Cnm bise daha sorcm sana adetlerinde bi sknti oluyomuydu benimki kurtajdan once sanki daha fazla geliyodu simdi daha az gibime gelio bide pihti gelio sendede ayni durum varmiydiAynen öle canım
Cnm bise daha sorcm sana adetlerinde bi sknti oluyomuydu benimki kurtajdan once sanki daha fazla geliyodu simdi daha az gibime gelio bide pihti gelio sendede ayni durum varmiydi
Insallah cnm ya Allah isteyen herkese versnBende 29 ocakda çekindim anestezisiz hsg 5 dk fln sürdü biraz ağrı oluyo ama dayanılmayacak bişey değil..
16 şubatta 2 gün gecikmeli regl oldum ve baya pıhtılı oldum, geçen ay yumurtam çatlamamıştı belki ondan olmadı ama inşallah bu ay hamile kalabilirim :)
Insallah cnm ya Allah isteyen herkese versn
Kizlar ben bugun doktora gittim ozele hormon ve sperm testi yaptik cok sukur bise cikmadi doktor iy dedi degerler simdi adetin bitince hsg cekelim dedi benim ailem de sicak bakmio simdiden ne rahim flmi dio esim de kararsiz bidahaki ay gidelim dio tekrar bende agriki oluyomus ondan korkuyorum fiyatı da fazla 500 600 tl bi hsg sizce ne yapmaliym lutfen bana akil verin
Canım nerde oturuyosun bilmiyorum ama Ocak ayında bende özel deva tıp merkezinde çektirdim Ankara keçiöğren etlikde ve ben 250 tl çekim 30 kontrol için verdim.O kadar pahalı olmamasılazım.Kizlar ben bugun doktora gittim ozele hormon ve sperm testi yaptik cok sukur bise cikmadi doktor iy dedi degerler simdi adetin bitince hsg cekelim dedi benim ailem de sicak bakmio simdiden ne rahim flmi dio esim de kararsiz bidahaki ay gidelim dio tekrar bende agriki oluyomus ondan korkuyorum fiyatı da fazla 500 600 tl bi hsg sizce ne yapmaliym lutfen bana akil verin
Belirtilerin varmı canım seninben bu ay cekıldım anestezılı 400 tl bata 5 gun var inşallah bende bu ay gebe kalırım.
haddınden çok hemdeBelirtilerin varmı canım senin
1 yıl olmuş yani senin denemen kaç yıllık evlisin?haddınden çok hemdeşaka bıyanada cnm benım yumurtlamadan berı devam eden göhüs agrım ve şişlik var karnım adet mısım gıbı agırıyor vede yakjlasık 3-4 gundur basım donuıyor bugunde bel ağrısı başladı ama bıunlar aynı zamanda adet belirtisi oldugu ıcın çok kaptırmak ıstemıyorum 15 aydır denıyoruz bu ay hsg cekıldım yınede umudum var
bende 1,5 yıllık evlıyıım 3 ay korundum sonra istedık hormon yumurta vs hıcbı sorun yoktu esımdede yoktu doktorum bu hsg ıstedı 10 şubatta çekıldım rahım darlıgı cıktı t şeklinde rahım dedı dr histeroskopi yapalım olmazsa dedı 2-3 ay deneyecem rahım fılmınden sonra yınede umudum var olmaz ıse histereskopı yaptıracam ınsallah gerek kalmaz. sana tavsıyem baktın klomen ve catlama ıgnesınden sonra olmuyor ıse cok bekleme hemen hsg çekıl1 yıl olmuş yani senin denemen kaç yıllık evlisin?
Ben 1.5 yıllık evliyim 3 aydır istiyorum Özel bilgi hastanesine gidiyorum ben Selçuk Arslana. Bu ay klomen kullanarak çatlatma iğnesi vuruldum.
Allahım hepimize bir bebek verir inşallah umutla bekle ne zaman geleceği belli olmaz
kesinlikle yaptrmalisin anestezili hic bir sey anlamiyrsm ve gebelik sansini yuzde 15 arttiryr baska sorin yoksa bu cok cddi bir oranKizlar ben bugun doktora gittim ozele hormon ve sperm testi yaptik cok sukur bise cikmadi doktor iy dedi degerler simdi adetin bitince hsg cekelim dedi benim ailem de sicak bakmio simdiden ne rahim flmi dio esim de kararsiz bidahaki ay gidelim dio tekrar bende agriki oluyomus ondan korkuyorum fiyatı da fazla 500 600 tl bi hsg sizce ne yapmaliym lutfen bana akil verin
Ben hsg çektirdim zaten temiz çıktı hiç bir sorunumuz yok eşiminde benimde canım piocakta bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi vurulalı 18 gün oldu.bende 1,5 yıllık evlıyıım 3 ay korundum sonra istedık hormon yumurta vs hıcbı sorun yoktu esımdede yoktu doktorum bu hsg ıstedı 10 şubatta çekıldım rahım darlıgı cıktı t şeklinde rahım dedı dr histeroskopi yapalım olmazsa dedı 2-3 ay deneyecem rahım fılmınden sonra yınede umudum var olmaz ıse histereskopı yaptıracam ınsallah gerek kalmaz. sana tavsıyem baktın klomen ve catlama ıgnesınden sonra olmuyor ıse cok bekleme hemen hsg çekıl
Rabisscyln 3 ay erken değilmi neden hemen klomen önerdi doktor
Test yapsana cnm çıkması lazım 16. gunde. bu arada belırtılerın nelerBen hsg çektirdim zaten temiz çıktı hiç bir sorunumuz yok eşiminde benimde canım piocakta bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesi vurulalı 18 gün oldu.
16 günümde kahverengi lekelerim gelmeye başladı,17 gün hafif arttı kırmızıya yakın lekelerle birlikte kahve geldi.
Bugün biraz azalıyor gibi inş yerleşme kanamam oluyordur
Test yaptımda çıkmadı 18.günüm bugün hafif kahverengiyle kırmızıya yakın açık renklerde kanamalarım var işte.Test yapsana cnm çıkması lazım 16. gunde. bu arada belırtılerın neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?