Tüp Bebek Merkezleri hrs ankara sizce nasıl

eren21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2009
6
0
86
48
Diyarbakır
ben ilk tüp bebek tedavim için hrs ankara hastanei prf.dr.tarık aksuya gittim.çok övülen bir yerdi ilk başlarda görüşmelerde size her konuda yardımcı olacaz biz böyleyiz şöyleyiz dendi ama devamı hiç de öyle olmadı..

ilk olarak beklediğim sıcak ilgi ve yardımlardan mahrum kaldım...ilk e2 sonucunu size biz bildirecez dediler ama aramadılar..ben hocayı ve merekzi arayınca da ilgili kimseye ulasamadım ben de sonucu bilmeden ilaca basladım..bu kadar ciddi bir işte bu vurdum duymazlık beni şok etti

daha sonraki süreçte 20 ünite peregona ilaca ihtiyacım oldu..ilk gidiste ihtiyacınız oldugunda biz size takviye yaparız biz de ilaç var dendi ama 20 ünite gibi küçük bir dozu istediğimde elimizde ilaç var ama bu doz için acamayız dendi..bn de mecburen 300 luk ilacı aldım ve kalan miktar zayi oldu..tabi bu sürecte ilaç arayısım ve cektiğim sıkıntıları bu ilacı kullanan herkes tahmin eder

asıl en büyük şok transfer gununnde oldu..surec bayrama rastlamıstı hoca biz burdayız siz merak etmeyın demişti bizlere..ama o gün geldiginde tranfer esnasında tarık bey yoktu yerine tanımadıgım bır dr geldi neye ugradıgımı sasırdım...ne yapacagımı bilemedim..son asamada ne yapılabılır kı mecburen trnfer onların ıstedıgı gıbı yapıldı...önceden ne bir haber ne bir özür hiçbirseye ihtiyac duymadılar... yanımda tedavısını cankaya tup bebekte ilgisizlikten dolayı yarım kesen ve butun safhalarda tarık beyın gırmesı sartı ile hrs ye gelen 5. denemesini yapan psikolojik durumu da cok kotu baska bır hasta daha vardı...o da cok üzgündü ona sabah hoca korkudan özür mesajı cekmişti ama bize o mesajı yollamyı bile cok gordü..kakdı ki yollasa ne olur hem ben hem de o arkadas tammen hayalkırıklıgına ugramıs bır sekılde işleme girdik...evet sanki onlara bayramdı da bize degıldi..işimizi gücümüzü sevdiklerimizi bırakır kmlerce uzakta bu tedaviyi hangi sartlarda yaptırmaya geldigimizi takan olmadı...tamamı ile tüccar zihniyetli davrandılar bizlere

su an belki de transferdeki hata nedeni ile dış gebelik tehlikesi içerindeyim hamile kalamadıgım gibi tüplerimin zarar gormesi ile de karsı karsıyayım...onlarda varsa bir hakkım helal etmiyorum...size soruyorum her merkez böyle mi gerçekten...ikinci denemem için bir merkez arıyorum fikirleriniz bekliyorum...

hrs de hoca çok yoğun tedaviyi hatırlamasını bırak seni hatırlarsa iyi....adamın bakışları bi acaip oluyordu bazen ben girdiğimde...benim bütün işlemlerime hoca girdi...sonucum negatif...dondurulmuş embriyolarım var oraya gitmek zorundayım...yoksa soğudum...sebebini bilmiyorum...beni sıkan ve acaip hissettiren bişi var orada
Allah herkese hayırlısını versin...

Canım üzüldün başına gelenlere..Ben de Tarık Bey'in hastasıydım..Tüp bebek hastası değildim, normal yolla gebe kalmıştım...Bir defa her muayenede Tarık Bey'i en az 1-2 saat bekleyerek başladı çilemiz..Muayeneler en fazla 10 dk sürüyordu..Biz de "bir sorun yok, o yüzden böyle kısa tutuyor" diye avunuyorduk..Bir test yaptırıyorduk, sonucu için size döneceğiz diyorlardı, ne arayan oluyordu ne soran...Velhasıl kelam 25+2 günlük hamileyken rahim boyumda kısalma farketti Tarık Bey..Çok ciddi bir kısalma değildi, ama önlem olarak dikiş atalım dedi..Tamam dedik bizde..En nihayetinde 3-4 dk süren bir operasyonla dikiş atıldı..İşleme 1.800 ytl ödedik..1-2 saat sonra eve döndük, inanın o 1-2 saatin yatak ücretini bile aldılar..Hatta aynı gün yapılan muayene ücretini bile..Bebeğimiz iyi olsun da, önemli değil dedik..Ama eve döndükten sonra şiddetli kasılmalarım başladı..Meğerse bu operasyon kasılmaları başlatabiliyormuş..Ve bunu önlemek için Tarık Bey'in bana ilaç vermesi gerekiyormuş..Düşünün 26 haftalık hamileyim, bana operasyon yapmış ve vereceği ilacı unutmuş..Hastaneyi arıyorum şikayetlerimi anlatıyorum, Tarık Bey lutfedip 6 saat sonra dönüyor bana..O esnada doğum başlayabilirdi, hatta doğurabilirdim bile..Neyse 1-2 kez daha aradım kendisini yine aynı şey oldu..Bu arda ilacı vermeyi unuttuğunu da en son görüşmemizde fark etti..Tabi hiç bozuntuya vermeden, eşine söyle eczaneler kapanmadan alsın, paniğe gerek yok dedi..Allah razı olsun..Ben de dikişin kontrolü için bile gitmedim kendisine..Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum..Şu an 35 haftalık hamileyim..Bebeğimi kaybedebilirdim onun ihmali yüzünden..

sevgili NERY işte bu benim tarık hocayla sorunum...adam ölmüş bitmiş yorgunluktan...baygın balık gibi...ne yaptığını bilmez halde sanki...eee bizde salak değiliz göz var mizan var...insan sinir oluyor tabiii....dondurulmuş embriyolarım olmasa uğramam ama napalım bağlandı elimiz kolumuz...o süreçte neler görücez bakalım...bide şu sinir sekreteler yok mu...sanki first lady herbiri gıcık gıcık tavırlar...hemen parayı istemeler falan...Allahım kullarına muhtaç etme yarabbim bizi

Ya kızlar bu kadar kötü demekki orası inan gitmek gelmedi şimdide benim içimden:((( uff tekrarlayan düşüklerim var ve hangi dr. Gideceğimi bilmiyorummmm:(( ne yapmam gerekiyo sizce gaziye gittim mehmet erdeme çok yoğun hrsye gitmeyidüşünüyodum sizde bu kadar kötüleyince vazgeçer gibiyim şimdi:((

bu konuda tek dertli demek ben değilmişim...Allah hepimize yardım etsin bu paragöz dr ların elinden kurtatsın...

hamile kalmak önemli ama süreç yıpratıcı....insan muamelesi görmek istiyorum hepsi bu...bunu başaran biri var mı Allahım?

Kızlar ağzınıza sağlık. Şimdi inanın oh be dedim adamın bana garezi yokmuş demekki. Her gidişimde kendisini 4 saat bekledim. Adam cidden yorgunluktan bayılmış. Başarı oranlarımız %65 diyorlar ama beni her iki tedavimin sonunda da ne oldu negatif mi pozitif mi diye soran olmadı. co culture la 5 te 4 yaptık 1 kişinin tutmadı demişler arkadaşıma oda o tutmayan benim arkadaşım dı demiş. Ya tesadüfün böylesi.Telefonla kaç kez Tarık beyi aramama rağmen bana geri dönmedi en sonunda bana tarık beyi bağlayın diye bağırıp ismimi vermedim de öyle lütfetti beyefendi.Dedim benim 4 tane grade 1 blastosist vardı tutmadı. Araştırma filan yapacakmıyız dedim cevap vermedi öyle dinliyo beni. En sonunda laparoskopi yapın dedim. Olur gel yapalım dedi. Sanki saçımın rengini değiştirin diyorum. Bir doktor hem gebe takibi hem yumurta takibi hem transfer hem menapoz hastalarına bakar bide her kesime cerrahi müdahale uygularsa sonu bu olur herhalde. Kesinlikle önermiyorum. Çok maddiyatçılar. Adım atsan para en son dedim bana rapor yazın kanamam başladı demesinler mi 55 ytl vermeniz gerekiyor. Allahım kimseyi tarık beye ve ekibine muhtaç etmesin. O hastanedeki tek muhterem insan semra sertyel embriyolog. Ne zaman gitsek bize uzun uzun embriyolarımızı ve durumlarını anlattı. Yani benim sıkıntım tutup tutmamasından ziyade tarık beyin bana insan gibi davranmamasıydı.

Nasıl yani sizden rapor için para mı istendi??????
Allah allahhh ,galiba bana torpil geçiyolar ben hiç rapor parası falan ödemedim.Evet embriyolog çok ilgili ama çok yoğunlar..bence yaklaşımlarınız acımasızca bir yaklaşım gibi geldi...Bence burada bir yanlışlık var diye düşünüyorum..

canım bu sadece benim orada yaşadıklarımın abartısız ifadesidir ne yaşadıysam onu yazdım aslında acımasız olan ben değil onlardı çünkü ben o hastaneye 2 kez gittim ilk başta aynı senin gibi düşündüm ve ikinci şansı da verdim oraya. Yorumlara bakarsan tek bir tane iyi yorum olmadığını görürsün.Benim işim gücüm yokta bu insanlara iftira mı atacağım öyle olsa semra hanım hakkındaki iyi dileklerimi yazmazdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar tarık hoca hakkında bu söylediklerinizin hiç birine katılmıyorum.söylenenler doğru olabilr ama ben ilk gebeliğimde tarık hocaya gitiim ve su an 2.gebeliğim halen tarık hocaya gidiyorum hem hastaneden hemde kendisinden oldukça memnunm çünkü hem hastane hemde hoca bana o huzuru veriyor..sorunlarınızı veya kafanızdaki soru işaretleri hocaya birebir söylemenizi tavsiye ederim...eminimki sizi dinler ve elinden gelenin fazlasını yapar

ben de kaç aydır Tarık hocanın hastasıyım ama burada yazılanlara inanamadım kim tarafından nasıl kasıtlı yazılar yazılmış. Bu konudan galiba Hrs yetkililerinin haberi yok konuyu gerekli yerlere ileteceğim. E2 sonucunu bana iletmediler demiş bayan, bu konuda hastaneye giden biri olarak buna inanamadım. Çünkü e2 muayeneden 1 kaç saat önce veriliyor ve mutlaka hoca bu tahlile göre ultrasyıon takibi yapıyor o kadar yalan yazılmışki siz nasıl oluyorda tüp bebek gibi hassas bir konuda aklınıza göre ilaca başlıyorsunuz ne kadar yalan yazıldığı açıkça ortada

Ya hu bu yazılanlar ne kakar kasıtlı. rapor konusunda gerçekten ihtiyacı olana hemen rapor veriyor ve kesinlikle ve kesinlikle para falan istemiyorlar bunu yazan arkadaşın hengi doktorun tanıdığı olduğunu merek ediyorum. Tarık hocamı karalamak için yazdığınız şeyler boşuna adam geleceği yere gelmiş ve hastaları çok memnun. Ben tedavi sürecinde 2 günde bir hastanedeyim ve çok memnunun

tarık hocanın yorgun olduğundan bahsetmişiniz, ben de bu adam nasıl bu kadar dinç duruyor diye gidip kendisine sordum ne yiyip içiyorsunuz diyo. Hoca hastanedeki asansörü bile kullanmıyo koşarak merdivenleri çıkıyo şimdiki bir çok gence taş çıkartır gibi galiba hocanın yorgun olduğunu yazan arkadaş hocayı hiç görmeden birilerinin isteği üzerine böyle yazmış ama kusura bakmada hocayı tanıyanlar nasıl dinç olduğunu biliyorlar

yazılanlar acayip kafamı karıştırdı belkıde bı kere gıtmek gerekıyor tam fıkır sahıbı olabılmek ıçin...benım 2 tane arkadısım tarık hocaya gıdıyorlar soyle bı ayrım yapma k gerekırse tarıh hocının normal yollarla gebe kalan hastası 2 side.çok memmun lar.....belkıde tüp bebekte çok yeterlı değil belkıde....offfff offfff karmakarışık oldumm

Back
X