• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HPV NEGATİFİM SONUNDA

Nerden nasıl ediniyorsunuz gümüş suyunu. Kızım cin 3 tü iki kere leep oldu. Şimdi sadece cin 1 lsil kaldı. O lugol kullanıyor. Bi bardak suya bir damla hergün. Ama gümüş suyunu ilk kez duydum. Yazarsanız sevinirim. Geçmiş olsun🙏🙏🙏
Geçmiş olsun instagramda ademoglu.adem sayfası oradan aldım.Arayıp bilgi edının.

Çok teşekkür ederim darısı sizlere, Bu mutluluğu sizlerde yaşayın en kısa zamanda..Gümüş suyu içmek için ve vaijınaya sıkmak icin ayrı ayrı oluyor. 20cc lik şırıngayla sabah aksam vajina içine sıkıyoruz.Sabah ögle aksamda belli miktarlarda içiyoruz.karbonatlı fitil,iyot ve propolislede tedavi desteklenıyor
Geçmiş olsun canım. Gümüş suyu herhangi bir yan etki yaptı mı?

Geçmiş olsun canım. Gümüş suyu herhangi bir yan etki yaptı mı?
Bende hiç bi yan etki yapmadı aksine çok zindeyim yaşım 41 .Gerçi hpv yi ögrendikden sonra vitamınlerimede özen gösterdim.Gümüş suyu dogal hiç bi yan etkisi yok dedi Aldıgım yer arayın bilgi alın kullanın negatife dönün bana da edin

Merhaba bende de düşük lsıl yazıyor smear da hiç bilginiz var mı 😔 kolposkopi ne cıkar leep olmam şart mı cok korkuyorum
Geçmiş olsun yeni ögrenmenin verdigi bi panik var sizde ama korkmayın geçiyor.Sakin olup vitaminlerinizi ölctürüp eksikleri tamamlamaya başlayın.lsil düşük dereceli hücre degişikligi oluyor cin1 yani.Kolposkopi smearden daha kesin ve dogru bi tanı koyar.cin1 gelirse sonuç takip cin2-3 gelirse leep olursunuz.Leepin korkulacak bişeyi yok.Kanser olmadan virusu farkedip bertaraf edecek olan şanslı insanlardansınız.Kendınızı yıpratmayın ben çok yıprattım ama büyütmeme gerek yokmuş geçiyor özeldende yazabilirsiniz isterseniz.

Bende hiç bi yan etki yapmadı aksine çok zindeyim yaşım 41 .Gerçi hpv yi ögrendikden sonra vitamınlerimede özen gösterdim.Gümüş suyu dogal hiç bi yan etkisi yok dedi Aldıgım yer arayın bilgi alın kullanın negatife dönün bana da edin
Teşekkürler canım

Geçmiş olsun yeni ögrenmenin verdigi bi panik var sizde ama korkmayın geçiyor.Sakin olup vitaminlerinizi ölctürüp eksikleri tamamlamaya başlayın.lsil düşük dereceli hücre degişikligi oluyor cin1 yani.Kolposkopi smearden daha kesin ve dogru bi tanı koyar.cin1 gelirse sonuç takip cin2-3 gelirse leep olursunuz.Leepin korkulacak bişeyi yok.Kanser olmadan virusu farkedip bertaraf edecek olan şanslı insanlardansınız.Kendınızı yıpratmayın ben çok yıprattım ama büyütmeme gerek yokmuş geçiyor özeldende yazabilirsiniz isterseniz.
Çok teşekkür ederim yazdın size...

Back
X