- 12 Mart 2024
- 135
- 76
- 13
- 34
- Konu Sahibi loveincats
-
Merhaba geçmiş olsun,
Hpv testi alınırken kanama olmaz, başka bir nedenle kanama olmuştur büyük ihtimalle, regl bekliyor muydunuz bu ara?
Testi devlette mi verdiniz özelde mi
Simir testini özelde verdim, sonrasında hafif lekelenmeler olmuştu 3 gün falan sürdü. Hpv de aynı şekilde alındı hatta simir çubuğu ile aldı doktor. Hpv yi devlet hastanesinde aldırdım.Merhaba geçmiş olsun,
Hpv testi alınırken kanama olmaz, başka bir nedenle kanama olmuştur büyük ihtimalle, regl bekliyor muydunuz bu ara?
Testi devlette mi verdiniz özelde mi?
Evet HPV yi devlette aldırdım bugünSon hpv yi devlette mi aldırdınız? Ona göre sonuç bilgisi vereyim?
Hpv testi smear tarzında alınır zaten.
21-30 gün arasında çıkar o zaman.Evet HPV yi devlette aldırdım bugün
Sordum en geç iki aya çıkar dedi. Çok uzun bir süre. başka bir forumda bir şey varsa çıkması daha uzun sürüyor gibi bir şey yazmışlardı. Öyle bir şey var mı acaba21-30 gün arasında çıkar o zaman.
Doktorunuza sorsaydınız keşke sonuç ne zaman çıkar diye?
siz yine de hergün e- nabız üzerinden takip edin.
Evet çok gergindim, doktor kendini kasma dedi. Baya da canım acıdı normalde öyle acımıyordu. Hatta Vajinayı açtığı alet de çıkardığında ucu kan olmuştu. Hafif sulu kanlı gibi dedi kızarıklık için. Çok tedirginimNormalde olmaz da hafif tahriş etmiş olabilir bence çünkü normal muayene sonrası vajinayı açmaya yarayan alet de bazen kadınlarda hafif kanamaya sebep oluyor. O da darlık ya da kuruluk, kendini kasmayla ilgili sanırım. Yine de doktora söylersiniz. HPV testi genelde bir haftada çıkar ama devlette uzuyordur belki bilmiyorum.
Yok zannetmiyorum 2 ay süreceğini, burda herkesin bir ayda çıkıyor diye okuyorum, çok endişeliyseniz özel hastanede de test yaptırabilirsiniz, hangi şehirdesiniz?Sordum en geç iki aya çıkar dedi. Çok uzun bir süre. başka bir forumda bir şey varsa çıkması daha uzun sürüyor gibi bir şey yazmışlardı. Öyle bir şey var mı acaba
Bence gerginlikten ve zaten enfeksiyon ve yara varmış. HPV’den tedirgin oluyorsanız hpv böyle kanama yapmaz zaten.Evet çok gergindim, doktor kendini kasma dedi. Baya da canım acıdı normalde öyle acımıyordu. Hatta Vajinayı açtığı alet de çıkardığında ucu kan olmuştu. Hafif sulu kanlı gibi dedi kızarıklık için. Çok tedirginim
İstanbuldayım. Aslında bi endişem yok da bende anksiyete var, başım ağrıyınca da yaşıyorum bu duygu durum bozukluğunu maalesef.. beklemek beni çok geriyor.Yok zannetmiyorum 2 ay süreceğini, burda herkesin bir ayda çıkıyor diye okuyorum, çok endişeliyseniz özel hastanede de test yaptırabilirsiniz, hangi şehirdesiniz?
Evet tanı kısmına baktım e nabızdan akut vajinit yazmış, bana da dedi hafif bi enfeksiyonlu akıntın var dedi. Rahim girişindeki kızarıklık HPV olabilir mi peki? Hpv ile ilgili bilginiz var gibi hissettimBence gerginlikten ve zaten enfeksiyon ve yara varmış. HPV’den tedirgin oluyorsanız hpv böyle kanama yapmaz zaten.
Ben iki ay önce med.. cana hast hpv testini 1.750 tl ye verdim, kadın doğumdan giriş yapıp verebilirsiniz gitmişken kanama nedenini de araştırırlar, bir düşünün isterseniz.İstanbuldayım. Aslında bi endişem yok da bende anksiyete var, başım ağrıyınca da yaşıyorum bu duygu durum bozukluğunu maalesef.. beklemek beni çok geriyor.
Yok o rahim ağzı yarasından dolayıdır doktorun söylediği gibi ama hpv testi vermeniz iyi olmuş. Yukarıda arkadaşımın da söylediği gibi özelde test verirseniz bir haftada çıkar sonuç.Evet tanı kısmına baktım e nabızdan akut vajinit yazmış, bana da dedi hafif bi enfeksiyonlu akıntın var dedi. Rahim girişindeki kızarıklık HPV olabilir mi peki? Hpv ile ilgili bilginiz var gibi hissettim
En baştan öyle yapsaydım keşke. Ben vajinal muayene konusunda da kendimi çok kötü hissediyorum. Tekrar muayeneye gitmektense beklemek daha iyi bir opsiyon gibi geliyor şu an. Ayrıca fitil ve antibiyotik verdi onları kullanacağım bende bu süreçte. Çok teşekkür ederim cevabınız içinYok o rahim ağzı yarasından dolayıdır doktorun söylediği gibi ama hpv testi vermeniz iyi olmuş. Yukarıda arkadaşımın da söylediği gibi özelde test verirseniz bir haftada çıkar sonuç.
Özel de daha nazik davranıyorlar korkmayın benceEn baştan öyle yapsaydım keşke. Ben vajinal muayene konusunda da kendimi çok kötü hissediyorum. Tekrar muayeneye gitmektense beklemek daha iyi bir opsiyon gibi geliyor şu an. Ayrıca fitil ve antibiyotik verdi onları kullanacağım bende bu süreçte. Çok teşekkür ederim cevabınız için
Anladım önemli bir bilgi teşekkür ederimÖzel de daha nazik davranıyorlar korkmayın bence
benim de spekulum korkum var fazlası ile o sebeple özel hastane tercihi yaparım hep.
Gidecekseniz de fitile başlamadan gidin ama, yoksa yanlış negatifliğe sebebiyet verebilir.
Rica ederim.Anladım önemli bir bilgi teşekkür ederimBana da şimdi mesaj geldi Temmuzun 5inde sonuçlanacaktır yazıyor Çok uzun bir süreymiş gerçekten 2 ay oluyor.
Merhaba tekrarRica ederim.
Evet özellikle İstanbul’ da daha geç çıkıyor olarak okuyorum hep zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?