• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg çekilen ay gebelik

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.838
962
123
Hsg çekileceğim tüplere bakılacak ama hemen o hafta yumurtalama haftam hamile kalmayı radyasyon yüzünden riskli diyen doktorlar var çekilip aynı anda hamile kalan var mı neler yaşadınız?

Hsg çekileceğim tüplere bakılacak ama hemen o hafta yumurtalama haftam hamile kalmayı radyasyon yüzünden riskli diyen doktorlar var çekilip aynı anda hamile kalan var mı neler yaşadınız?
ben aynı hafta hamile kalmadım ama doktor hsgden hemen sonra korunmayı bırak dedi. böyle bir risk olsa söylerdi bence. sadece hsgyi hemen regl bitiminde yapmak gerekiyor nasıl yumurtlama zamanınıza denk geldi ?

Bende daha bu ay hsg çektirdim zaten reglden 2 gün sonra çekildi doktor sadece 3 gün korun dedi yumurtlama dönemi mutlaka ilişki olsun demişti kaçırmayalım diye.

1 hafta sonra çektireceğim ovülasyon dönemimin girişi tam gününe 4 gün var
ben aynı hafta hamile kalmadım ama doktor hsgden hemen sonra korunmayı bırak dedi. böyle bir risk olsa söylerdi bence. sadece hsgyi hemen regl bitiminde yapmak gerekiyor nasıl yumurtlama zamanınıza denk geldi ?

Bana da doktor önerdi ama ben hala çekinmedim nasıl karar verdiniz ben korkuyorum açıkçası biraz

Çatlatma iğnesi oldum ve tutmadı doktor tüpler tıkalı olabilir dedi durumuna bakalım dedi yani ama ölüm yok sonuçta diye c tipi cihazla çektireceğim cumartesi randevu aldım
Bana da doktor önerdi ama ben hala çekinmedim nasıl karar verdiniz ben korkuyorum açıkçası biraz

Ben de bu ay HSG çekildim, doktor bir gün sonra ilişkiye girebilirsiniz dedi. Zaten bir gün sonra da yumurtlama günüme denk geldi ama risk var vs bir şey demedi

Özel de yaptır imkanın varsa. Ben ilk yaptırdığımda anestezi almamıştım mahvoldum. İkinci de uyutun beni dedim tek isteğim bu dedim. Özel de yaptırdım iki kez ilkinde de keşke uyusaydım diyorum şimdi
İşte bende anestezisiz olcam ondan korkuyorum özelde 10-12 bin arası fiyat çekiyorlarmış o yüzden sıcak bakmıyorum oraya da devleti de gözüm yemiyor canım acıycak diye beklemedeyim bakalım

Back
X