Hsg cektirenler bana yardımcı olabilirmi

kan testı çıkar kuzum bence kan testı yaptır bugun

Bilmiyorum ki eşime kalsa hemen yaptırtıcakda işte ne bileyim bugün kesilmeye başladı sanki bu halde kan verince yanlışlık olurmu diye emin olamıyorum
hayırlısı olsun kuzum ozaman yarına kadar bekle adet gelmezse ınsallah gelmez bı kan testı yaptır banada dua et

Igne bu belirtileri yapiyor bende 2 kere yaptrdim canim.ve testi nezaman yaptin igneden 14 gun sonra varsa kesin cikiyor.cunku yum tarihi kesin.bendede yum tembelligi var 1.5 2 ayda anca yumurtluyrm.13 aydr deniyrz bu ay hsg cekildim.28. Gunum hala yum oldumu emin deilim hayirlisi olsun ins hepimiz icin

hayırlısı olsun kuzum ozaman yarına kadar bekle adet gelmezse ınsallah gelmez bı kan testı yaptır banada dua et
Sen hiç merak etme canım inşallah hamileyimdirde herkeze dua ediyorum vallahi kucaklarımzda göbüşümüzde bebişsiz kalmasın..

Sen hamilemiydin canım yoksa beklemedemisin ?

Son düzenleme:
Bilmiyorum ki ya pazar günü yaptım ben canımm.

Bugün azalma var umutla bekliyorum vallahi olumsuzda olabilir onuda düşünüyorum ama kendimi üzmek istemiyorum beklicem bakalım belli olur bişiler nasıl olsa

Sen hiç merak etme canım inşallah hamileyimdirde herkeze dua ediyoeum vallahi kucaklarımkzda göbüşümüzde bebişsiz kalmasın..

benklıyorum kuzum ınsallah hamıleyımdır bat 7 mart uğur getırsın dıye hamılelık ımzası yaptım ınsallah sılmek zorunda kalmam

Sen hiç merak etme canım inşallah hamileyimdirde herkeze dua ediyoeum vallahi kucaklarımkzda göbüşümüzde bebişsiz kalmasın..

beklıyorum kuzum ınsallah hamıleyımdır bat 7 mart uğur getırsın dıye hamılelık ımzası yaptım ınsallah sılmek zorunda kalmam

İnşallah hamilesindir canım yaa allahım hepimize bir an önce versin .Bebekleri çok seviyorum resimlerini bile gördükce bayılıyorum.

Bide reklamlarda yeni doğan bebeklerle ilgili şeyler yapıyolar ya gördükce daha bir istekleniyorum ben

beklıyorum kuzum ınsallah hamıleyımdır bat 7 mart uğur getırsın dıye hamılelık ımzası yaptım ınsallah sılmek zorunda kalmam

Bir arkadas daha yazmis. Istanbuldaysan kesinlikle şişli echomar.i oneririm. Anesteziye filan hic gerek yok. Cok kisa suruyor. Tertemiz ve guler yuzlu tatli bir doktor var. Sadece adetimin ilk gunu yasadigim kasik agrimi islem boyunca hissettim onun disinda ne bir aci ne bir rahatsizlik. Insanlardan dinledigim korkunc deneyimlerden sonra benimki muhtesemdi diyebilirim. Sonucu hemen aliyorsun zaten doktor sana islemi yaparken hem ekrandan gosteriyor hem de anlatiyor. Devlette yaptiran bir arkadas gunlerce agri ve kanama yasadigini soyledi. Bir damla kanamam bile olmadi. Eger merkez arayan varsa hic dusunmesin derim.

Snde cektrdign ay mi kaldn canim

Yok cnm erzurum ozelde olcm ordaym cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…