HPV

evet maalesef insan tedirgin oluyor iyileşiyor mu ne durumda şimdi diye sen zaten elinden geleni yapıyorsun söylediklerinden anladığım, ilişkin konusunda da iyi sabırlısın valla ilk ilişkinmiş ondan kapıyorsun her şeyi ve seni dinlemiyor bile hastalık konusunu konuşmak istediğinde, kendisi zaten tedavisini de olmuyor böyle destek olunmaz bana kalırsa iyice bir gözden geçir durumunuzu. öğrencisin bi de tüm bu tedaviler testler senin için de zorlayıcı, ailenin haberi yoktur diye tahmin ediyorum. kendi kendine bi sürü sıkıntıyla uğraşıyorsun sebep olan kişi konuyu konuşmuyor bile
evet cok haklısın ben de bılıyorum zorlanıyorum cok gerılıyorum sakın kalmaya calısıyorum, dersler unutturuyor bıraz olsun o ıyı oluyor, ıyı dıleklerınızı beklıyorum,cin2 ye de aylar icinde gecilebiliyormus, ya da yıllarca cin1 de kalabiliyormus, bunları okuyunca biraz tedirgin oluyorum
annemle de tartıstık, annem bir seyler yasadıgımı söylemedim ama bugün acık acık bir seyler yasamıssınızdır tahmin edebiliyorum dedi, yasamadık dedim ben de, hastalığı var tehlıkelı dedi, diyemedim anne var zaten hem de 3 tane.. :(
iyi dileklerinizi bekliyorum
ve ilk ciddi ilişkim bunları yaşamak biraz üzüyor umarım kurtulurum,,

Anüsteki bakteriler geçebilir tabiki ama o şekilde klamidya olmaz başka bir şey olurdu geçmiş olsun u

Evet yanlış anlama beni lütfen gerekirse partnerini de aşılat korunmasız ilişkiye girme bi antibiyotik bile kullanmaması garip geldi bana düşüncesizce
merhana tekrar klamidya olmazdı demısınız klamıdya sonradan da aktifleşebilyormus, proktolojıye gititğimde de doktor klamidya erkeklerde belirti gostermez dedi
virusler kuluckaya yatabiliyormus
hpv uzmanı kadın dogum doktoru da partnerin teste gitse sımdı doktor biseyin yok diyip yollar onu- erkeklerde boyle işte ..demişti
bılmıyorum guvenıyorum ama bir tarafım da güvenemıyor emin olamıyor
bılmıyorum gercekten

evet cok haklısın ben de bılıyorum zorlanıyorum cok gerılıyorum sakın kalmaya calısıyorum, dersler unutturuyor bıraz olsun o ıyı oluyor, ıyı dıleklerınızı beklıyorum,cin2 ye de aylar icinde gecilebiliyormus, ya da yıllarca cin1 de kalabiliyormus, bunları okuyunca biraz tedirgin oluyorum
annemle de tartıstık, annem bir seyler yasadıgımı söylemedim ama bugün acık acık bir seyler yasamıssınızdır tahmin edebiliyorum dedi, yasamadık dedim ben de, hastalığı var tehlıkelı dedi, diyemedim anne var zaten hem de 3 tane.. :(
iyi dileklerinizi bekliyorum
ve ilk ciddi ilişkim bunları yaşamak biraz üzüyor umarım kurtulurum,,
Belki annen fark etmiştir ilaçlarını falan gördüyse bir sürü şeyi söylemeden kullanmak da zor oluyor ne diyim inşallah iyi oluruz leep işlemine gerek kalmaz umarım sende, klamidya konusu da sonuç olarak senin ilk ilişkin olduğuna göre o sana geçirdi kuluçkada olsa bile bu oğlan antibiyotik de kullanmıyor nasıl iyileşecek sen tedavilerini tamamlayıp hpv ve klamidyada negatife dönsen nasıl güvenceksin de ilişkiye girceksin maddi manevi aynı şeyleri yaşamak çok zor

Belki annen fark etmiştir ilaçlarını falan gördüyse bir sürü şeyi söylemeden kullanmak da zor oluyor ne diyim inşallah iyi oluruz leep işlemine gerek kalmaz umarım sende, klamidya konusu da sonuç olarak senin ilk ilişkin olduğuna göre o sana geçirdi kuluçkada olsa bile bu oğlan antibiyotik de kullanmıyor nasıl iyileşecek sen tedavilerini tamamlayıp hpv ve klamidyada negatife dönsen nasıl güvenceksin de ilişkiye girceksin maddi manevi aynı şeyleri yaşamak çok zor
kendisi tamamen iyilesene kadar cinsel iliskiye girmeyi planlamiyorum, biraz inancli tarafin da agir bastigi icin cinsellik yasamamak isime geliyor.. yarabbi ne enteresan...
annem hicbir sey gormedi ama annem hissediyor anliyor biraz oyle biri hahahha :DDDDDDD

Back
X