Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hpv testinden önce yakın zamanda smear örneği aldırdıysanız belki sonuç yanıltıcı olmuşturGenital bölgemdeki siğil büyümüş gibi,anlamıyorum,bağışıklığımı güçlendirmek için çok uğraştım,uğraşıyorumda,6 aydır,,,,hpv’si negatife dönen birinin,yaktırmadığı siğil büyüyorsa bu hpv’nin hala pozitif olduğu anlamına mı gelir?
Hiçbir test yaptırmadımhpv testinden önce yakın zamanda smear örneği aldırdıysanız belki sonuç yanıltıcı olmuştur
Neden siğili yaktırmadınız?Siğil vücutta kaldıkca negatif olmak biraz zor ama test olmadan kesin bişey demekde doğru olmaz.Genital bölgemdeki siğil büyümüş gibi,anlamıyorum,bağışıklığımı güçlendirmek için çok uğraştım,uğraşıyorumda,6 aydır,,,,hpv’si negatife dönen birinin,yaktırmadığı siğil büyüyorsa bu hpv’nin hala pozitif olduğu anlamına mı gelir?
Sizi üzmek istemem amaSiğiller dururken negatife dönen hiç duymadım ilk işiniz onları yaktırmak olsaydı keske.Büyüme varsa oda sıkıntı.Hangi tipler vardı sizde cin var mıyaktırma işleminden korktum,bilmiyorum ne yapacağımı mecbur gidicem,gittiğimde pozitifi duymamak için bağışıklığımı güçlendirmeye uğraştım,en kısa zamanda gidicem,inşallah negatife dönmüştür
5 martta şüpheli ilişkim oldu,3 ay sonrası siğil oluştuSizi üzmek istemem amaSiğiller dururken negatife dönen hiç duymadım ilk işiniz onları yaktırmak olsaydı keske.Büyüme varsa oda sıkıntı.Hangi tipler vardı sizde cin var mı
Hiçbir test yaptırmadım kendim resimlere bakarak teşhis koydumSizi üzmek istemem amaSiğiller dururken negatife dönen hiç duymadım ilk işiniz onları yaktırmak olsaydı keske.Büyüme varsa oda sıkıntı.Hangi tipler vardı sizde cin var mı
Sigil yapan tip ve ayrıca kanser yapan tiplerde var.Sigili gözle görüyoruz fakat kanser yapan tipler sinsi kendını bellı etmıyor.İhmal etmeden hemen doktora gidin lütfenHiçbir test yaptırmadım kendim resimlere bakarak teşhis koydum
neden doktora gıtmıyorsunuz?Hiçbir test yaptırmadım kendim resimlere bakarak teşhis koydum
Geçmiş olsun 16 ve birde siğil yapan tip var demekki.Doktorlar çok önemsemiyor özelliklede devlet hastanesinde ,kendi doktorunuz kendiniz olacaksınız.Siğillerden kurtulmanız lazım yoksa negatife dönmek zorlaşırbenim de çok küçük siğillerim var, hpv 16 pozitifim. Bugün bir biyopsi işlemim oldu ancak doktor yakılmalı ibaresinde bulunmadı. Gerekli olsaydı belirtilirdi herhalde, sizce bu konuyla alakalı bir aksiyon almam gerekir mi