- 14 Ağustos 2025
- 7
- 0
- 1
- 23
- Konu Sahibi demetozlem
-
Merhabalar son durumunuz nedir acaba çil gibi lezyonlarınız geçti mi acabaarkadaşlar ben boşandım hpv82 çıkmıştım smear temiz ama 3 senedir kaşıntım geçmedi ve vulva kaşıntısı simdi çil gibi benleri çıktı iç vulvamda ben napıcam vulva kanseri olabilirmiyim ?
3 güne sonuç çıkıcak simdide makatım sistiMerhabalar son durumunuz nedir acaba çil gibi lezyonlarınız geçti mi acaba
Ne sonucu çıkacak çilden biyopsi mi aldılar3 güne sonuç çıkıcak simdide makatım sisti
Ağrılı bir şişlik mi makat şişliği nasıl oluyor?3 güne sonuç çıkıcak simdide makatım sisti
Allah korusun her şeyin çaresi olduğu gibi bunun da vardır kötüsünü düşünmeyinarkadaşlar ben boşandım hpv82 çıkmıştım smear temiz ama 3 senedir kaşıntım geçmedi ve vulva kaşıntısı simdi çil gibi benleri çıktı iç vulvamda ben napıcam vulva kanseri olabilirmiyim ?
Şişik pembeleşme varAğrılı bir şişlik mi makat şişliği nasıl oluyor?
İnsallah çok korkuyorum uyku haram oldu vulva rahim makat her yerde sıkkntım var umarım hayatımı kaybetmenAllah korusun her şeyin çaresi olduğu gibi bunun da vardır kötüsünü düşünmeyin
Allah korusun içinizi ferah tutun bazen biz gözümüzde büyütüyoruz belki de basit bir durumdur.İnsallah çok korkuyorum uyku haram oldu vulva rahim makat her yerde sıkkntım var umarım hayatımı kaybetmen
İnsallah çok korkuyorum 3 kanser aynanda olurum diyeAllah korusun içinizi ferah tutun bazen biz gözümüzde büyütüyoruz belki de basit bir durumdur.
İnanın hiç duymadım öyle olanı. Sağlık anksiyetiniz mi var? Benimde var sizi çok iyi anlıyorum fakat bu kadar kötü düşünmeyin.İnsallah çok korkuyorum 3 kanser aynanda olurum diye
Pamik atak hastasıyım vede kistte çıktı rahmimde her yerim kızarık makatıma kadar oyüzden korkuuorum acaba vulva kanseri oldum makat kanseridemi oldum diyeİnanın hiç duymadım öyle olanı. Sağlık anksiyetiniz mi var? Benimde var sizi çok iyi anlıyorum fakat bu kadar kötü düşünmeyin
Kötüyü düşünmeyi bırakın ben hiç duymadım öyle 2-3 kanseri aynı anda olan. Ben eminim basit birşey çıkacak siz gözünüzde büyütüyorsunuz. Bunu defalarca ben de yaşadım. Biryerimde şişlik olsa kanserim sanıyorum doktor doktor geziyorum ama sonuç sıradan birşey çıkıyor genelde. O yüzden biraz ferahlatın kendinizi. Sonucunu ne zaman çıkacak?Var
Pamik atak hastasıyım vede kistte çıktı rahmimde her yerim kızarık makatıma kadar oyüzden korkuuorum acaba vulva kanseri oldum makat kanseridemi oldum diye
Bende malesef sağlık anksiyeteye sahibim özel bölgemin rahatsızlığından çok korkuyorum ama korkarak hiçbir sonuca varamıyoruz inşallah sonuçlarınız iyi çıkar allah şifanızı versin , vulvanız için ne yaptılar biyopsi falan mıVar
Pamik atak hastasıyım vede kistte çıktı rahmimde her yerim kızarık makatıma kadar oyüzden korkuuorum acaba vulva kanseri oldum makat kanseridemi oldum diye
Sonucunuz çıktı mı acaba3 güne sonuç çıkıcak simdide makatım sisti
Sonucunuz çıktı mı acabaVar
İyi düşünün iyi olsun bence siz çok derin düşünüyorsunuz internetten okuduğumuz her şeyi kendimizde de varmış gibi benimsememeliyizarkadaşlar ben boşandım hpv82 çıkmıştım smear temiz ama 3 senedir kaşıntım geçmedi ve vulva kaşıntısı simdi çil gibi benleri çıktı iç vulvamda ben napıcam vulva kanseri olabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?