Hpv virüsü ve hamileyim yardim nolur !

Sanada cok gecmis olsun canim

merhabalar..umarım mesajımı görürsünüz öncelikle geçmiş olsun diyorum..bende 11 aylık evliyim evlendiğimden beri bazı problemler yaşadığım için doktora gittim 4 ay içerisinde 3 kere smear yapıldı ve 3 kere biopsi yaptırdım..muayene sırasında vajınamda a tipik hücreler görüldü ilk smaerımde de şüpheli bişeyler çıkmıştı.kanserden şüphelendiler ama alınan parçalarda bunu destekleyecek herhangi bir bulgu olmadı..hpv testi yaptırdım hpv 6 pozitif çıktı.eşimden önce kimseyle herhangi bir birlikteliğim olmadı nerden bulaştı anlamadım..virüs çıktı diye eşimden de hiç şüphelenmedim neticede çok önceden beri bu virüsü taşıyor alabilir ya da bana başka bir yerden bulaştı bilmiyorum.neyse doktorum hpv 6 nın kansere ceviren türü olmadığını söyledi.4 aydır bebek düşünüyoruz ama tetkikler yüzünden ertledik hep..şu an bende sizin gibi çok korkuoyurm bebege bir zararı olur mu diye.2 haftalık bir ilaç kullanımı sonrası hamilelik düşünüyorum inş kısa zamanda hamile kalabilirim.görülen hücre değişiklikleri yüzünden elimi çabuk tutmam lazımmış:(yasım küçük ve cocugum olmadıgı için ameliyat etmiyorlar.çok şükür ki şimdilik de gerek yoksiz bu konuda benden daha tecrübeli olacaksınız.sizden ricam şu an da ve doğum sonrasındaki tecrübelerinizi benimle paylaşmanız.ben daha yolun başındayım her okudugum tedirgin ediyor.doktorum bana hamile kalabilirsin ancak bizim gözetimimizde olman lazım riskli gebelik böülünde takip edileceksin özel hastaneler fln derman olmaz sana dedi.herşeyimi eğitim ve araştırma hastanesinde yaptırıyorum bende.

Merhaba kizlar,
26 haftalik hamileyim ve hpv virüsü oldugunu ögrendim!
Doktorum kansere dönüsen tip degil dedi, sigil olan tipmi onu söyleyemem dedi bilmiormus yani :s
Iyi huylu olan virüs sendeki dedi low risk mis yani , bundan biseY olmaz korkma dedi hatta 80% kendi kendine gecer dedi..
Cinsel iliskiye giren her kadinda (erkekte) bu virüs olur dedi ama cogu bilmez bile dedi ve kendi kendine gecer cogunlukla dedi..
Benim sorum normal dogum yapabilirmiyim ??
En önemlisi emzirebilirmiyim??
Anne sütünden virüs bebege gecermis gibi biseyler okudum ama tam gecer veya gecmez diye bisey bulamadim maalesef !
Bilgisi olanlar lütfen yardim etsin lütfen !!
Hpv virüsü olupta emziren varmi??
Dogumda cocuguma gecermi??
Doktorum normal dogumda yapabilirsin emzirede bilirsin dedi !
Eger sigil yoksa dedi!!
Sigil görünürde yok ama ya rahmimde varsa veya benim görmedigim biyerde ?!
Sigil varsa ilk dista Yani vajinada cikar görürsün dedi ama ya görmessem ya vajinamin disinda cikmassa ilk????
Offf güvenemiorum iste :(((
Cocugumu tehlikeye atmak istemiorum :((
Sezeryan olmaya bile raziyim ama emzirmek benim icin cok önemli !
Emzirmesemmi?
Cocuga gecerse bogazinda sigiller cikabiliomus kanser bile olabiliomus Allahim korusun..
:( yardim edin nolurrrrrrrr

Doktorun kim acaba?

kızlar merhaba şimdi bu virüs smear testinde mi gözüküyor yoksa ayrı bir testi mi var mesela smear testi negatif çıkan birinde hpv de yoktur anlamına mı gelir yoksa ilgisi yok mu? bir de siğiller doktor tarafından yakıldıktan sonra normal doğum şansı olur mu yoksa sezeryan tek çare mi bilenlerden cevap bekliyorum..

Merhaba inş görürsünüz bn gebeyim ve hpv pozıtf hamılr kalmadan önce bakıldı kolposkopide oldum sonuç temiz bu hfta dr.gdıcem hpvden bahsedicem acaba naptınız bebeğinizde sorun varmı normal mı sezeryan bn sıgıl hiçbişy yok doktrlr siğil yoksa normal dogum diyor ama bn yıne endişelenıyrum

Merhaba kizlar,
26 haftalik hamileyim ve hpv virüsü oldugunu ögrendim!
Doktorum kansere dönüsen tip degil dedi, sigil olan tipmi onu söyleyemem dedi bilmiormus yani :s
Iyi huylu olan virüs sendeki dedi low risk mis yani , bundan biseY olmaz korkma dedi hatta 80% kendi kendine gecer dedi..
Cinsel iliskiye giren her kadinda (erkekte) bu virüs olur dedi ama cogu bilmez bile dedi ve kendi kendine gecer cogunlukla dedi..
Benim sorum normal dogum yapabilirmiyim ??
En önemlisi emzirebilirmiyim??
Anne sütünden virüs bebege gecermis gibi biseyler okudum ama tam gecer veya gecmez diye bisey bulamadim maalesef !
Bilgisi olanlar lütfen yardim etsin lütfen !!
Hpv virüsü olupta emziren varmi??
Dogumda cocuguma gecermi??
Doktorum normal dogumda yapabilirsin emzirede bilirsin dedi !
Eger sigil yoksa dedi!!
Sigil görünürde yok ama ya rahmimde varsa veya benim görmedigim biyerde ?!
Sigil varsa ilk dista Yani vajinada cikar görürsün dedi ama ya görmessem ya vajinamin disinda cikmassa ilk????
Offf güvenemiorum iste :KK43:((
Cocugumu tehlikeye atmak istemiorum :KK43:(
Sezeryan olmaya bile raziyim ama emzirmek benim icin cok önemli !
Emzirmesemmi?
Cocuga gecerse bogazinda sigiller cikabiliomus kanser bile olabiliomus Allahim korusun..
:KK43: yardim edin nolurrrrrrrr
Aktif siğil varken normal doğum yaptırmıyorlar bebeğe geciyor dikkatli olun. Sezaryan yapın. Emzirmeyle cocuga gecmez. doktor biraz rahat davranmış doğumdan sonra kesinlikle hpvnin tipine baktırın. İhmal etmeyin. Düşük riskli de olsa takip edin. Hpv önemli bir mevzu

Hamileyken kullanılabliyomu.. aynı problem var bendede çok tedirginim bulaşır diye. Banada gönderebilirmisinz sipariş ediyim

Back
X