Hpv negatif yapmak icin

rhcp

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2009
367
194
628
Aksaray
Arkadaslar bu baslik altinda hpv negatif olmus kisiler yaptigi seyleri paylasabilir mi? Allahim herkese sifa versin.

Merhaba benim 2 yıl önce siğillerim çıktı yaktırdım sonra tiplemede çok yüksek çıktı 3 ay da bir smear testi yaptırdım. Sonrasında hamile kaldım ve 35. Haftamdayım test yaptırdım ve hpv negatif çıktı. Şu anda şoktayım. Böyle birşey olabiliyor mu bilmiyorum. Eğer doğruysa ben sigarayı bıraktım zerdaçal çörek otu ve propolis içtim.siğil çıktıkça sirke sürdüm. Ne bulursam yedim 3 kutu felan kullandım herhalde yürüyüşler stres en aza indirme ve sonuç negatif ☺️

Merhaba benim 2 yıl önce siğillerim çıktı yaktırdım sonra tiplemede çok yüksek çıktı 3 ay da bir smear testi yaptırdım. Sonrasında hamile kaldım ve 35. Haftamdayım test yaptırdım ve hpv negatif çıktı. Şu anda şoktayım. Böyle birşey olabiliyor mu bilmiyorum. Eğer doğruysa ben sigarayı bıraktım zerdaçal çörek otu ve propolis içtim.siğil çıktıkça sirke sürdüm. Ne bulursam yedim 3 kutu felan kullandım herhalde yürüyüşler stres en aza indirme ve sonuç negatif ☺
3 kutu ne kullandiniz bende sigil yok hpv 16 ilk 2017 de ogrendim sonra hamile kaldim 2018 de dogumdan sonra tekrar yaptirdim pozitifti doktorum gebelikte bagisikligin dustugu icindir dedi 2019 da daha 3 gun once yaptirdim 15 gune cikar sonuc insallah allahim negatif olmusumdur

Arkadaslar bu baslik altinda hpv negatif olmus kisiler yaptigi seyleri paylasabilir mi? Allahim herkese sifa versin.
Bendede cıkmış iki gündür farkettim randevu aldım nolur dua edin zararsız olsun ve tamamen vücudumdan atılsın çok psikolojim bozuldu 😣😣😣

Merhaba,önemli olan bağışıklığı yüksek tutmak.uyku düzeni,minimum karbonhidrat tüketimi,şeker tüketimini azaltmak,kefirin içine biraz toz zerdeçal,toz zencefil ve çok az karabiber karıştırıp 10 dj bekletip akşam yemeklerinde için bağışıklığı kuvvetlendiriyor.hpv negatif çıkınca mutlaka asi yaptırın 10 yıl koruyor.

3 kutu ne kullandiniz bende sigil yok hpv 16 ilk 2017 de ogrendim sonra hamile kaldim 2018 de dogumdan sonra tekrar yaptirdim pozitifti doktorum gebelikte bagisikligin dustugu icindir dedi 2019 da daha 3 gun once yaptirdim 15 gune cikar sonuc insallah allahim negatif olmusumdur

Ben zerdeçal çörek otu yağı ve propolis kullandım ama propolisi hiç bırakmadım. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama bağışıklık için herşeyi denedim ve artık kabullenmiştim.Mucize gibi geldi bana sende boşver bağışıklığın için herşeyi yap akışına bırak sigarayı kullanıyorsan kesinlikle bırak. Birde benim tiplemelerim en yükseklerdi 6 16 da vardı diğerlerini hatırlamıyorum o kadar silmişim kafamdan

Ben zerdeçal çörek otu yağı ve propolis kullandım ama propolisi hiç bırakmadım. Hangisi iyi geldi bilmiyorum ama bağışıklık için herşeyi denedim ve artık kabullenmiştim.Mucize gibi geldi bana sende boşver bağışıklığın için herşeyi yap akışına bırak sigarayı kullanıyorsan kesinlikle bırak. Birde benim tiplemelerim en yükseklerdi 6 16 da vardı diğerlerini hatırlamıyorum o kadar silmişim kafamdan
Sigara yok bende5 seneden beri kulĺanmiyorum.ben gunde 2 bardak yesil cay iciyorum.imutor kompleks kullaniyorum her aksam bir bardak ilik suya bir cay kasigi zerdecal koyup iciyorum normal yemegimi yiyorum bende unutuyorum aslinda ama teet zamani yaklasinca stres oluyorum

Insallah test hpv icin yaptirdim bakalim aralik 20 gibi cikmis olur sonucu insallah negatif olur

İnşallah negatif çıkar ama kesinlikle propolis ve çörek otunu iç bu ikisinin işe yaradığını duyup içmiştim ben o ikisini şiddetle tavsiye ederim ☺️

Propolis, kekik çayı, haftada ciğer veya 10 günde kemik suyu.. Benimde böyle gidiyor bakalım

İnşallah negatif çıkar ama kesinlikle propolis ve çörek otunu iç bu ikisinin işe yaradığını duyup içmiştim ben o ikisini şiddetle tavsiye ederim ☺
Probolis hangi marka onerirsiniz okadar cok varki hangisi iyidir dogrudur bilemiyorun

Corek otu yagida tabiki soylerseniz sevinirim

Ben saraçoğlununkini kullandım bide bee diye bal markası var onunkini kullandım çörekotu yağıda soğuk sıkım olmasına dikkat ettim am markasına takılmayın suda çözülen prpolis diye bakın çay bardağının yarısı kadar suya 15 damla attım ben saraçoğlunda izlemiştim.

Ben saraçoğlununkini kullandım bide bee diye bal markası var onunkini kullandım çörekotu yağıda soğuk sıkım olmasına dikkat ettim am markasına takılmayın suda çözülen prpolis diye bakın çay bardağının yarısı kadar suya 15 damla attım ben saraçoğlunda izlemiştim.
Tesekkur ederim

Merhaba 5 yıl sonra hpv tekrar pozitif oldu ve cin 3 olarak çıktı. Tavsiyem aşınızı yaptırın kolposkopi yaptirin sadece siğillerinizi yaktırmayın ve iyi bir doktor seçin.

Biraz ayrıntılı anlatır mısınız tip kaçtı Kolposkopi olmuş muydunuz tekrar eşinizden mi kaptınız yoksa hiç negatif olmamış mısınız

5 yıl önce 16 11 tip vardı bir tane daha vardı ama hatırlamıyorum. Siğillerim vardı doktor sadece siğillerimi yaktı başka bir şeyden söz etmedi. Aşı vurulmalımıyız dediğimde artık kapmışsınız gerek yok dedi. Sonrasında hamile kaldım doğum için başka doktorla hpv testi yaptık doğumu ona göre yapmak için ve negatif çıktı. Her yıl smear yaptırdım hep temiz çıkıyordu. 5 yıl sonra özel bir doktora ikinci çocuk için gittiğimizde tüm testlere bakalım hpvyede bakalım dedi ve smerde hücre değişimi çıktı onkolojiye yönlendirdiler. Meğerse en baştan 16 11 olanlara kolposkopi şartmıs. Muhtemelen tekrar eşimden kaptım. Bunun olmaması içinde aşı vurulmamız şartmış. Kapmış olmamız önemli değilmiş. Bilgisiz doktorun kurbanı oldum. Leep olalı 3ay oldu 3 ay sonra tekrar hpv testi yaptircam bu böyle gidicek

5 yıl önce 16 11 tip vardı bir tane daha vardı ama hatırlamıyorum. Siğillerim vardı doktor sadece siğillerimi yaktı başka bir şeyden söz etmedi. Aşı vurulmalımıyız dediğimde artık kapmışsınız gerek yok dedi. Sonrasında hamile kaldım doğum için başka doktorla hpv testi yaptık doğumu ona göre yapmak için ve negatif çıktı. Her yıl smear yaptırdım hep temiz çıkıyordu. 5 yıl sonra özel bir doktora ikinci çocuk için gittiğimizde tüm testlere bakalım hpvyede bakalım dedi ve smerde hücre değişimi çıktı onkolojiye yönlendirdiler. Meğerse en baştan 16 11 olanlara kolposkopi şartmıs. Muhtemelen tekrar eşimden kaptım. Bunun olmaması içinde aşı vurulmamız şartmış. Kapmış olmamız önemli değilmiş. Bilgisiz doktorun kurbanı oldum. Leep olalı 3ay oldu 3 ay sonra tekrar hpv testi yaptircam bu böyle gidicek
merhaba cok cok gecmis olsun sigillerinizi yaktirdiktan sonra tekrar etti mi? bende de sigiller var yeni yaktirdim ve sanki başka yerlerde ufak ufak bir kaç tane daha var. ne yapmam gerektigini bilmiyorum artik. kolposkopi biyopsi oldum sigil yaktirdim hepsi birkac gun once oldu. asi vuruldum ama sigiller nasil olacak bilmiyorum

merhaba cok cok gecmis olsun sigillerinizi yaktirdiktan sonra tekrar etti mi? bende de sigiller var yeni yaktirdim ve sanki başka yerlerde ufak ufak bir kaç tane daha var. ne yapmam gerektigini bilmiyorum artik. kolposkopi biyopsi oldum sigil yaktirdim hepsi birkac gun once oldu. asi vuruldum ama sigiller nasil olacak bilmiyorum
Merhaba çok geçmiş olsun. Sigil bir daha hiç çıkmadı bende o sigil gibi hissettiğiniz yanık izi olabilir bende sizin gibi sanmıştım dikkatli bakınca anladım.

sakin olun siğil yaktırmak en az 2 3 seans oluyor zaten hemen tek seanste geçiniyorlar, tekrarlayabiliyor. siz çıktıkça yaktırın bitecektir ve ağızdan muhakkak bir ahcc takviye almalısınız bağışıklığı güçlendirmeniz gerekiyor ki virüsleri yenebileseniz

Back
X