hpv

Gamzesiyah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
9
1
ben 18 yaşındayım . 1 sene önce ilk ilişkim oldu . bi kaç ay öncede genital siğiller yüzünden doktora gittim hpv olabilir dedi. smear testi yaptıramam çünkü bekarım . idrar tahlili yaptırsam çıkar mı ? fiyatları ne kadar ? LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK KORKUYORUM :KK43: kasıklarımda ağrılar da oluyor . neredeyse her gün ağlıyorum :KK43:( rahim ağzu kanseri ihtimali varmış . bu konuhakkında lütfen yardım edin lütfen lütfen :KK43:

Smear testi yaptırmak için evlilik cüzdanı mı istiyorlar?
Acil bir smear testi yaptır.
Ve bu konuyu annene anlat

kayıtlara geçiyormuş doktor dedi smear testi yaptırma diye . idrar tahlilinde çıkar mı

çıkmaz, smear aldırman gerek.. ayrıca kayıtlarda çıkması sağlığından daha önemli değil.. lütfen ailenle paylaş sonra bir doktorla konuşun o size yol gösterir.. tek başına bir şey yapma.

çıkmaz, smear aldırman gerek.. ayrıca kayıtlarda çıkması sağlığından daha önemli değil.. lütfen ailenle paylaş sonra bir doktorla konuşun o size yol gösterir.. tek başına bir şey yapma.
ailemle paylaşmam imkansızz :KK43: özel bir kliniğe gitmeyi düşünüyorum . kayıtlara geçmemesi için elimden geleni yapacağım .

ailemle paylaşmam imkansızz :KK43: özel bir kliniğe gitmeyi düşünüyorum . kayıtlara geçmemesi için elimden geleni yapacağım .

kesinlikle erteleme, kayıtlara geçse ne olurki bu sağlıkla ilgili bir şey dktor gerekli gördü yaptırdı dersin bundan korkarak erteleme

Lütfen annene, kız kardeşine veya teyzene anlat durumu.
Allah korusun ilerde kanser olma riskin var.
Kızsalarda, dövselerde senin hayatından önemli değil. Ciddi bir hastalıktan söz ediyorsun, tek başına tedavi bile olamazsın.

gitmem şart oldu çok ağrım var zaten :KK43:
ağrının hpv ile ilgisi oldugunu sanmıyorum.. Benim son seviyesinde bile ağrım olmadı.. Korkma hpv pat diye kansere çevirmez... Kanser için hücrelerin 3 asamayı geçip atipik denilen hücrelere dönüşmesi gerekir... Ama senin bu konuyu annenle paylaşman şart...

Lütfen annene, kız kardeşine veya teyzene anlat durumu.
Allah korusun ilerde kanser olma riskin var.
Kızsalarda, dövselerde senin hayatından önemli değil. Ciddi bir hastalıktan söz ediyorsun, tek başına tedavi bile olamazsın.
durumu bilen bir akrabam var zaten . doktora gitmeye karar verdim ama sınavlara hazırlanıyorum o yüzden gidemem .

durumu bilen bir akrabam var zaten . doktora gitmeye karar verdim ama sınavlara hazırlanıyorum o yüzden gidemem .
Eğer hpv varsa acil olarak tedaviye başlaman gerekiyor, yoksa ilerde rahimağzı kanseri olabilirsin. Smear testi zor değil, 5 dk sürer. Zaten bu merakla sınava hazırlanmanda zor olur. Annene neden anlatmıyorsun?

Eğer hpv varsa acil olarak tedaviye başlaman gerekiyor, yoksa ilerde rahimağzı kanseri olabilirsin. Smear testi zor değil, 5 dk sürer. Zaten bu merakla sınava hazırlanmanda zor olur. Annene neden anlatmıyorsun?
anlatamam çünkü böyle şeylere çok ters . bende hatalıyım zaten pişmanım .

anlatamam çünkü böyle şeylere çok ters . bende hatalıyım zaten pişmanım .
Tabii ki terstir böyle şeylere, ama affedecektir.Yaptığın hatayı sürekli başka hatalarla kapatman gerekecek ilerde.Söyle kurtul.
Bende anneyim kızım 11 yaşında, böyle bir olayla gelse ilerde çok sinirlenirim, kızarım ama evladımın sağlığını düşünürüm önce.
Anneler affeder eninde sonunda.

ben 18 yaşındayım . 1 sene önce ilk ilişkim oldu . bi kaç ay öncede genital siğiller yüzünden doktora gittim hpv olabilir dedi. smear testi yaptıramam çünkü bekarım . idrar tahlili yaptırsam çıkar mı ? fiyatları ne kadar ? LÜTFEN YARDIM EDİN ÇOK KORKUYORUM :KK43: kasıklarımda ağrılar da oluyor . neredeyse her gün ağlıyorum :KK43:( rahim ağzu kanseri ihtimali varmış . bu konuhakkında lütfen yardım edin lütfen lütfen :KK43:

Canım bu virüslerin kansere neden olması uzun zaman alıyor. Ayrıca, pap smear testi yaptırdığını kimse kolay kolay öğrenemez. Hem öğrenseler bile senin sağlığından önemli değil hiç bir şey .. Siğillerin pek çok tedavisi mümkün eğer çok büyük değilse kendin evde uygulayabileceğin basit yöntemlerle kurtulabilirsin bu illetten. Ancak, sürekli yayılma eğiliminde oldukları için doktor kontrolünde kalmaya çalış. Genital siğillerin tam olarak hangi bölgedeler? Ayrıntı verirsen sana daha çok yardımcı olmak isterim.

Canım bu virüslerin kansere neden olması uzun zaman alıyor. Ayrıca, pap smear testi yaptırdığını kimse kolay kolay öğrenemez. Hem öğrenseler bile senin sağlığından önemli değil hiç bir şey .. Siğillerin pek çok tedavisi mümkün eğer çok büyük değilse kendin evde uygulayabileceğin basit yöntemlerle kurtulabilirsin bu illetten. Ancak, sürekli yayılma eğiliminde oldukları için doktor kontrolünde kalmaya çalış. Genital siğillerin tam olarak hangi bölgedeler? Ayrıntı verirsen sana daha çok yardımcı olmak isterim.
tam alt tarafta bi kaç tane var küçükler büyük değil . :KK43:

tam alt tarafta bi kaç tane var küçükler büyük değil . :KK43:

Makat etrafında aldara krem işe yarıyor. Tabi büyük siğillerin geçmesi çok zor. Kremi aldıktan sonra içinde nasıl kullanacağını okuyarak öğrenebilirsin. Düzenli kullanırsan geçecektir.

Sirke virüsü zayıflatır. Her gün sirkeyle siğilleri sil. Bunun dışında o bölgeye asetik asit gibi şeyler kesinlikle kullanma. Derisi çok ince olduğundan yara olur her yerin .. Sonra bir de onunla uğraşmak zorunda kalırsın.

İmmunex kullanmaya başla. Bağışıklık sistemini toparlayacaktır.

Bir kadın doğum doktoruna gidip vajina içini ve rahim ağzını ultrasonla kontrol ettir. Eğer bu bölgede siğil varsa doktor ultrasonda görecektir.

Tıbbi olarak, dondurma, yakma gibi işlemleri var.

Kafana da hiç bir şey takma..

Bunlar gelip geçer elbet .. Sen tedavini ol. Çünkü bekletirsen siğiller çoğalacaktır. Genellikle kendiliğinden geçmezler.

X