- Emoji Skoru
- 27
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi Sarisink09
Merhabalar öncelikle Allah bu süreci yaşayan herkesin yar ve yardımcısı olsun diyerek sözüme başlamak istiyorum Ekim ayında hpv olduğumu öğrendim tip 51 idi Kolpskopi oldum cin1 vardı bir noktada sadece ve o dönem çok çeşitli Vajinal enfeksiyonlar geçirdim 3-4 tane birden fazlaydı ve bu cin yapma konusunda ilerlettiğini söyledi doktorlar Vajinal floramın bozukluğundan dolayı sonrasında ilk önceliğimiz Vajinal florayı toplamak denilerek antibiyogram yapılarak güzel bir tedaviyle negatife döndü enfeksiyonlarım sonrasında ise gynobiotik kullanmaya devam ettim biliyordum ki o toplamadan hpv gitmesi çok zordu bu süreçte birden çok doktora gittim ve özeldeydi hepsi iyi isimlerdi gerçekten alanında başarılı kişilerdi birden fazla doktorun da ortak noktası bu Hastalık vücuttan tamamen atılırdı tıp suan çok değişt ve gelişti diyerek Aşılarımı olmam gerektiğini söylediler bana ve 3 doz aşımı oldum .
Eksik olan takviyeleri kullandım
B12
Folik asit
D3k2 vitamini
Ahcc 3 ay kullandım sadece
Omega 3 arada sırada
Çinko 1 kutu sadece
Magnezyum
bağışıklığımı güçlendirmek için yürüyüş yaptım ve bu takviyelerle yola devam ettim ve şuna inandım bu hastalık evet başıma geldi ama bu hastalığa hangi günahım sebep olduysa eğer Rabbim o günahımı affetsin diyerek o günün geleceğine inandım .
Ocak ayında Kolpskopi yapıldı ve lezyon görülmedi doktorum negatif olabileceğini söyledi zaman doldurmak için Nisan ayını bekledim.
Ve 6 ay sonra yani Nisan ayında negatif yazısını gördüm çok şükür Allaha bunu yazma sebebim umut olmak o dönem bende çok ağladım perişan oldum ancak herşey geçiyor bundan sonra düzenli jinekoloji muayenelerini ihmal etmemeyi ve böyle bir durum olsa bile takip edilmenin ne kadar önemli olduğunu öğrenmiş oldum lütfen kızlar kendinizi üzmeyin geçmeyecek gibi düşünmeyin herşey GEÇECEK siz yeter ki kendinize dikkat edin her şey düzelir sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum
Eksik olan takviyeleri kullandım
B12
Folik asit
D3k2 vitamini
Ahcc 3 ay kullandım sadece
Omega 3 arada sırada
Çinko 1 kutu sadece
Magnezyum
bağışıklığımı güçlendirmek için yürüyüş yaptım ve bu takviyelerle yola devam ettim ve şuna inandım bu hastalık evet başıma geldi ama bu hastalığa hangi günahım sebep olduysa eğer Rabbim o günahımı affetsin diyerek o günün geleceğine inandım .
Ocak ayında Kolpskopi yapıldı ve lezyon görülmedi doktorum negatif olabileceğini söyledi zaman doldurmak için Nisan ayını bekledim.
Ve 6 ay sonra yani Nisan ayında negatif yazısını gördüm çok şükür Allaha bunu yazma sebebim umut olmak o dönem bende çok ağladım perişan oldum ancak herşey geçiyor bundan sonra düzenli jinekoloji muayenelerini ihmal etmemeyi ve böyle bir durum olsa bile takip edilmenin ne kadar önemli olduğunu öğrenmiş oldum lütfen kızlar kendinizi üzmeyin geçmeyecek gibi düşünmeyin herşey GEÇECEK siz yeter ki kendinize dikkat edin her şey düzelir sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olurum