Hsg çekimi... daha iyisi olamazdı

Zoga

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
1.659
2.462
133
Bugün Fındıkzade Fatihteki Hekimoğlu görüntüleme merkezinde hsg çektirdim. Yirmi yıldan fazladır faaliyette olan güvendiğim bir yerdi.Fatihte oturuyordum ailem de yıllardır bu merkezie gider.
Biraz korkarak girdim haliyle. Ortalama 2 dk içinde bitti. Hiçbir şey hissetmedim. Tüpler açıktı evet ama az da olsa birşey hissederim sandım. Gayet iyiydi.
Fiyatı 400 tl. Nereye sorsam 750 1000tl arası fiyat verdiler. 2021 de zamlanablir tabii ama yine de uygun Bildiğim ve güvendiğim yerde hızlıca çektirdim. Çektirecekler olanlar için bilgi olsun.

Bugün Fındıkzade Fatihteki Hekimoğlu görüntüleme merkezinde hsg çektirdim. Yirmi yıldan fazladır faaliyette olan güvendiğim bir yerdi.Fatihte oturuyordum ailem de yıllardır bu merkezie gider.
Biraz korkarak girdim haliyle. Ortalama 2 dk içinde bitti. Hiçbir şey hissetmedim. Tüpler açıktı evet ama az da olsa birşey hissederim sandım. Gayet iyiydi.
Fiyatı 400 tl. Nereye sorsam 750 1000tl arası fiyat verdiler. 2021 de zamlanablir tabii ama yine de uygun Bildiğim ve güvendiğim yerde hızlıca çektirdim. Çektirecekler olanlar için bilgi olsun.
Geçmiş olsun canım fiyat çok iyimiş genel anestezili çekildim bende 1350 verdik çok fazla geldi banada çok panik bi insan olduğum için kendimi kasarım diye korktum anestezili olunca baya pahalıya mal oldu bize

Tüpler tıkalı olunca biraz daha baskı hissedilir tabii. Yine de gerekmedikçe anestezi almayalım. Ben sıvıyı bile hissetmedim o derece yani. Ben de büyük paralar vermeyin ve anestezi almayın diye yazmak istedim. Geçmiş olsun size de

Tüpler tıkalı olunca biraz daha baskı hissedilir tabii. Yine de gerekmedikçe anestezi almayalım. Ben sıvıyı bile hissetmedim o derece yani. Ben de büyük paralar vermeyin ve anestezi almayın diye yazmak istedim. Geçmiş olsun size de
Sağol canım benim bir tüpüm tıkalı çıktı acırmıydı bilmiyorum 10 dakika sürmüş galiba sıvıyı tekrar tekrar verdiler sanırsam

Merhaba kızlar. Hsg filmini gidip kendimiz çektirebiliyor muyuz yoksa doktor yazısı gerekli midir? Bilen var mı

Aynen doktorum iki ay sonra çektir dedi ama elimde yazı yok. Gidip yazı almam mı lazım onu bilemedim
Hayır kendiniz istediğiniz takdirde çeliyorlar. Yani ben echomarda öyle çektirmiştim orasıda iyi idi ama fiyat olarak bi tık daha pahalı olabilit tabiki 2019 da 650 tl ye çektirmiştim ben

Hayır kendiniz istediğiniz takdirde çeliyorlar. Yani ben echomarda öyle çektirmiştim orasıda iyi idi ama fiyat olarak bi tık daha pahalı olabilit tabiki 2019 da 650 tl ye çektirmiştim ben
Ben daha önce orda çektirdim memnun kaldım acısı sancısı olmadı yine oraya gideyim diyorum

Arkadaşlar ben bugün çektirecektim yarım bıraktırdım işlemi malesef bende ağrı çok oldu kimisinde ağrı olmuyormuş 😣😣 kendimi çok kötü hissediyorum

Siz nerede çektirdiniz özel mi devlet miydi

Özel bir görüntüleme merkezi. Yıllardır iyi bilinen bir yer.

Back
X