Erkeklerde herhangi bir şey yapılmıyor dedi doktor bana. O yüzden bilemiyorum bu iş nasıl olurTemizlenmeden he tiki tarafta birbirinden bulaştırmaya devam eder kısır döngü olur ki
Sizde var mıydı hpv?E size bulaştırmaya devam edecek nasıl bir şey yapılmıyordeğişik geldi. Başla uzman görüşünde alın isterseniz
En önemli hocaların açıklamalarına istinaden; ilişkiye kondomla devam edebilirsiniz, kısmen de olsa kondom sizi korur, pinpon etkisini azaltır, 2. dozdan sonra aşı zaten sizi korumaya başlayacak, eşinizin de aşılanması gerekiyor tabi. Geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar
Evliyim ve Hpv 16 ve cın1 tanısı aldım. Bu dönemde cinsellik devam etmeli midir? Aşının 1.dozunu da oldum. Doktor herhangi bir şey söylemedi bu konu hakkında. Negatife dönmeyi mi beklemeliyim? Prezervatif ile devam mı edeyim? Gerçi prezervatif ile korunmaya rağmen hpv 16 oldu ama bilemiyorumBu durumu yaşayanlar bu süreci nasıl yönetti acaba yardımcı olur musunuz?
Prezervatif kullandım çocuk istemediğimizden dolayı ama yine de bulaşmış. O yüzden korkuyorum şimdiEn önemli hocaların açıklamalarına istinaden; ilişkiye kondomla devam edebilirsiniz, kısmen de olsa kondom sizi korur, pinpon etkisini azaltır, 2. dozdan sonra aşı zaten sizi korumaya başlayacak, eşinizin de aşılanması gerekiyor tabi. Geçmiş olsun.
Düğmeli boxer alayım o zaman :/Prezervatif + düğmeli bokser ile daha güvenli olur. Peki ne şikayetiniz vardı da hpv yi öğrendiniz
9 lu aşı 2. Dozdan sonra cinsel aktif kadinda %78 korur demişti bi tane doktorMerhaba arkadaşlar
Evliyim ve Hpv 16 ve cın1 tanısı aldım. Bu dönemde cinsellik devam etmeli midir? Aşının 1.dozunu da oldum. Doktor herhangi bir şey söylemedi bu konu hakkında. Negatife dönmeyi mi beklemeliyim? Prezervatif ile devam mı edeyim? Gerçi prezervatif ile korunmaya rağmen hpv 16 oldu ama bilemiyorumBu durumu yaşayanlar bu süreci nasıl yönetti acaba yardımcı olur musunuz?
Beni suçlayacağı birşey olmadı ki. Ben evlilik öncesi birşey yaşamamıştım fakat o yaşamıştı :) Bunu biliyordum ama hpv taşıdığını oda bilmiyordu, bende bilmiyordum. Bana eşimden bulaşmış oldu yani. Eşimi suçlamıyorum ama bazen sorguluyorum prezervatif kullanmama rağmen neden böyle oldu diye.Eşinizin tepkisi ne oldu? Sizi bu konuda suçladı mı?
Pardon ben yanlış anladım zannettim ki sizin öncesinde ilişkiniz oldu o ilişkiden kaptınızBeni suçlayacağı birşey olmadı ki. Ben evlilik öncesi birşey yaşamamıştım fakat o yaşamıştı :) Bunu biliyordum ama hpv taşıdığını oda bilmiyordu, bende bilmiyordum. Bana eşimden bulaşmış oldu yani. Eşimi suçlamıyorum ama bazen sorguluyorum prezervatif kullanmama rağmen neden böyle oldu diye.
Bu hastalık sizde olmuş olsaydı eşinizin tepkisi ne olurdu çok merak ediyorum erkekler bu hastalık konusunda ne düşünüyorlar acabaBeni suçlayacağı birşey olmadı ki. Ben evlilik öncesi birşey yaşamamıştım fakat o yaşamıştı :) Bunu biliyordum ama hpv taşıdığını oda bilmiyordu, bende bilmiyordum. Bana eşimden bulaşmış oldu yani. Eşimi suçlamıyorum ama bazen sorguluyorum prezervatif kullanmama rağmen neden böyle oldu diye.
Böyle şeylerden korktuğum için birşey yaşamamıştım ama işte neye niyet neye kısmet :)Pardon ben yanlış anladım zannettim ki sizin öncesinde ilişkiniz oldu o ilişkiden kaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?