Hpv pozitif sürecim ve merak ettiklerim

biri zeynep kamil onermisti galiba bende orayi tercih edicem ihtiyacim olursa
gecmis olsun korunmasiz iliskiden kaptiniz herhalde nasil oldu
arkadas kaybetmeniz uzucu olmus ama sizin yaninizda olmak osteyenler kalmis
bende de 3 tane hpv 51 59 66 var
kolposkopide korkacak bisi yok okudugunuz seyler enteresanmis

Merhaba bende hpv 16 var devlet hastanesi aylar sonraya kolposkop randevusu veriyor ? Siz nereyi öneriyorsunuz
Merhaba ben de devlet hastanesine gittim. Ben önce sağlık ocağına gittim sağlık ocağı KETEM de bana tahlil yaptı keten sonrası da direkt devlet hastanesi hiç sıra falan bekletmeden beni aldı bilginiz olsun. 10:15 gün arayla bütün işlemlerimi gerçekleştirdiler kolposkopiden dahil daha sonrasında da işlemler olduğu o şekilde devam etti

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun yazılanın aksine kolposkopi acı veren bir işlem değil 22 yasındayım ben strese bağlı baygınlık geçirdim o ayrı tabi ama kolposkopi için parçalar alındığında canım hiç acımadı alınan bölge yakılınca da canım hiç acımadı eğer olmadıysanız mutlaka ilk doz aşınızı olun ahcc net ve kesin olarak bilinmesede tüm doktorlar zaten öneriyor ben de sigarayı bırakmıstım ama tek tük icmeye başladım yine bende bırakmaya calısıyorum leep olduğum icin bir rahatlama gelmişti tabii.bol bol yesillik tüketin ben haftada 2 gün zeytinyağlı limonlu soğan da yemeye başladım doğal antibiyotik biliyorsunuzdur.kan değerlerinize baktırın eksik olan ne varsa vitaminlerle destekleyin ve çok fazla propolis tüketen var bu süreci yaşayanlarda var bende tüketmeye başladım.umarım yararım dokunur tekrardan gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…