Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hpv kaynaklı anladığım kadarıyla morfoloji kodu yazan yerde yazanlar bende de vardı smear biyopsi bişey yapılmadı mıMerhabalar vajinamda lezyonlar farkettim ve baya yayılmıştı onları devlet hastanesinde yaktırdım ve parça patolojiye gönderildi sonucum çıkmış Hpv kaynaklımı raporda ne yazıyor anlamadım yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım nasıl yol izlemeliyim
Smear testi negatif çıkmıştı Hpv için test verememiştim yaşim tutmadığı için özelde yapılıyormuş yaktrınca iyilelme sürecinden dolayı da gidemedim henüz siz nasıl bir yol izlediniz ne yapmam lazımHpv kaynaklı anladığım kadarıyla morfoloji kodu yazan yerde yazanlar bende de vardı smear biyopsi bişey yapılmadı mı
Canım alınan parça vın2 gelmiş vulvanda demek oluyor. Hpv o bölgede tahribat yapmış ki muhtemelen vardır. Kaç yaşındasın hpv testi veremedin. Özele gidecek durumun yksa eğer üniv hastaneleri hpv testi yapıyorMerhabalar vajinamda lezyonlar farkettim ve baya yayılmıştı onları devlet hastanesinde yaktırdım ve parça patolojiye gönderildi sonucum çıkmış Hpv kaynaklımı raporda ne yazıyor anlamadım yardımcı olurmusunuz ne yapmam lazım nasıl yol izlemeliyim
29 yaşındayım üniversite hastaneleride yapmaz diye gitmedim açıkçası yaktırıncada iyileşmesi zor oldu bir aydan fazla sürdü şuan kötü durumdamı ne yapılacak bu durumda acabaCanım alınan parça vın2 gelmiş vulvanda demek oluyor. Hpv o bölgede tahribat yapmış ki muhtemelen vardır. Kaç yaşındasın hpv testi veremedin. Özele gidecek durumun yksa eğer üniv hastaneleri hpv testi yapıyor
Vulva dediğiniz internetten baktım orda benim lezyon yoktu vajina anus arasında baya yaygın vardı bide iç yanak kısımlar da ben gibiydi vajina giriş tarafı baya yaygın olduğundan iyileşmesi çok uzun sürdü mahvoldum diyebilirimVulvandaki lezyonu aldırmak acı hissettirdi mi
Yaptırabilirsin ama düşük risklilere bakmıyormuş durumun varsa baştan özele yaptırabilirsn onlar tüm tiplere bakıyor. Vın durumunu hiç bilmiyorum anlamadığım bi konu . Vın diyince vulvada gerçekleşen lezyonlar oluyor ancak dediğim gibi ben de bu siteden öğrendim en iyisi doktoruna sormak olur. Sadece her şeyin çözümü olduğunu bu sitede gördüm okudum.29 yaşındayım üniversite hastaneleride yapmaz diye gitmedim açıkçası yaktırıncada iyileşmesi zor oldu bir aydan fazla sürdü şuan kötü durumdamı ne yapılacak bu durumda acaba
Benim de 1 adet yıllardır dış dudakta ben var ancak ben onu direkt ben sanıyordum nasıl teşhis ediliyor yahu doktorlar bunu nasıl ayırt edebiliyor parça almadanVulva dediğiniz internetten baktım orda benim lezyon yoktu vajina anus arasında baya yaygın vardı bide iç yanak kısımlar da ben gibiydi vajina giriş tarafı baya yaygın olduğundan iyileşmesi çok uzun sürdü mahvoldum diyebilirim
Raporunu tekrar okuyup bakındım alınan bölgeye göre yorumlanmış aslında. parça nereden verildiyse orada 2. Aşamada olan lezyon görülmüş29 yaşındayım üniversite hastaneleride yapmaz diye gitmedim açıkçası yaktırıncada iyileşmesi zor oldu bir aydan fazla sürdü şuan kötü durumdamı ne yapılacak bu durumda acaba
bende özele gitmeyi düşünüyorum şuan memleketteyim bir kaç güne evime gidip doktora gideceğim kadın doğum doktoruna gitmem gerekiyor ozman benim şimdi dimiYaptırabilirsin ama düşük risklilere bakmıyormuş durumun varsa baştan özele yaptırabilirsn onlar tüm tiplere bakıyor. Vın durumunu hiç bilmiyorum anlamadığım bi konu . Vın diyince vulvada gerçekleşen lezyonlar oluyor ancak dediğim gibi ben de bu siteden öğrendim en iyisi doktoruna sormak olur. Sadece her şeyin çözümü olduğunu bu sitede gördüm okudum.
Hpv konusunda Jinekolojik onkkoglar daha derin çalışıyorlar diye oyle bir doktor da seçebilirsiniz ama ikisi de test alırbende özele gitmeyi düşünüyorum şuan memleketteyim bir kaç güne evime gidip doktora gideceğim kadın doğum doktoruna gitmem gerekiyor ozman benim şimdi dimi