Çocuk Hastalıkları Hsg çekilen ay hamile kalmak gebeliği riske atarmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Bahar 30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2020
65
19
38
rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldm doktor ilk ay önermiyorum dedi riskli ama ilk ay hamile olanda çok ne gibi zararı olur böyle hamile kalıp zarar gören var mı

rahim filmi çektirdiğim ay hamile kaldm doktor ilk ay önermiyorum dedi riskli ama ilk ay hamile olanda çok ne gibi zararı olur böyle hamile kalıp zarar gören var mı
Çoğu kişi beklemeden denemeye başlıyor çok duydum aynı ay hamile kalanı

Bende duydum ama doktor riskli olur deyince korktm. Böyle olup sağlıklı kucağına alan varmı acaba
Ben hgs cektirdigim ay hamile kaldim doktorum prof ve herhangi bir sakinca olacagini soylemedi ve cok şükür bebegimi saglikla kucagima aldim korkmayin hgs zarar verecek kadar etkili degil

Ben hgs cektirdigim ay hamile kaldim doktorum prof ve herhangi bir sakinca olacagini soylemedi ve cok şükür bebegimi saglikla kucagima aldim korkmayin hgs zarar verecek kadar etkili degil
Çok tşk ederim içimi rahatlatınız inş sağlıkla gelir

Tam tersi gebeliği kolaylaştırabildiği için hsg sonrası korunmayın diyorlar. Benim çektirdiğim yerde de özellikle söylemişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…