- 4 Aralık 2024
- 76
- 17
- 3
- 43
Merhaba bende de cin1 cin3 ve hpv 51 çıktı leep yapacaklar 27 yaşındayım. 6 ayda nasıl atlattınız sigara kullanıyor muydunuz aydınlatırsanız cok sevinirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende de cin1 cin3 ve hpv 51 çıktı leep yapacaklar 27 yaşındayım. 6 ayda nasıl atlattınız sigara kullanıyor muydunuz aydınlatırsanız cok sevinirim
Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım, hpv pozitif, kolposkopi oldum sonucu bekliyorum , bir yandan tüp bebek sürecindeyim yaşım geçiyor ne yapacağımı hic bilmiyorumBenim kolposkopi 13 şubatta. Almanyadayıö ben. Burada herşey çok yavaş. Bir yandan yaşım geçiyor amh değerim düşük doktor beklemeyelim dedi. Her şey üst üste geldi. Öğrendiğimden bu yana takviye alıyorum. Leep mi oldunuz siz?
ben perşembe olacağım. vitamin alıyorum işallah yine de korkulacak bişey çıkmaz sizde de bende de. ne zaman açıklanır sonucunuz? hangi hpv türüMerhaba, ben de sizinle aynı durumdayım, hpv pozitif, kolposkopi oldum sonucu bekliyorum , bir yandan tüp bebek sürecindeyim yaşım geçiyor ne yapacağımı hic bilmiyorum
1 ay oldu hala çıkmadı sonuç, 59 pozitif benim. İnşallah iyi çıkar sizin de.ben perşembe olacağım. vitamin alıyorum işallah yine de korkulacak bişey çıkmaz sizde de bende de. ne zaman açıklanır sonucunuz? hangi hpv türü
işallah. stres başladı zaman yaklaştıkça. hepimiz kurtuluruz işallah1 ay oldu hala çıkmadı sonuç, 59 pozitif benim. İnşallah iyi çıkar sizin de.
Yüksek riskli tip çıkınca kolposkopi kesin yapılmıyor muSmear sonucu negatif cikti. Multivitamin ve gardasil aşı onerdi doktor aşıları aldim cuma vurulacagim![]()
Benim sonuç çıktı, sanırım leep olacağım doktor haftaya randevu verdi. allah sonumuzu hayretsin1 ay oldu hala çıkmadı sonuç, 59 pozitif benim. İnşallah iyi çıkar sizin de.
Siz sigara kullanıyor muydunuzMerhaba bende de cin1 cin3 ve hpv 51 çıktı leep yapacaklar 27 yaşındayım. 6 ayda nasıl atlattınız sigara kullanıyor muydunuz aydınlatırsanız cok sevinirim
Aa cin kaç çıktıBenim sonuç çıktı, sanırım leep olacağım doktor haftaya randevu verdi. allah sonumuzu hayretsin
Cin3 ile ameliyat oldum. Çok şükür cerrahi sınırlar negatif çıktı. Aşı olacağım.Aa cin kaç çıktı
Sevindim. Geçmiş olsun tekrar.Cin3 ile ameliyat oldum. Çok şükür cerrahi sınırlar negatif çıktı. Aşı olacağım.