Hsg çekildiği ay korunmak gerekir mi

Ne cesaretlisiniz kızlar . Bilmediğiniz bir kişi . Nasıl guveniyorsunuz. Bende duydum fakat guvenemedim.
Can'ım elden birşey gelmiyor herşeyi denedim diyebilmek için gittim bu birazda inanmaya bağlı aslında 6 aydır ablamlar gel götürelim dedi ama gitmedim her ay sonuç hüsran olunca bu ay gitmeye karar verdim. Ablamlar da aynı süreçten geçmiş onlarında bi iki yıl olmamış sonra ebeye gittikten sonra hamile kalabilmişler tabi veren Allah insanlar sadece vesile oluyor sadece şansımı denemek istedim. Düşününce bende diyorum eğitimlisin Okadar okul okudun doktor dururken ara ebe de neyin nesi sonra da diyorum ki eskiden doktor mu varmış ne bileyim bi umut olur diye umut ediyorum :halay:Allah ol derse herşey olur. Allah'ın Hikmet'inden sual olunmaz.

sana sonuna kadar katiliyorum hayatim . umut dunyasi . ben bu ebelerden hikaler ve hamile kalanlar cok duydum . ayrica bu ebeler elle muayene ediyor . benim bi doktorum vardi ve derdiki iyi bi doktorun gozleri parmaklarinin ucundadir ultrason cikti elle muayene kalkti derdi . fakat iste insan yinede korkuyor . kendi adima ben soylenen kadina guvenemedim ben ebeye gidecektim. kadin oldu . yerine gelini bakiyor dediler . bende kadina guvenemedim...

Adetime 4 gün var bugün predictory early testi yaptım adete 6 gün kala sonuç veren gebelik testi ama sonuç negatif yine hüsran heray olduğu gibi ya ger yolu deniyorum ama olmuyor bi türlü. Galiba hiç gebelik testlerinde çift çizgiyi göremiycem. Doktorun dediğine göre benimde eşiminde hiç sorunu yokmuş güya E o Zaman neden olmuyor 1.5 sene oldu ya. Etrafımdaki herkes hamile bu durum beni çok üzüyor çıldıracagım ya sorun yoksa neden olmuyor bu çocuk neden ???????

Adetime 4 gün var bugün predictory early testi yaptım adete 6 gün kala sonuç veren gebelik testi ama sonuç negatif yine hüsran heray olduğu gibi ya ger yolu deniyorum ama olmuyor bi türlü. Galiba hiç gebelik testlerinde çift çizgiyi göremiycem. Doktorun dediğine göre benimde eşiminde hiç sorunu yokmuş güya E o Zaman neden olmuyor 1.5 sene oldu ya. Etrafımdaki herkes hamile bu durum beni çok üzüyor çıldıracagım ya sorun yoksa neden olmuyor bu çocuk neden ???????
Slm hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle . Bak güzel kardeşim . Niye bukadar kafana takıyorsun . Sağlık yönünden bi sorun da yokken stresle hayatını niye dolduruyosun. Birazcık kaderci olamazmisın??. Niye olmuyo diye sorgulama nolur. Neden benim yok demek isyana girer . Ve sen bunu dedikçe Rabbimin gücüne gider. Rabbimin bir imtihanı bu güzel bacim. Bak geçen ay tüp bebek yaptırdım negatif çıktı . Öncesinde de iki aşılamam negatif. Olmuyor . Rabbimin vardır bi bildiği diyorum sadece. Ve biliyorum ki benim için hayırlı zaman değilmiş . Birazcık rahatlat kendini . Niye olmuyo sorusunu aklına bile getirme.... Rabbim sana bırakıyorum de . Allah hayırlısını versin güzel kardeşim . Verip te hayırsız isyankar anneye babaya vatana millete hayırsız olucak sa . Rabbim Hayirlisiyla hayırlı zamanda versin . Nolursun kendini bu kadar şartlama lütfen . Bu bi imtihan . Bak çevrene herkez mükemmel değil. Yine söylüyorum kimseye açıklama yapma mecbur değilsin . Allah herseyin hayırlısını hayırlı zamanda versin güzel kardeşim .

Slm hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle . Bak güzel kardeşim . Niye bukadar kafana takıyorsun . Sağlık yönünden bi sorun da yokken stresle hayatını niye dolduruyosun. Birazcık kaderci olamazmisın??. Niye olmuyo diye sorgulama nolur. Neden benim yok demek isyana girer . Ve sen bunu dedikçe Rabbimin gücüne gider. Rabbimin bir imtihanı bu güzel bacim. Bak geçen ay tüp bebek yaptırdım negatif çıktı . Öncesinde de iki aşılamam negatif. Olmuyor . Rabbimin vardır bi bildiği diyorum sadece. Ve biliyorum ki benim için hayırlı zaman değilmiş . Birazcık rahatlat kendini . Niye olmuyo sorusunu aklına bile getirme.... Rabbim sana bırakıyorum de . Allah hayırlısını versin güzel kardeşim . Verip te hayırsız isyankar anneye babaya vatana millete hayırsız olucak sa . Rabbim Hayirlisiyla hayırlı zamanda versin . Nolursun kendini bu kadar şartlama lütfen . Bu bi imtihan . Bak çevrene herkez mükemmel değil. Yine söylüyorum kimseye açıklama yapma mecbur değilsin . Allah herseyin hayırlısını hayırlı zamanda versin güzel kardeşim .
Teşekkür ederim böyle güçlü kişileri tanıyınca bana da güç geliyor vallahi Yüce Rabbim bu güzel ayın yüzü suyu hürmetine Sana bana burda çocuk isteyen herkese de doğru Zaman'da hayırlı evlatlar versin. İnanıyorum olacağına inş. Öyle bi patlama anıymış benim için 15 gün geçmiş üzerinden ama dediğim gibi streste yapmıyorum sorgulamıyorum da artık. Yeis'e düşmeyeceğim artık her şer gibi görünende de bi hayır vardır elbet. Bu yazdıkların gerçekten beni çok sakinleştiriyor.Allah gönlüne göre verir inş :KK200::halay::KK200::KK49::KK200::KK50:

Arkadaşlar ben yarın şişli Echomar da hsg çektiricem ama çok ağrı acı oluyor mu. Daha önceden orada çektiren var mı aranizda.
Biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil benimde canım tatlıdır ben çekindiysem herkes çekinir :) yanına giderken ped al tedaviden sonra ilaç akıyor canım.Sen neden çekinceksin doktor mu istedi sonuçlardan bizide haberdar et hayırlısıyla tüpler açık çıkar inşallh.

Biraz ağrı oluyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil benimde canım tatlıdır ben çekindiysem herkes çekinir :) yanına giderken ped al tedaviden sonra ilaç akıyor canım.Sen neden çekinceksin doktor mu istedi sonuçlardan bizide haberdar et hayırlısıyla tüpler açık çıkar inşallh.
Evet canım Dr istedi bende çikolata kisti var onlar tüplerde yapisiklik yapabiloyor muş. Saat 14.40 da randevum var inşallah kolay geçer

Arkadaşlar şişlide ki merkezde rahim.filmi çektirdim az önce. Gerçekten dedikleri gibi korkulacak bişey yokmuş ilacı verirken çok hafif yanma gibi bişey hissettim adet ağrısının 10 da 1 ı kadar bişey. Bende çikolata kisti olduğu için benim adet ağrılarım bunun 10 katı. Sonuçları aldım ama bişey demediler Dr un yorumlayacak dediler. Ama şöyle yazıyor kontrast madde her iki tubadan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda serbest olarak dagilmistir. Bu ne demek bileniniz var mi

Arkadaşlar şişlide ki merkezde rahim.filmi çektirdim az önce. Gerçekten dedikleri gibi korkulacak bişey yokmuş ilacı verirken çok hafif yanma gibi bişey hissettim adet ağrısının 10 da 1 ı kadar bişey. Bende çikolata kisti olduğu için benim adet ağrılarım bunun 10 katı. Sonuçları aldım ama bişey demediler Dr un yorumlayacak dediler. Ama şöyle yazıyor kontrast madde her iki tubadan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda serbest olarak dagilmistir. Bu ne demek bileniniz var mi
tüplerin açık canım gözün aydın :)

Ankarada HSG çekile bileceğim bir hastane ve doktor ismi verebilirmisiniz biliyorsanız lütfennn acil cumaya kadar halletmeliyim bayram tatili girmeden hemde adetimin 8. günü oluyor temizlenmiş oluyorum. Ayrıca bu filmle ilgili bazı sorularım olacak bana yardımcı olur musunuz LÜTFEN

adet bitince ilk üç gün içinde çekiyorlarmış galiba, benim bitince temiz olduğum 3. gün çekti doktor, sadece o demir aletleri yerleştirdiği yerde acım oldu sıvı verirken olmadı, doktor da şaşırdı gerçi, sıvı verirken çoğu hastası basınç hissediyormuş az acı duyuyormuş. Ama anestezi gerektirecek bir acı olmuyor dedi doktor boşa alma anestezi dedi cidden sadece o aletleri tutturdu mu ne yaptı orası zonkladı o da 5 dk durmuşumdur o acıyla, dayandım
Ozelde mi cektirdin. Ben istanbuldayim bu adet doneminde cektirmem istendi ama yaxilanlari okudukca cok gerildim acikcasi

Ozelde mi cektirdin. Ben istanbuldayim bu adet doneminde cektirmem istendi ama yaxilanlari okudukca cok gerildim acikcasi
özelde çektirdim... korkma dicem ama herkesin acı seviyesi farklı tabi... ben o soğuk demiri vajinama yerleştirip dibine bir yere tutturdu mu ne onun acısını duydum elimi ısırdım... ilacın acısını verilişini bile hissetmedim.. işlem bitene kadar o aletin orda dipte oluşuna zonklatışına sabrettim bir tek, umarım acısız sızısız atlatırsın canım, hsg önemli bir şey, çoğu soru işaretini siliyor akıllardaki

Back
X