Herkese merhaba yeni üye oldum öncelikle:) 23 yaşındayım henüz 8 aylık bir ilişkim var.Soracağım konu biraz özel olacak.Geçen günlerde internette dolaşırken cinsel hastalıklar konusu hakkında baya bir fikir sahibi oldum.Önce kendime sonra eğitim sistemimize kızdım bu tür şeyler hakkında hiç bilgi sahibi değildim diye.Herneyse erkek arkadaşım ile konuştum böyle şeyler varmış biliyor musun diye kendisi de az çok bilgi sahibi.Normalde sormam ama kendisinin cinsel geçmişini öğrenmek istedim.Bir tane ilişkisi olmuş birkaç kez de yüzeysel şeyler yaşadığı kişiler olmuş.Ben bunu duyunca gerçekten çok üzüldüm.Detaylı cinsellik yaşamıyorum ama bazı şeyler oldu tabiki.Kendisine kontrol ettirdim vücudunu bende bir şey yok şuanda dedi.Benim cinsel bölgemde olması da olası bir şey değil çünkü oralara temas etmedi.Gecenlerde ağzımı kontrol etmek istedim ve diş etime flaş tuttuğumda çok küçük beyaz noktalar fark ettim.Cok korktum ama biz oral bir şeyler de yaşamadık, sadece öpüşüyoruz.İnternette öpüşme ile bulaşabileceğini anlatan makaleler okudum ve gerçekten çok üzüldüm.KBB uzmanina gidecektim burnum için o sırada bu oluşumları da gösterdim siğile benzemiyor şuan zaten çok zor seçilen şeyler belli belirsiz dedi.Bence pek anlamadı.Daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu? Olduysa bilgilendirebilir misiniz? Teşekkür ederim