Hsg çekildiği ay korunmak gerekir mi

:bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::bicak::KK12:
Hsg çektirdiğim ay ilaç yada yum iğnesi kullanmadım yumurtam 6 gün geç çatladı ve 5 gün de adetim geçti tamam artık gebeyim dedim geç döllenme oldu sandım ki bugün kırmızılar geldi

Aferin biraz daha tutamadı mi içinde
Neyse hayırlısı olsun . Şimdi sen yeni mi başladın tedaviye ? Rahim film ine niye gerek duydu doktor ?

Aferin biraz daha tutamadı mi içinde
Neyse hayırlısı olsun . Şimdi sen yeni mi başladın tedaviye ? Rahim film ine niye gerek duydu doktor ?
Ya 1 senedir çocuk olmayınca bi Hsg çektirip bakalım sorun nedir dedi çektik tüpler acık ama arcuat uterus çıktı rahim boşluğu 1 cm aşagı doğru eğik dedi ama problem olmaz bu gebe kalmana dedi gebelik oluşmuyor bende ya herşeyi deniyorum ama olmuyor bi türlü

Ya 1 senedir çocuk olmayınca bi Hsg çektirip bakalım sorun nedir dedi çektik tüpler acık ama arcuat uterus çıktı rahim boşluğu 1 cm aşagı doğru eğik dedi ama problem olmaz bu gebe kalmana dedi gebelik oluşmuyor bende ya herşeyi deniyorum ama olmuyor bi türlü
Bide Hsg çektirdim umutlandım bi dünya yumurtam da 20 ml olmuştu kesin olur tutar dedim doktorda ufak tefek tıkanıklıklar da varsa açılır hsgden sonra dedi ama yine hüsran yine hayal kırıklığı

Canim benim ... moralini bozma . Henüz 1 yıl olmuş , sen strese girmesin olur iyisallah . Sen iyi bir prof bul . Ve senin vücuduna göre yumurtlama gününü hesaplanarak bir ilaç verirler . İyisallah ta gebe kalırsın . Yumurtaliklarin da sorun yok zannedersem . Düzensiz adet olmadığın ve yumurtaliklarin problem olmadığı şeyler olmasın . Ben bunların hepsini yaşadım ve emin ol bunların bile çok güzel tedavi şekilleri var .

Canim benim ... moralini bozma . Henüz 1 yıl olmuş , sen strese girmesin olur iyisallah . Sen iyi bir prof bul . Ve senin vücuduna göre yumurtlama gününü hesaplanarak bir ilaç verirler . İyisallah ta gebe kalırsın . Yumurtaliklarin da sorun yok zannedersem . Düzensiz adet olmadığın ve yumurtaliklarin problem olmadığı şeyler olmasın . Ben bunların hepsini yaşadım ve emin ol bunların bile çok güzel tedavi şekilleri var .
Ya yumurtam maşallah iyi çalışıyor büyümesi de iyi adet döngümde 29 bu ay hariç bu ay 33. Gün regl oldum ama ben itfadayım Prof felan hak getire bulunamıyor :110::110::110:

Canım benim devlet hastanesine bağlı doğum evini araştır o zaman . Birde orda üniversite ler varsa kesin infertilite doktoru vardır. Örneğin Bülent sezgin iyi bir doktora git ve sende bir kaç ilaç denemesi vücudunun neye tepki gösteriyor bunu görmesine izin ver . Ve bak çok strese giriyorsun yapma bunu

Canım benim devlet hastanesine bağlı doğum evini araştır o zaman . Birde orda üniversite ler varsa kesin infertilite doktoru vardır. Örneğin Bülent sezgin iyi bir doktora git ve sende bir kaç ilaç denemesi vücudunun neye tepki gösteriyor bunu görmesine izin ver . Ve bak çok strese giriyorsun yapma bunu
Bülent Sezgin'e gidiyorum zaten Evet çok stres yapıyorum galiba ilaç bi defa klomen ve ovitrellee verdi o Zaman'da tutmadı zaten yumurtam iyi büyüyor vede çatlıyor benim sorun sperm ile yumurtam buluşmuyor galiba. Eşimin sperm sayısı ve hareketliliği iyi testler bunu gösteriyor

Bülent Sezgin'e gidiyorum zaten Evet çok stres yapıyorum galiba ilaç bi defa klomen ve ovitrellee verdi o Zaman'da tutmadı zaten yumurtam iyi büyüyor vede çatlıyor benim sorun sperm ile yumurtam buluşmuyor galiba. Eşimin sperm sayısı ve hareketliliği iyi testler bunu gösteriyor
Bak bitanem sen ortada hiç birşey yokken kendine sıkıntı yapıyorsun . Yazık kafanı böyle şekilde dolduracagina evliliğin tadını çıkart. Her ortamda ve her birlikteliğinde acaba bu sefer hamile kalırmiyim düşüncesiyle geçirme . Emin ol 1 yıl olmazsa 5 yıl a ama mutlaka bi evladın olur fakat bu en güzel zamanlariniz geri gelmez. Sen bolca dua et . İnan ve bu hurma tarifini ve duasını dene pişman olmazsın. Oruç tut mutlaka . Namazlarinida eksik etme .
Sen şimdi genceciksin . Niye yok diyenlere verecek tek cvb suan eşime bende istemiyoruz de geç . Kimin ne konuştuğu da önemli değil inan . Sen kendin psikolojinin duzeltmezsen bu iş iyi ye gitmeyecegi gibi eşinin piskolojisinide bozarsin . Bir dönem geçtikten sonra niye ilk yıllar bu kadar düşünmüştüm diyorum . Hepte dua ediyorum ve suna inanıyorum . İyisallah benimde bit evladım olucak ümidim cook ve diyorum ki Rabbim Hayirlisiyla hayırlı en kisa zamanda nasip etsin iyisallah . İsteyen herkezin gönül muradına versin. ...

Bak bitanem sen ortada hiç birşey yokken kendine sıkıntı yapıyorsun . Yazık kafanı böyle şekilde dolduracagina evliliğin tadını çıkart. Her ortamda ve her birlikteliğinde acaba bu sefer hamile kalırmiyim düşüncesiyle geçirme . Emin ol 1 yıl olmazsa 5 yıl a ama mutlaka bi evladın olur fakat bu en güzel zamanlariniz geri gelmez. Sen bolca dua et . İnan ve bu hurma tarifini ve duasını dene pişman olmazsın. Oruç tut mutlaka . Namazlarinida eksik etme .
Sen şimdi genceciksin . Niye yok diyenlere verecek tek cvb suan eşime bende istemiyoruz de geç . Kimin ne konuştuğu da önemli değil inan . Sen kendin psikolojinin duzeltmezsen bu iş iyi ye gitmeyecegi gibi eşinin piskolojisinide bozarsin . Bir dönem geçtikten sonra niye ilk yıllar bu kadar düşünmüştüm diyorum . Hepte dua ediyorum ve suna inanıyorum . İyisallah benimde bit evladım olucak ümidim cook ve diyorum ki Rabbim Hayirlisiyla hayırlı en kisa zamanda nasip etsin iyisallah . İsteyen herkezin gönül muradına versin. ...
Ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık Allah senden razı olsun tüm hayırlı duaların kabul olsun inş hayırlı çocuklar kucağına alırsın tez Zaman'da hep dualarımda olacaksın :dua::dua::dua::dua::dua:

Merhaba, bende 20/05/2016 tarihinde çektirdim. İnternet'teki araştırmalarımdan sonra çok korkuyordum vazgeçmeyi bile düşünmüştüm.Ama çocuk istiyorsanız önemli birşey ve ne olursa olsun çektirmeye karar verdim.Doktorum çok nazikti ve anlayışlıydı.Kendimi çok kasmama rağmen dayanılmayacak bir ağrı değil zaten en fazla 5 dk sürüyor. Allah'a şükür kanallarım açık çıktı. Sadece verdikleri basınçlı ilaçla dahada açılmış.6 ay bu açıklık devam eder ve 6 ay hamile kalma ihtimalin daha çok dedi.2 gün falan lekelenmem oldu normalmiş ve 2 gün banyo yapmadım.Doktorum 4 gün ilişki yok ve bu ay korun dedi sonuçta radyasyon aldın dedi.Cesaretinizi kırın ve gidin Allah herkesin yardımcısı olsun...

Bana korun demişti doktorum ama korunmadim
hamile de kalamadim geldi bugün kırmızılar bu ay da boşa çıktı moralimc ok bozuk ya kimi görsem hamile arkadaşlar kuzenler bir benim olmuyor cevremde kafayı yiyeceğim artik

Bana korun demişti doktorum ama korunmadim
hamile de kalamadim geldi bugün kırmızılar bu ay da boşa çıktı moralimc ok bozuk ya kimi görsem hamile arkadaşlar kuzenler bir benim olmuyor cevremde kafayı yiyeceğim artik
Üzülme arkadaşım Birgün olacak bizim de çocuklarımız inş. Allah büyük bu dualarımızın bi dönüşü olacaktır inanıyorum buna çünkü hiçbir dua geri çevrilmez. Bide çok düşünme strese girme Allah herşeyin en iyisini bilir kalbini ferah tut.

Çok güzel yazmisisin duygulandim okuyunca inşallah birgün bizde o güzel haberi alıp paylaşacağız birbirimizle haklisin bol bol dua edip sabretmek gerekiyor sanirim

Birde çevresel baskılar olmasa insanlar her gördüğünde bebek var mı diye sormasa öyle iyi olacak ki..bu kadar stres yapmamin bir sebebi de onlar
Bende aynı durumdayım öğretmenin okulda geçen ay ile bu ay sürekli birileri hamile kaldı duyunca onlar adına seviniyorum ama kendi adıma çok üzülüyordum baktım böyle olmayacak konu açılınca kalkıyorum oradan yada başkalarıyla konuşuyorum taki o konu kapanıncaya kadar. Taktiri İlahi seneki sınavımız buymuş. Allah büyük olur inş. Ben doktora gittim hiç sorun yok dedi 1 yıldır çocuğumda olmuyor valla geçen hafta reglım bitince ara ebesi var anlamların bildiği gittim kadın dedi ki Rahmi'n mangal gibi eğrilmiş bi ilaç yerleştirdi rahmime 5 gün kaldı ama kahve rengi akıntım baya oldu bugünde tekrar gittim ilacı çıkardı rahimdeki eğriliği düzeltti ama çok acıdı öldüm resmen sonra tekrar ilaç koydu 5 gün daha duracak bu ilaç rahimde sabahtan beri 6 tane günlük ped kullanıyorum akıntım oluyor kahve rengi. Ebe kadın dedi bu ay yumurtlama Zaman'ını kaçırabilirsin ama diğer aya inş hamile kalırsın dedi. Sperm hiç yumurtayla birleşememiş dedi ondan olmamış dedi. İnş bu acıya değer de gebe kalırım ama nedendir bilmem içim çok rahat bu ay

Bende az evvel Bülent sezgin e gittim tahlil verdim bekliyorum şimdi hormonların bakacak birde eşime ilaç yazdı hareketliliğinde az bi sıkıntı var dedi bakalım bu ayda umutlari önce Allaha sonra Bülent beye bağladık..senin rahmindeki eğriliği doktorlar farketmiş miydi ?inşallah görürsün hemencecik faydasini

Yok cnm doktor Hsg ile rahim şekil bozukluğun var dedi ki buda gebe kalmana engel değil demişti nitekim rahim şekil bozukluğu olup hamile kalan birçok kişi var zaten. Ebe Rahmi'n çangal gibi eğrilmiş dedi yani spermler rahim içine kanallara girmeden karın içinde başka bi yere gidiyormuş. İnş sonuç alırım. İnş herkes alır. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün inş. Allah size de şifa versin tez Zaman'da

Back
X