba?

Back
X