Canım üzüldün başına gelenlere..Ben de Tarık Bey'in hastasıydım..Tüp bebek hastası değildim, normal yolla gebe kalmıştım...Bir defa her muayenede Tarık Bey'i en az 1-2 saat bekleyerek başladı çilemiz..Muayeneler en fazla 10 dk sürüyordu..Biz de "bir sorun yok, o yüzden böyle kısa tutuyor" diye avunuyorduk..Bir test yaptırıyorduk, sonucu için size döneceğiz diyorlardı, ne arayan oluyordu ne soran...Velhasıl kelam 25+2 günlük hamileyken rahim boyumda kısalma farketti Tarık Bey..Çok ciddi bir kısalma değildi, ama önlem olarak dikiş atalım dedi..Tamam dedik bizde..En nihayetinde 3-4 dk süren bir operasyonla dikiş atıldı..İşleme 1.800 ytl ödedik..1-2 saat sonra eve döndük, inanın o 1-2 saatin yatak ücretini bile aldılar..Hatta aynı gün yapılan muayene ücretini bile..Bebeğimiz iyi olsun da, önemli değil dedik..Ama eve döndükten sonra şiddetli kasılmalarım başladı..Meğerse bu operasyon kasılmaları başlatabiliyormuş..Ve bunu önlemek için Tarık Bey'in bana ilaç vermesi gerekiyormuş..Düşünün 26 haftalık hamileyim, bana operasyon yapmış ve vereceği ilacı unutmuş..Hastaneyi arıyorum şikayetlerimi anlatıyorum, Tarık Bey lutfedip 6 saat sonra dönüyor bana..O esnada doğum başlayabilirdi, hatta doğurabilirdim bile..Neyse 1-2 kez daha aradım kendisini yine aynı şey oldu..Bu arda ilacı vermeyi unuttuğunu da en son görüşmemizde fark etti..Tabi hiç bozuntuya vermeden, eşine söyle eczaneler kapanmadan alsın, paniğe gerek yok dedi..Allah razı olsun..Ben de dikişin kontrolü için bile gitmedim kendisine..Kesinlikle hakkımı helal etmiyorum..Şu an 35 haftalık hamileyim..Bebeğimi kaybedebilirdim onun ihmali yüzünden..