hpv pozitif ve eşimin tavrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nofilteryesmakeup

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
399
2.266
113
Herkese iyi akşamlar ,

eşimden önce birlikteliğim olmadı ve rutin bi tarama yaptırdım .
Hpv pozitif çıktım.
Onkoloji birimine sevk ettiler .

bu durum beni çok etkiledi , çok ağladım , üzüldüm .
ve bunu eşim ile paylaştım .
sonrasında da ablam ile paylaştım .

Akşam oldu , eve geldim ,
Eşim bana triplendi , küstü , başka odada yattı .

Sebebi de " ablama anlatmış olmam " .

Şu an yaşadığım acının , üzüntünün , belirsizliğin duygusunu üstümden atamadan ;
Eşimin bana küsmesini anlamlandırmaya çalışıyorum .

Ki hpv pozitif çıkma sebebim ; kendisi .

Çok merak ediyorum , ben mi yanlışım ?

-- sağlıklı mı düşünemiyorum ---

Ben bu konuyu anlamıyorum ya eşiniz başkasıyla mı olmuş cahilliğime verin. Benim gözümde siğil çıkmıştı. bi süre sonra eşimin genital bölgesinde çıktı. Yaktırdık orayı benle de ilişkiye girmedi bulaşırsa diye bu zamana kadar hiç yoktu. Eşim beni aldattıdamı o çıktı benim gözümde ki mi çıktı yoksaa seneler önce vardıda mı çıktı ? Ben anlamıyorum bu hpv pozitifi. Tuvaletten falan bulaşan bşeşy değil mi ?

Ben bu konuyu anlamıyorum ya eşiniz başkasıyla mı olmuş cahilliğime verin. Benim gözümde siğil çıkmıştı. bi süre sonra eşimin genital bölgesinde çıktı. Yaktırdık orayı benle de ilişkiye girmedi bulaşırsa diye bu zamana kadar hiç yoktu. Eşim beni aldattıdamı o çıktı benim gözümde ki mi çıktı yoksaa seneler önce vardıda mı çıktı ? Ben anlamıyorum bu hpv pozitifi. Tuvaletten falan bulaşan bşeşy değil mi ?
Hpv %99.9 cinsel ilişki ile bulaşan bi virüs.

Eşim benden önce çok partnerli bi insanmış ,
malesef bana ondan bulaştı .

Cok nadir de olsa umumi tuvaletlerden bulasabiliyor.

Kocam yüzünden hpv çıkıp onkolojiye sevk edileceğim he mi? Ağzını yüzünü kırarım onu da acile sevk ederler.
Özürlenip destek olacağına bir de hır çıkarıyor.
Can sağlığı her şeyden önce gelir, yemişim kocasını da aşkını da. Ben olsam kendi toplayıp hizaya gelmezse boşardım.

Peki eşimde çıktığında o ara mı birliktelik yaşamış oluyor ? Farketmden de ilişkiye girdik bana bulaştıysa belirti vermeden pozitif olabilir miyim? Acaba ben pozitifimde ona mı geçti. Ama benim evlilik öncesi cinsseliğim yoktu kafamda deli sorular.

Dünden beri açılan konularda kocaların hepsi dayaklık.
Kendisi hem suçlu hem güçlü.
İnsanda azıcık utanma olur yahu üzüntüyle ablanızla durumunuzu paylaşmanızda ne var?

Sizde bir hata yok, sakın alttan alıp, kendinizi kötü hissetmeyin. Ben bu durumda bana trip atan kocayı, birkaç güzel küfürle evden kovardım sanırım ya. Hakettiği bu tamamen.

Son düzenleme:
Peki eşimde çıktığında o ara mı birliktelik yaşamış oluyor ? Farketmden de ilişkiye girdik bana bulaştıysa belirti vermeden pozitif olabilir miyim? Acaba ben pozitifimde ona mı geçti. Ama benim evlilik öncesi cinsseliğim yoktu kafamda deli sorular.
Belirti vermiyor zaten ,
Siğil çıkmayan türü de var .

En doğrusu gidip test yaptırmanız .

-- eşinizin evlilik öncesi ilişkisi varsa , çok yüksek ihtimal pozitif çıkar ,
sadece sizinle ilişkisi varsa , negatif . ---

Belirti vermiyor zaten ,
Siğil çıkmayan türü de var .

En doğrusu gidip test yaptırmanız .

-- eşinizin evlilik öncesi ilişkisi varsa , çok yüksek ihtimal pozitif çıkar ,
sadece sizinle ilişkisi varsa , negatif . ---
Çok enteresan İstanbul Florya da çok iyi bir genel cerraha gidip yaktırdı. Normal genital siğil bu dedi hiç test yapılmalı eşiniz de gitsin tgibi birşey söylemedi. Sanki çok normalmiş çıkması gibi. Smear testi verdim ben doğumdan önce temizdi. Belirtim yok aslında

Bu çok partner kısmını biliyor muydunuz öncesinde? Hiç cinsellik yaşamamış birinin bu konuda biraz daha seçici olması gerektiğini düşünüyorum, test yaptırsaydınız en azından. Eşinizin bugünkü tavrını yine haklı çıkarmaz tabi bu ama bir şey olmaz gibi bir düşünceyle evlenmekte sizin açınızdan doğru değil ve olmamış.

Kocam yüzünden hpv çıkıp onkolojiye sevk edileceğim he mi? Ağzını yüzünü kırarım onu da acile sevk ederler.
Özürlenip destek olacağına bir de hır çıkarıyor.
Can sağlığı her şeyden önce gelir, yemişim kocasını da aşkını da. Ben olsam kendi toplayıp hizaya gelmezse boşardım.
Rosaya katilmakla beraber ben daha cok Cirilla gibi dusunuyorum
Cok partnerli oldugunu bilip evlendiniz test vs sorgulamadan keyfine baktiysaniz aglayip etrafa duyurmaniz da gerekmezmiş ya.

Yani simdi size hastalik bulastirmasi baska bir konu ama cinsel hayatiniza dair boyle bir detayi paylasmaniz hos degil, ben bu konuda esinizle ayni dusuncedeyim. Bende hastalik tasisam, benimde kocam donup kardesine anlatsa olay cikarirdim.

Sonucta adamin multipartner bir birey oldugunu bilerek evlenmissiniz.

Keske baska bir erkek tercih etseydiniz veya tedavi olmadan cinsel birliktelik yasamasaydiniz.

Ozel hayatinizi bu kadar ortaya dokmeyin, gecmis olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X