- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi allthethingsshesaid
Herkese merhaba,
Moralim oldukça bozuk ve benzer tecrübeleri yaşamış olanların fikirlerine/tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Hikayemi ve test geçmişimi özetliyorum
Ocak 2022 (Bilkent ŞH): Smear: ASCUS, HPV Pozitif
Şubat 2022 (Bilkent ŞH): Kolposkopi yapıldı, CIN1 tespit edildi. Kırıntı şeklinde biyopsi alındı (LEEP veya konizasyon yapılmadı).
2023 - 2024 - 2025 (Bilkent ŞH): Smear: İnflamasyon, HPV Negatif
Mayıs 2026 Başı (Bilkent ŞH): Smear: İnflamasyon, HPV Negatif
Mayıs 2026 Sonu (Hacettepe - İlk kez orada test verdim): Smear: İnflamasyon, HPV Tip 58 Pozitif
CYBH testleri negatif.
Geçmişte 2 yıl Ureaplasma urealyticum pozitifti, tedaviyle negatife döndü.
Kültür: Normal genital flora. Vajinal ultrason normal.
Yıllardır HPV testim negatif geldiği için virüsü tamamen vücudumdan attığımı sanıyordum ve bu konuyla alakalı nişanlımla hiç konuşmadım
Ancak 1 ay sonra düğünüm var ve son yaptırdığım testte HPV Tip 58 pozitif çıktığını öğrenince adeta yıkıldım.
Virüsün uykuda kalıp stres/bağışıklık düşüklüğüyle tekrar ortaya çıkabileceğini biliyorum ama bu durumu nişanlıma anlatmakta ve süreci yönetmekte çok zorlanıyorum.
Hacettepe’deki bu sonucu en hızlı ve güvenli şekilde tekrar negatife çevirmek / bağışıklığı güçlendirmek için takviye/beslenme adına neleri önerirsiniz?
5 seneden sonra vücuttan atan oldu mu?
Farklı hastanelerde bu şekilde test sonucu değişkenliği yaşayan oldu mu?
Destek ve yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
Moralim oldukça bozuk ve benzer tecrübeleri yaşamış olanların fikirlerine/tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Hikayemi ve test geçmişimi özetliyorum
Ocak 2022 (Bilkent ŞH): Smear: ASCUS, HPV Pozitif
Şubat 2022 (Bilkent ŞH): Kolposkopi yapıldı, CIN1 tespit edildi. Kırıntı şeklinde biyopsi alındı (LEEP veya konizasyon yapılmadı).
2023 - 2024 - 2025 (Bilkent ŞH): Smear: İnflamasyon, HPV Negatif
Mayıs 2026 Başı (Bilkent ŞH): Smear: İnflamasyon, HPV Negatif
Mayıs 2026 Sonu (Hacettepe - İlk kez orada test verdim): Smear: İnflamasyon, HPV Tip 58 Pozitif
CYBH testleri negatif.
Geçmişte 2 yıl Ureaplasma urealyticum pozitifti, tedaviyle negatife döndü.
Kültür: Normal genital flora. Vajinal ultrason normal.
Yıllardır HPV testim negatif geldiği için virüsü tamamen vücudumdan attığımı sanıyordum ve bu konuyla alakalı nişanlımla hiç konuşmadım
Virüsün uykuda kalıp stres/bağışıklık düşüklüğüyle tekrar ortaya çıkabileceğini biliyorum ama bu durumu nişanlıma anlatmakta ve süreci yönetmekte çok zorlanıyorum.
Hacettepe’deki bu sonucu en hızlı ve güvenli şekilde tekrar negatife çevirmek / bağışıklığı güçlendirmek için takviye/beslenme adına neleri önerirsiniz?
5 seneden sonra vücuttan atan oldu mu?
Farklı hastanelerde bu şekilde test sonucu değişkenliği yaşayan oldu mu?
Destek ve yanıtlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...