- Emoji Skoru
- 376
- Puanlar
- 43
İnşallah atlatırsınız eşinizle devam eder misiniz bilmiyorum ama her şeyin çözümü var merak etmeyinBuradaki herkesin desteğine çok ihtiyacım var inanın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah atlatırsınız eşinizle devam eder misiniz bilmiyorum ama her şeyin çözümü var merak etmeyinBuradaki herkesin desteğine çok ihtiyacım var inanın
Hem aldatılıp hem de hastalık mı kapmış oldunuz yani
Malesef bu hastalık cınsel yolla bulaşan bi hastalık partnerden geçiyor hastalığı kapan çoğu kişi aldatılmıştır eminim %1 ihtimal temasla geçebilecek derecede oda benim gözümde pek mümkün değilMalesef
Bende yarın kolposkobi olacağım nasıl zor bi işlem miÇok geçmiş olsun bende 33 yaşındayım üç çocuğum var yıkıldım resmen kolposkopi sonuçlarını bekliyorum
Hayır zor değil korkmayın lütfenBende yarın kolposkobi olacağım nasıl zor bi işlem mi
Benim eşimde aldatma olayını geçtim başka bulaş yönlerine odaklandı hatta çokta umrunda değil sen kendine bak sigarayı azalt yemene bak diyip duruyorMalesef bu hastalık cınsel yolla bulaşan bi hastalık partnerden geçiyor hastalığı kapan çoğu kişi aldatılmıştır eminim %1 ihtimal temasla geçebilecek derecede oda benim gözümde pek mümkün değil
Hastanede muayeneler de mutlaka vajinal usg de prezervatif takıyorlar mı diye dikkat etmişimdir böyle de bulaşan vardır diye tahmin ettim hepMalesef bu hastalık cınsel yolla bulaşan bi hastalık partnerden geçiyor hastalığı kapan çoğu kişi aldatılmıştır eminim %1 ihtimal temasla geçebilecek derecede oda benim gözümde pek mümkün değil
Teşekkür ederimHayır zor değil korkmayın lütfen
Yenisini mutlaka değiştiriyorlar hasta daha çataldayken üstündekini çıkarıp atıyorlar ama benimde dikkatımı çataldaki çöp kutusu aklımı bulandırmıyor değil genelde bazı hastanelerde çok pis ve vajinaya yakın valla her şekilde olabilir artık hijyen sıfır gerçiHastanede muayeneler de mutlaka vajinal usg de prezervatif takıyorlar mı diye dikkat etmişimdir böyle de bulaşan vardır diye tahmin ettim hep
Hepsi aynı modda Demekki benimkide öyle diyor ama sanmıyorum tek istediğim geçmiş yıllara dayalı olmaması yeni birşey olmasını temenni ediyorumBenim eşimde aldatma olayını geçtim başka bulaş yönlerine odaklandı hatta çokta umrunda değil sen kendine bak sigarayı azalt yemene bak diyip duruyor
Neden yeni olması temenni ediyorsunuz arkadaşım. Çok zor durum nasıl evde birlikte yaşıyorsunuz bu durumdaHepsi aynı modda Demekki benimkide öyle diyor ama sanmıyorum tek istediğim geçmiş yıllara dayalı olmaması yeni birşey olmasını temenni ediyorum
Kansere dönüşmesi 10 yılı buluyor sanırım o manada dedim başlangıcıysa tedavisiyle başa çıkacagım ve yeneceğim şuan sadece kendimi düşünme çabasındayım şuan napabilirim yeni veya eski bir mevzu elimden bişey gelecekmi hem bu hastalık hem onun üzüntüsüyle kahrolup daha beter olacağım hiçbişey ustu ortulu kalmaz er yada geç ortaya çıkarNeden yeni olması temenni ediyorsunuz arkadaşım. Çok zor durum nasıl evde birlikte yaşıyorsunuz bu durumda
Allah sabırlar versin çabucak atlatırsınız inşallah dualarım sizinle.Kansere dönüşmesi 10 yılı buluyor sanırım o manada dedim başlangıcıysa tedavisiyle başa çıkacagım ve yeneceğim şuan sadece kendimi düşünme çabasındayım şuan napabilirim yeni veya eski bir mevzu elimden bişey gelecekmi hem bu hastalık hem onun üzüntüsüyle kahrolup daha beter olacağım hiçbişey ustu ortulu kalmaz er yada geç ortaya çıkar