Hpv vulva kanseri riski

demetozlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2025
7
0
1
23
arkadaşlar ben boşandım hpv82 çıkmıştım smear temiz ama 3 senedir kaşıntım geçmedi ve vulva kaşıntısı simdi çil gibi benleri çıktı iç vulvamda ben napıcam vulva kanseri olabilirmiyim ?

Eklentiler

• IMG_3644.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 149
arkadaşlar ben boşandım hpv82 çıkmıştım smear temiz ama 3 senedir kaşıntım geçmedi ve vulva kaşıntısı simdi çil gibi benleri çıktı iç vulvamda ben napıcam vulva kanseri olabilirmiyim ?
Merhabalar son durumunuz nedir acaba çil gibi lezyonlarınız geçti mi acaba

Allah korusun her şeyin çaresi olduğu gibi bunun da vardır kötüsünü düşünmeyin

Var
İnanın hiç duymadım öyle olanı. Sağlık anksiyetiniz mi var? Benimde var sizi çok iyi anlıyorum fakat bu kadar kötü düşünmeyin
Pamik atak hastasıyım vede kistte çıktı rahmimde her yerim kızarık makatıma kadar oyüzden korkuuorum acaba vulva kanseri oldum makat kanseridemi oldum diye

Var

Pamik atak hastasıyım vede kistte çıktı rahmimde her yerim kızarık makatıma kadar oyüzden korkuuorum acaba vulva kanseri oldum makat kanseridemi oldum diye
Kötüyü düşünmeyi bırakın ben hiç duymadım öyle 2-3 kanseri aynı anda olan. Ben eminim basit birşey çıkacak siz gözünüzde büyütüyorsunuz. Bunu defalarca ben de yaşadım. Biryerimde şişlik olsa kanserim sanıyorum doktor doktor geziyorum ama sonuç sıradan birşey çıkıyor genelde. O yüzden biraz ferahlatın kendinizi. Sonucunu ne zaman çıkacak?

Var

Bende malesef sağlık anksiyeteye sahibim özel bölgemin rahatsızlığından çok korkuyorum ama korkarak hiçbir sonuca varamıyoruz inşallah sonuçlarınız iyi çıkar allah şifanızı versin , vulvanız için ne yaptılar biyopsi falan mı

İyi düşünün iyi olsun bence siz çok derin düşünüyorsunuz internetten okuduğumuz her şeyi kendimizde de varmış gibi benimsememeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…