Hpv soru

qwerttt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2025
42
0
1
28
merhaba,hpv ile ilgili kafama takılan saçma tada mantıklı çok soru var umarım birisi aydınlatır
- hpv vücuttan atıldı diyelim cin1-2 yada 3 bulaşıcımıdır?
-hpv negatif,cin 1 devam edermi?
-hpv negatif,aşı olundu,siğil var,karşı tarafa bulaşırmı?
-her insan hayatının bir döneminde hpv karşılacak denmesi,elde ayakta çıkan basit siğilleri mi kastediyor doktorlar?
-genitalde çıkan hpv,hıv yada sifiliz hastalığına eş değer tehlikeledemi?

Cin 1-2-3 bulaşıcı değil hpvnin neden olduğu bozulma
Hpv negatifse cin yaratmaz Hpv virüsü bozulmaya neden oluyor cin yapıyor virüs yoksa cin de olmaz
Eğer karşı taraftaki siğil aşının içindeki türdense size bulaşmaz
Cinsel aktif insanlar hayatlarının bir döneminde karşılacak tek eşli olsanız bile karşınızdaki yıllar önce alıp size taşıyabilir sürtünme bile buluşabikit
Hpv hiv ya da sifiliske kıyaslanamaz
Sifilis tedavisi basit bir hastalık hiv başlı başına ayrı bir konu

Hpv negatifse cin yaratmaz Hpv virüsü bozulmaya neden oluyor cin yapıyor virüs yoksa cin de olmaz
Cinsel aktif insanlar hayatlarının bir döneminde karşılacak tek eşli olsanız bile karşınızdaki yıllar önce alıp size taşıyabilir sürtünme bile buluşabikit
Teşekkür ederim cevabın için,hpv virüsü vücuttan tamamen atılamıyormuş diye okudum ve izledim,çoğu insanın dudağında hsv1 uçuk virüsü vardır,ki bazen dudağımıza çıkan uçuk bile hafif sıkıntı yaşatır bize,bu negatife dönüp uyuyan hpv virüsü tekrar canlandığında,tekrar siğil-leep operasyon tekrar yakma kesme vs bu süreçten mi geçicez sürekli?dudaktaki uçuk bile yılda birden fazla kez çıkıyor,hpv bizi mahveder 😞

Yani hpv negatife döndüğü anda sebep olduğu cin 1-2-3 yok mu oluyor

Zaten cin2-3 olunca müdahale ediyorlar Hpv yoksa cin de yok
Doktorlar vücuttan atıldığını söylüyor kendinizi sürekli muayene edeceğinize gidip yüksek ve düşğk riskli tiplere bakan bir yerde test verin ihmal eetmeyin

test için gitmem gerekiyor farkındayım,şuan hergün sarımsak,zerdeçal,karabiber,sumak,yoğurt karıştırıp yutuyorum,hergün çinko bir tane içiyorum,andız otu kaynatıp içiyorum,bir aydır yapıyorum bunu ilk başta yeşil çay kaynatıp içiyordum,hpv varsa vücuttan atılsın diye,ne yapacağımı şaşırdım,ömür boyu bağışıklığı yüksek tutmak için bunları yapmaya devam etmek zorunda kalırsam ya böbrek ya karaciğer biter,bazı günlerde magnezyum içtiğim oluyor bunlara ek olarak,yoruluyorum bunları yapmaktan

Doktorlar vücuttan atıldığını söylüyor kendinizi sürekli muayene edeceğinize gidip yüksek ve düşğk riskli tiplere bakan bir yerde test verin ihmal eetmeyin
test için gitmem gerekiyor farkındayım,şuan hergün sarımsak,zerdeçal,karabiber,sumak,yoğurt karıştırıp yutuyorum,hergün çinko bir tane içiyorum,andız otu kaynatıp içiyorum,bir aydır yapıyorum bunu ilk başta yeşil çay kaynatıp içiyordum,hpv varsa vücuttan atılsın diye,ne yapacağımı şaşırdım,ömür boyu bağışıklığı yüksek tutmak için bunları yapmaya devam etmek zorunda kalırsam ya böbrek ya karaciğer biter,bazı günlerde magnezyum içtiğim oluyor bunlara ek olarak,yoruluyorum bunları yapmaktan

Birde ek olarak birkaç gündür çörek otu yiyorum üstüne su,bayağı yoğun geçiyor gün stresli

Lütfen sakin olun daha pozitif olup olmadığınızı bile bilmiyorsunuz aklınıza sürekli bunu takmayın 🙏

Back
X