• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv

umutzamani

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Ben bu doktorlara pes diyorum . Hpv testi vermek istedim ve özel bir hastaneye gittim . Doktor hiç sormadı bile benim de hpv testinin nasıl yapıldığına dair bir bilgim yoktu maalesef bana bekarım diye sadece genital bölgeden sürüntü almış meğersem rahim ağzından alınıyormuş . Bu bilgiyi geçen hafta özel klinikteki doktorum söyledi. 4.500 lirayı çöpe atmış oldum resmen. Şimdi tekrar 10 bin lira verip test yaptırdım. Sonuç negatif çıksın maddi ve manevi çok yoruldum aylardır 😢 Dış genital bölgede 42 ve 70 çıkmıştı onun bir önemi var mı şimdi onu da anlamadım bilgisi olan var mı?

Gümüş suyu kullandığınızı hatırlıyorum sanki,
Dış genital bölgeye gümüş suyu sıkıyormuydunuz?

cehaletimi mazur görün. bekarsanız neden bu testi yaptırmak istediniz? cinsel yolla bulaşmıyor mu HPV?

Geçmiş olsun devlet hastaneleri ve Ketem de yapiyor aynı testi neden özele gidiyorsunuz ki ?

ama doktorlar o manada kullanmıyor mu bekar kelimesini? kimse nüfus kaydımıza bakmıyor, bekar mısın diye soruyor.
Bekarım Dediğiniz de bakire gibi algılanıyor sanırım
Sanki bekarların cinsel hayatı olmamalıymış gibi
Doktor bir tanıdığım bunu sormaktan çok rahatsız oluyorum diyordu

ama doktorlar o manada kullanmıyor mu bekar kelimesini? kimse nüfus kaydımıza bakmıyor, bekar mısın diye soruyor.
Evet doktor bekarmisin dediğinde bekarım dediyse doktor öyle düşünmüştür hastanın belirtmesi lazım

Bekarım Dediğiniz de bakire gibi algılanıyor sanırım
Sanki bekarların cinsel hayatı olmamalıymış gibi
Doktor bir tanıdığım bunu sormaktan çok rahatsız oluyorum diyordu
yani karşı taraf ne tepki verecek bilemez doktor da. mecburen öyle soruyorlar sanırım.

o yüzden konu sahibi eksik bilgi vermesinin kurbanı olmuş galiba. ama o zaman doktor demez miydi bekarsanız HPV testine gerek yok diye?

yani karşı taraf ne tepki verecek bilemez doktor da. mecburen öyle soruyorlar sanırım.

o yüzden konu sahibi eksik bilgi vermesinin kurbanı olmuş galiba. ama o zaman doktor demez miydi bekarsanız HPV testine gerek yok diye?
Bulaşması için tam bir birliktelik gerekmiyor diye biliyorum sonuçta oral ilişkide de ağız içine bulaşıyor

Back
X