Hpv Tip40

Senede bir kes semar vermem lazımmış vücut kendi kendine atar dediler bende bekliyorum ama çokta korkulacaktık bişey yok Muş
Kolposkopi oldunuz mu? Olduysanız sonuçlar nasıl geldi?

Bende hpv 18 çıktı parça aldılar senede bir kontrole gel dedi benim arkadaşta çıktı onunda aynıydı 1 yıl sonra geçti iyi beslenme spor vücut atıyor bir zaman sonra
Yaşlar kaçtı acaba, siz ve atlatan arkadaşınızın?

Bende hpv 18 çıktı parça aldılar senede bir kontrole gel dedi benim arkadaşta çıktı onunda aynıydı 1 yıl sonra geçti iyi beslenme spor vücut atıyor bir zaman sonra
merhaba kolposkopi de ne çıkmıştı sizde?

Patalojik kolposkopi önerdi fiyatı 15binmiş fazla geldi düşük risklerde kolposkopi önermiyorlar aslında şimdi başka bir doktora geldim
Neresi 15 bin dedi .lütfen yardım edin fiyat duyduğum en uygun fiyat

Neresi ??

Siğil var mı sizde

Merhaba Dr papiflor inmuno verdi. Bunun kullanımı nasıl? Sabah bir kapsül akşam bir kapsül olarak mı kullanılıyor

Merhaba Dr papiflor inmuno verdi. Bunun kullanımı nasıl? Sabah bir kapsül akşam bir kapsül olarak mı kullanılıyor
Merhaba yeni girdim. mesajınızı biraz geç gördüm kusura bakmayın. Benimki günde üç kez demişti ama mideme ağır geldi sabah akşam bir süre kullanıp bıraktım. Tamamını bitiremedim maalesef. Şu an bile bir paket kalmış olabilir

`