• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hsg çektirdim,deneyimlerim

bebis123437

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2025
60
68
3
33
Merhaba,ben hsgden çok korkuyodum ve yaptırdığım zaman deneyimlerimi yazacağım dedim.ve bugün 9. Günü reglimin çınarlı hastanesinde oldum.Hiçbir şey yok anestezili 12 bine yaptırdım.Anesteziyi veriyorum dedi ve o an gitmişim 20 dk uyandım ve ne bi ağrı ne bişi çok güzel geçti yani.sakın korkmayın kızlarım gerçekten.ve ben aşırı aşırı korkuyodum titreyerek girdim.anesteziden korktuğuma ama hiç korkulcak gibi değil gerçekten

Aynen ben de anestezili 16 eylul de çekildim çok rahat geçti hsg den sonra iliski yasak dedi 1 hafta doktor o ay yumurtlamayi kaçırdık bu ay umarım güzel haber aliriz hem siz hem de biz🌸

Aynen ben de anestezili 16 eylul de çekildim çok rahat geçti hsg den sonra iliski yasak dedi 1 hafta doktor o ay yumurtlamayi kaçırdık bu ay umarım güzel haber aliriz hem siz hem de biz🌸
Ya acaba neden bir hafta diyolar.bende yumurtlamamı kaçıracağım bu ay sebebini biliyomusunuz?

Bana antibiyotik vermişti 7 günlüktü ben o yüzden diye düşündüm bazı doktorlar beklemeye gerek yok diyormuş bizde kaçırdık bu ay denicez bakalım

Back
X