- 5 Haziran 2025
- 10
- 3
- 1
- 38
- Konu Sahibi Aysegul 34
-
Teşekkür ederim. 19 yaşımda eğer doktorlar bana aşı ilaç vs önerselerdi bizi doğru düzgün bilinçlendirselerdi belki de 17 sene sonra bunu yasamazdim tekrar.Evet her sene negatif ti sonuçlarım vs...Çok geçmiş olsun 19 yaşındayken negatif olmuş muydunuz 17 sene sonra cin2 olarak geri dönmesi çok ürkütücü
Her sene negatif miydi mesela hpv olduğunuzu öğrenmeden önceki sene negatif miydiniz bir sene de cin2 ye ilerleyemez. Size belki sadece smer bakılmıştır hpv bakılmamıştır olabilir miTeşekkür ederim. 19 yaşımda eğer doktorlar bana aşı ilaç vs önerselerdi bizi doğru düzgün bilinçlendirselerdi belki de 17 sene sonra bunu yasamazdim tekrar.Evet her sene negatif ti sonuçlarım vs...
Evet belki de olabilir. Ama çok fazla farklı ameliyat vs oldum ve her şeye bakılıyor süreçlerde. Bence yine çıkardı...Her sene negatif miydi mesela hpv olduğunuzu öğrenmeden önceki sene negatif miydiniz bir sene de cin2 ye ilerleyemez. Size belki sadece smer bakılmıştır hpv bakılmamıştır olabilir mi
19 yaşınday olduğunuz sıra nasıl atlattınız ve de ne kadar sürdüEvet belki de olabilir. Ama çok fazla farklı ameliyat vs oldum ve her şeye bakılıyor süreçlerde. Bence yine çıkardı...
çok geçmiş olsun ya çok tedirgin edici seneler sonra yine çıkması ve 17 de az değil fakat ben şeyi anlamadım siz 19 yaşında sizde olan tipleri biliyor muydunuz?Teşekkür ederim. 19 yaşımda eğer doktorlar bana aşı ilaç vs önerselerdi bizi doğru düzgün bilinçlendirselerdi belki de 17 sene sonra bunu yasamazdim tekrar.Evet her sene negatif ti sonuçlarım vs...
Hamilelik surecim de yaşadığım için bebeğime bir şey olacak düşüncesi daha çok üzdü açıkçası beni. Ve hiç hatırlamıyorum çünkü sanırım o zaman bi daha gitmedim bununla ilgili bir şeye. Sadece her sene smear verdim19 yaşınday olduğunuz sıra nasıl atlattınız ve de ne kadar sürdü
Teşekkür ederimçok geçmiş olsun ya çok tedirgin edici seneler sonra yine çıkması ve 17 de az değil fakat ben şeyi anlamadım siz 19 yaşında sizde olan tipleri biliyor muydunuz?
aynı tipler mi tekrar çıkmış oldu? hpv tip değiştiriyor deniyor ama- tip değiştirmeme durumu yoksa da olmadık bir yerden size hpv bulaşamaz biliyorsunuzdır diye düşünüyorum.
yani siz ilk hpv olduğunuz tiplerle 17 sene sonraki tipler aynı mı?
inanamıyorum yani bu virüs gerçekten hiçbir zaman gitmiyor mu vücuttan?Teşekkür ederimevet aslında ilk idrak edişim şuan ki surecim hastalığımı. O zamanlar ne adam akıllı yönlendiren oldu , nede bisey yapan. 3,5 aylık karnımda bebekle leepp yakma işlemi yaptılar. Tiplere bakilmadi sanırım o zamanlar . Tip degistirdigini hiç bilmiyordum. İlk kez duydum. Doktor bana dedi ki , bagisikliginiz çökmüş olabilir, bağışıklık çökünce yeniden nüksediyor dedi.
Evet zaten bu yüzden sigaradan uzak durun deniliyor ve bagisikliginizi vitaminlerle destekleyin diyorlar.O zaman bu atılmıyor vücuttan. Uçuk virüsü gibi bağışıklık düşünce tekrar aktif oluyor vücutta.
Bence vücuttan gitmiyor bu virüs, sadece operasyonlar ile kansere dönüşme olasılığını düşürüyorlar. Ve temizliyorlar. Baktılar olmuyor , komple rahmi alıyorlar sonunda. Ama hiç takılmıyorum çünkü çok şükür en azından başta ki evrelerde çözümler var. Hersey yapılıyor. Allah dermansız dert vermesin hiç birimizeinanamıyorum yani bu virüs gerçekten hiçbir zaman gitmiyor mu vücuttan?
yani hpvden hiçbir zaman kurtulamıyor muyuz?
aminn <3 ccok gecmis olsun tekrardanBence vücuttan gitmiyor bu virüs, sadece operasyonlar ile kansere dönüşme olasılığını düşürüyorlar. Ve temizliyorlar. Baktılar olmuyor , komple rahmi alıyorlar sonunda. Ama hiç takılmıyorum çünkü çok şükür en azından başta ki evrelerde çözümler var. Hersey yapılıyor. Allah dermansız dert vermesin hiç birimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?