- Konu Sahibi balmm3005-
evet cok haklısın ben de bılıyorum zorlanıyorum cok gerılıyorum sakın kalmaya calısıyorum, dersler unutturuyor bıraz olsun o ıyı oluyor, ıyı dıleklerınızı beklıyorum,cin2 ye de aylar icinde gecilebiliyormus, ya da yıllarca cin1 de kalabiliyormus, bunları okuyunca biraz tedirgin oluyorumevet maalesef insan tedirgin oluyor iyileşiyor mu ne durumda şimdi diye sen zaten elinden geleni yapıyorsun söylediklerinden anladığım, ilişkin konusunda da iyi sabırlısın valla ilk ilişkinmiş ondan kapıyorsun her şeyi ve seni dinlemiyor bile hastalık konusunu konuşmak istediğinde, kendisi zaten tedavisini de olmuyor böyle destek olunmaz bana kalırsa iyice bir gözden geçir durumunuzu. öğrencisin bi de tüm bu tedaviler testler senin için de zorlayıcı, ailenin haberi yoktur diye tahmin ediyorum. kendi kendine bi sürü sıkıntıyla uğraşıyorsun sebep olan kişi konuyu konuşmuyor bile
annemle de tartıstık, annem bir seyler yasadıgımı söylemedim ama bugün acık acık bir seyler yasamıssınızdır tahmin edebiliyorum dedi, yasamadık dedim ben de, hastalığı var tehlıkelı dedi, diyemedim anne var zaten hem de 3 tane..

iyi dileklerinizi bekliyorum
ve ilk ciddi ilişkim bunları yaşamak biraz üzüyor umarım kurtulurum,,