- Konu Sahibi Mutfakperisi87
Sanada cok gecmis olsun canim
merhabalar..umarım mesajımı görürsünüz öncelikle geçmiş olsun diyorum..bende 11 aylık evliyim evlendiğimden beri bazı problemler yaşadığım için doktora gittim 4 ay içerisinde 3 kere smear yapıldı ve 3 kere biopsi yaptırdım..muayene sırasında vajınamda a tipik hücreler görüldü ilk smaerımde de şüpheli bişeyler çıkmıştı.kanserden şüphelendiler ama alınan parçalarda bunu destekleyecek herhangi bir bulgu olmadı..hpv testi yaptırdım hpv 6 pozitif çıktı.eşimden önce kimseyle herhangi bir birlikteliğim olmadı nerden bulaştı anlamadım..virüs çıktı diye eşimden de hiç şüphelenmedim neticede çok önceden beri bu virüsü taşıyor alabilir ya da bana başka bir yerden bulaştı bilmiyorum.neyse doktorum hpv 6 nın kansere ceviren türü olmadığını söyledi.4 aydır bebek düşünüyoruz ama tetkikler yüzünden ertledik hep..şu an bende sizin gibi çok korkuoyurm bebege bir zararı olur mu diye.2 haftalık bir ilaç kullanımı sonrası hamilelik düşünüyorum inş kısa zamanda hamile kalabilirim.görülen hücre değişiklikleri yüzünden elimi çabuk tutmam lazımmış