HPV NEGATİFİM SONUNDA

papatyada

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2024
243
75
13
41
Umut olsun diye paylaşmak istiyorum.30.05.2024 tarihinde hpv 16 ve cin1 olduğumu ögrendim.Ögrenır ögrenmez kan degerlerimi yükseltme çabasına girdim.3 ay Deflagyn ve papiflor inmuno 3 ayda ahcc kullandım.2024 aralık ayında test verdım sonuç 9 şubatta tip 16 ve bilinmeyen tus pozitif olarak çıktı.Yani nur topu bi tipim daha ortaya çıkmış oldu bu arada hpv yi ögrendikden sonra cinsellik yaşamadım.Bi arkadaşın tavsiyesiyle Şubatta gümüşsuyu aldım ademoglu sayfasından.Nisanda kolposkopiye girdim cin1 temizlenmişti.Hazıranda özelde test verdım tip 16 gitmişti 51 olarak diğer tipim benimleydi.Gümüş suyunu yanlış kullanmışım .Dogru şekilde 2 ay daha kullanıp test verdim ve bugün negatif olduğumu ögrendim.Bu dönemde her 3 ayda bir kan değerlerimi kontrol ettirdim.Hiç geçmeyecek sandığım hpv artık geçti.Çok mutluyum sizlerle paylaşıp umut olmak istedım.Yaşım şuan 41.

Ayy çok sevindimmm :) Konuşmuştuk sizinle bende hpv 16 33 cın1 , Darısı bana inşallah on beş gün sonra bende gideceğim kontrole :) Nice negatiflere inşallah. Birde bu gümüş suyunu nasıl kullandınız

Merhabalar negatif olmanıza çok sevindim benimde siğillerim vardı yaktırdım yüksek dereceli diplazı yazıyordu patolapjide özel hastaneden HPv testi yaptırdım pozitif ama kaç tipi olduğu yazmıyor hangi tipte olduğunu nasıl anlicaklar

Ayy çok sevindimmm :) Konuşmuştuk sizinle bende hpv 16 33 cın1 , Darısı bana inşallah on beş gün sonra bende gideceğim kontrole :) Nice negatiflere inşallah. Birde bu gümüş suyunu nasıl kullandınız
Çok teşekkür ederim darısı sizlere, Bu mutluluğu sizlerde yaşayın en kısa zamanda..Gümüş suyu içmek için ve vaijınaya sıkmak icin ayrı ayrı oluyor. 20cc lik şırıngayla sabah aksam vajina içine sıkıyoruz.Sabah ögle aksamda belli miktarlarda içiyoruz.karbonatlı fitil,iyot ve propolislede tedavi desteklenıyor

Merhaba çok geçmiş olsun.Aslında özel hastanelerde tip belirlemesi daha net oluyor.Ben devlet hastanesinde 51 olan tipi ögrenememıstım özel hastane tip bilgisi vermişti.Testi yaptırdıgınız hastaneden bilgi edınebilirisiniz.

Teşekkür ederim Anladım E nabızdan baktım sadece pozitif yazıyor oyuzden sormak istedim aşı oldunuz mu

Gümüş suyunu nereden aldın?

Yaaa cok sevindim gercekten
Cok gecmis olsun darisi bana da olsun, ben daha cok yeni ogrendim 1 ay oldu ama umarim en kisa surede ben de atlatirim. Yasim 38 hpv 16 ve cin 1

Ayyy insallah sizden de guzel haber aliriz, siz de paylasin lutfen

Günün en güzel haberi buyduuuu Tekrar gelmiş geçmiş olsun ablacım, darısı hepimizin başına

Yaaa cok sevindim gercekten
Cok gecmis olsun darisi bana da olsun, ben daha cok yeni ogrendim 1 ay oldu ama umarim en kisa surede ben de atlatirim. Yasim 38 hpv 16 ve cin 1
Rabbim bu mutluluğu hepinize yaşatsın.Gümüş suyunu deneyın derım yolun başındayken

Ayyy insallah sizden de guzel haber aliriz, siz de paylasin lutfen
Tabi ki :)
Teşekkür ederim araştıracağım. Deflagyn kullandım 3 kutu. İnşallah cın1 gitmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…