• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV NEGATİF,siğil

qwerttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
85
12
3
29
Genital bölgemdeki siğil büyümüş gibi,anlamıyorum,bağışıklığımı güçlendirmek için çok uğraştım,uğraşıyorumda,6 aydır,,,,hpv’si negatife dönen birinin,yaktırmadığı siğil büyüyorsa bu hpv’nin hala pozitif olduğu anlamına mı gelir?

Genital bölgemdeki siğil büyümüş gibi,anlamıyorum,bağışıklığımı güçlendirmek için çok uğraştım,uğraşıyorumda,6 aydır,,,,hpv’si negatife dönen birinin,yaktırmadığı siğil büyüyorsa bu hpv’nin hala pozitif olduğu anlamına mı gelir?
hpv testinden önce yakın zamanda smear örneği aldırdıysanız belki sonuç yanıltıcı olmuştur

Neden siğili yaktırmadınız?Siğil vücutta kaldıkca negatif olmak biraz zor ama test olmadan kesin bişey demekde doğru olmaz.

yaktırma işleminden korktum,bilmiyorum ne yapacağımı mecbur gidicem,gittiğimde pozitifi duymamak için bağışıklığımı güçlendirmeye uğraştım,en kısa zamanda gidicem,inşallah negatife dönmüştür

yaktırma işleminden korktum,bilmiyorum ne yapacağımı mecbur gidicem,gittiğimde pozitifi duymamak için bağışıklığımı güçlendirmeye uğraştım,en kısa zamanda gidicem,inşallah negatife dönmüştür
Sizi üzmek istemem amaSiğiller dururken negatife dönen hiç duymadım ilk işiniz onları yaktırmak olsaydı keske.Büyüme varsa oda sıkıntı.Hangi tipler vardı sizde cin var mı

Back
X