HPV SORU

qwerttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
42
0
1
28
Merhaba herkese,yaklaşık 4 ay önce bi ilişkim oldu ve ben hpv diye birşey olduğunu bilmiyordum,kafama takılan sorular var,bu konuyla ilgili çok video izledim okudum,hergün dilime bakmaktan siğilmi değilmi diye emin olamamaktan genital alana bakmaktan yoruldum,öncesi sonrası karşılaştırma yapamıyorum herşey silindi aklımdan insan hayatında kaç kere diline yada genitaline bakmıştır ki,lütfen biri bilgilendirirse sevinirim,sorum şu,hpv virüsü,hsv1 uçuk virüsü gibi vücuttan atılamıyorsa,ve aynı hsv’deki gibi uykuya yatıp tekrar canlanıyorsa,biz tekrar aynı süreçten mi geçicez her seferinde?tekrar siğil yada siğiller çıkacak,cin1-2-3 birisi yakma kesme ilaç krem?biz bunu her canlandığında tekrar mı yaşıcaz?

Eğer varsa evet
negatife dönüldüğü zaman sevinilmemeli o zaman,her seferinde biyopsi leep lokal yada genel anestezi altında yakma işlemi ve bu işlemler çok pahalıdır net rakam bilmem ama tahmin edebiliyorum,bu işlemleri yaptıra yaptıra ne et kalır insanda ne birşey,çaresi olmayan hiv hastalığı arasında bir fark göremedim,negatife dönmek için uğraşmalımı insan bilmiyorum,negatif olsa bile yine gelecek,dudaktaki uçuk bile yılda kaç kere çıkıyor,siğil virüsüyle baş edilemezki,et yiyenden ne farkı var,hergün yoğurt sarımsak sumak zerdeçal karabiber karıştırıp yemekten,çörek otu yiyip üstüne su içmekten bunlara ek hergün çinko arada magnezyum,andız otu kaynatıp içmekten çok yoruldum,ne böbrek ne karaciğer kalacak bu gidişle,😞😞

Merhaba herkese,yaklaşık 4 ay önce bi ilişkim oldu ve ben hpv diye birşey olduğunu bilmiyordum,kafama takılan sorular var,bu konuyla ilgili çok video izledim okudum,hergün dilime bakmaktan siğilmi değilmi diye emin olamamaktan genital alana bakmaktan yoruldum,öncesi sonrası karşılaştırma yapamıyorum herşey silindi aklımdan insan hayatında kaç kere diline yada genitaline bakmıştır ki,lütfen biri bilgilendirirse sevinirim,sorum şu,hpv virüsü,hsv1 uçuk virüsü gibi vücuttan atılamıyorsa,ve aynı hsv’deki gibi uykuya yatıp tekrar canlanıyorsa,biz tekrar aynı süreçten mi geçicez her seferinde?tekrar siğil yada siğiller çıkacak,cin1-2-3 birisi yakma kesme ilaç krem?biz bunu her canlandığında tekrar mı yaşıcaz?
Birde D vitamini hergün

Back
X