- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi lalenya_01
Merhabalar! Agustos 2024'den beri bir iliski icersindeyim. su an ki sevgilimden once ocak 2024'de baska biriyle birkac kere korunarak iliskiye girmistim. haziran 2024'de ilk doz asimi oldum. gecen ay rutin kontrol icin hpv testi yaptirdim ve klinikten telefonla arayip test sonuclarimla ilgili gorusmek istediler. randevuyu 5 ocak'a verdiler. yurt disinda yasiyorum ve surecler burada cok daha yavas ilerliyor. ama telefonla arandigima gore yuksek risk hpv pozitif olduguma eminin cunku ancak bir sey cikarsa arayacaklarini soylemislerdi. muhtemelen telefonda bundan sonrasi icin smear test ve tedavi planindan bahsedecekler. Doktorla gorusmek icin 2 hafta beklemem gerekiyor ve bu surecte stresten kafayi yemek uzereyim. testimle ilgili arandigimdan beri surekli bu konu hakkinda okuyorum ve endiseliyim. doktorla gorusup kesin bi cevap alana kadar etrafimdaki insanlari endiselendirmek istemiyorum ama biriyle de konusma, fikir alma ihtiyacim var, hpv yi Ocak 2024 veya Agustos 2024'de kapmis oldugumu dusunuyorum. yani yaklasik 2 yil. bu surede hala vucudumun temizlememesi kotuye mi isaret? 2 yilda hpv nin kansere donmesi veya kanser oncesi hucre degisikligi yapma ihtimali nedir? deneyim ve bilgilarinizi benimle paylasirsaniz cok sevinirim.
Not: su an 28 yasindayim, alkol sigara kullanmiyorum.
Not: su an 28 yasindayim, alkol sigara kullanmiyorum.