hpv ve tup bebek

aybikk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
114
107
23
tup bebek surecindeyken hpv16 pozitif cikti. kolposkopi icin gun bekliyorum. cok tedirginim bilgisi olanlar yazabilir mi

Merhaba ben de hpv kaptım ama benim siğil yapan türden. Bildiğim kadarıyla takiple vücuttan atılabilen bişey. Kolposkopinin de negatif çıkma ihtimali varmış. İnşallah öyle çıkar. Rabbim kurtarsın bizi bu illetten

merhaba , siz kolposkopi oldunuz mu peki ben de dis vajende gozle gorulur hic sigil yok esimde de yok. kolposkopi esnasinda parca alma durumu oluyor mu peki.
bir de bu illet sadece cinsel yolla mi bulasiyor. nerden nasil geldi hic bilmiyorum kafam allak bullak. tedavinin ortasinda kalakaldim.
amin rabbim tum hastalara sifa versin.

Ben hpv pozitif cikti sonra kolposkopi oldum temiz çıktı. Hpv korkulacak birsey değil. Atlatilan birsey bagisikligini güçlü tutmalisin

bana 16 ve 18 en riskli turu oldugu soylenildi. acaba sizin hangisi pozitif. benim sadece 16 pozitif smear testi ise acsus. gebelige engel bir durumu var mi acaba, tup bebek icin laparoskopi olacagim gun ogrendim ameliyatim iptal oldu. o yuzden biraz gerginim.

bana 16 ve 18 en riskli turu oldugu soylenildi. acaba sizin hangisi pozitif. benim sadece 16 pozitif smear testi ise acsus. gebelige engel bir durumu var mi acaba, tup bebek icin laparoskopi olacagim gun ogrendim ameliyatim iptal oldu. o yuzden biraz gerginim.
Acsus geçiyor antibiyotik veriyor. 16 evet riskli turu ama hemen sigarayı bırakıyorsunuz negatif oldum moduna girip moralinizi yüksek tutuyorsunuz ve geçiyor. Papill off kullandim ben fitil sizde kullanabilirsiniz. Aşı vs olmadım cunki bu hastalık tek ilacı bağışıklığı duzeltmek

cok tesekkur ederim biraz da olsa rahatladim. insallah kolposkopide negatif gelir.

esim icin nasil bi yol izleyecegiz bilmiyorum. hastaneden herhangi bi test falan istemediler. acaba kolposkopi sonrasi mi soylerler. uroloji bolumune mi gitmemiz lazim

bir de sadece cinsel yolla mi bulasiyor. 4 yillik evliyim. daha once boyle bi test yapildi mi onu da bilmiyorum. uzun sureli enfeksiyon yasamistim idrar yolundan rahim iltihabina cevirmisti. o sebebiyet vermis olma ihtimali var mi. sizi de boyle darliyor gibi oluyorum ama googleda hic bir bilgi sahibi olamadim.

esim icin nasil bi yol izleyecegiz bilmiyorum. hastaneden herhangi bi test falan istemediler. acaba kolposkopi sonrasi mi soylerler. uroloji bolumune mi gitmemiz lazim

bir de sadece cinsel yolla mi bulasiyor. 4 yillik evliyim. daha once boyle bi test yapildi mi onu da bilmiyorum. uzun sureli enfeksiyon yasamistim idrar yolundan rahim iltihabina cevirmisti. o sebebiyet vermis olma ihtimali var mi. sizi de boyle darliyor gibi oluyorum ama googleda hic bir bilgi sahibi olamadim.
Ben gittigim lazer den kaptım küçük igne ucu kadar sigil oldu doktora bi gittim pozitif.b8de geçmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonları vardi. %70 cinsel yolla bulaşıyor. 30 yasin üstüne yapılıyor ben 33 um bana bile tesaduf 3.de yaptı. Olur mu öyle şey hatta mesaj atin

lazerden kapma olasiligi yuksek o zaman bende yaptirmistim. ben de 28 yasindayim tup bebege baslamistik doktorum bir de smear testi alalim demisti o sekilde tanistim bu hpv16 ile, ilginiz icin cok tesekkur ederim. son bir soru😌 kolposkopi acili agrili mi anestesizi veriliyor mu.

lazerden kapma olasiligi yuksek o zaman bende yaptirmistim. ben de 28 yasindayim tup bebege baslamistik doktorum bir de smear testi alalim demisti o sekilde tanistim bu hpv16 ile, ilginiz icin cok tesekkur ederim. son bir soru😌 kolposkopi acili agrili mi anestesizi veriliyor mu.
Hic üzülmeyin. İnşallah istediğiniz hersey güzel olur. Hayir uyuşturuyorlar zaten çok kolay asla yorumlara bakmayın

merhaba , siz kolposkopi oldunuz mu peki ben de dis vajende gozle gorulur hic sigil yok esimde de yok. kolposkopi esnasinda parca alma durumu oluyor mu peki.
bir de bu illet sadece cinsel yolla mi bulasiyor. nerden nasil geldi hic bilmiyorum kafam allak bullak. tedavinin ortasinda kalakaldim.
amin rabbim tum hastalara sifa versin.
Cinsel yolla bulaşıyor evet ama lazer ,ağda yerleri ,hamam ,havuzlardan da bulaştığı söyleniyor. Siz şimdi iyileşmeye odaklanın nasıl bulaştığını düşünmeyin iyileşmeye bakın. Benim negatif çıktığı için kolposkopi yapılma gereği duyulmadı. Ben halen siğillerle mücadele veriyorum. Yaktıkça geri çıkıyorlar. Çok yıpratıcı bir süreç ne zaman biter onuda bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla kolposkopide şüpheli bir alan görülürse ordan parça alıyorlar. Siğil için zaten onko jinekoloji bölümü rahim içine bakıcak varsa bişi orda gözükür. Allah yardımcımız olsun

Back
X