Gebeliğe Hazırlık HSG cektirenler bilgi verebilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 2 ay önce yaptırdım anestezi almadan çok gergin girdim içeriye çok rahat çıktım. Adet sancısının bı tık daha fazlası korkulcak bişey yok yani

Herkese cevaplari icin cok cok tesekkur ederim

Bende 2 ay önce yaptırdım anestezi almadan çok gergin girdim içeriye çok rahat çıktım. Adet sancısının bı tık daha fazlası korkulcak bişey yok yani
Inanin suan adetim ve kasiklarimi bicaklamak istiyorum 10 uzerinden 15 agrim var yemisim hsgyi anestezi kismi beni geren sey ama insallah kabul ederse doktor anestezisiz yola devam

Evet tamemen acıyı hissetmemek için veriliyor.birde ben mesela adet agrisi bile çekmeyen insanım normalde ona rağmen acıli gelmedi yani işlem. insallah rahat bir işlem geçirirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun

Anestezi almadan çekildim çokta rahatti sonuc ciktiktan 5 dk sonra eline hem cd hemde yazili rapor olarak veriyorlar 10 dk kaldim icerde regli sancisi gibiydi doktorum kendi cektigi icin butun detaylari anlata anlata çekti .
Canım CD de video var mı yoksa sadece fotoğraf şeklinde görüntüler mi var?

Sahane ya o zaman. Amiin insallah sagolasiniz ♥

Anestezili olursan zaten önceden içmeye gerek yok bence zaten doktor sabah görse seni en erken öğleden sonra alır diye düşünüyorum ona göre de anestezi olmayacaksa ağrı kesicini içersin inşallah güzel sonuçlar alirsin

Merhaba bende anestezi siz cektirdum doktorum anestezi önerdi ama çekeceğim acı kaç dakika dedim en fazla 5 dakika dedi tamam anesteziyle uğraşmaya değmez dedim çok da acılı geçti ama pişman değilim anestezi öncesi sonrası çok geriyor çünkü beni

Amiin Insallah tesekkur ederim

Yani aynen oyle dusunuyorum acisin dedigin gibi 5 dk acisin ameliyat degil sonucta

Yani aynen oyle dusunuyorum acisin dedigin gibi 5 dk acisin ameliyat degil sonucta
Kesinlikle öyle ama acidansa anestezi isteyen daha çok sanırım 5 dakika nerde en az 12 saat nerde (8-9 saat öncesi açlık en az,sonrasında da sıkıntı yaşama ihtimali)

Kesinlikle öyle ama acidansa anestezi isteyen daha çok sanırım 5 dakika nerde en az 12 saat nerde (8-9 saat öncesi açlık en az,sonrasında da sıkıntı yaşama ihtimali)
Anestezi alsam daha once belki bi fikrim olurdu ama cok sukur ihtiyacim olmadi bende nasil etki eder sigara icen biri olarak bilemedim ama agri cok tanidik benim icin hayirlisiyla cektirirsem yazicam tekrar

Anestezi alsam daha once belki bi fikrim olurdu ama cok sukur ihtiyacim olmadi bende nasil etki eder sigara icen biri olarak bilemedim ama agri cok tanidik benim icin hayirlisiyla cektirirsem yazicam tekrar
İnşallah ağrısız geçer.ben 2defa aldım anestezi 1.de 15 yaşındaydım ve uyanmam çok zordu nefes veriyordum ama alamıyordum hastane koridorlari inlemis nefes sesimden,sadece nefes diyebiliyordum sonrasında da 2 gün bitmeyen bulantı çektim.
2.de problem yaşamadım çok şükür ama ilkinin korkusu devam.o yüzden hiç sıcak gelmedi

Anestezili çektirdim, doktorum zaten diger türlüsünü önermedi kendini kasınca yanlis sonuç alabiliyoruz dedi. Anesteziden korkacak bisey yok yalnız zaten 10 dakikalık bir uyku için cok minik doz bir Anestezi veriliyor yani öyle mide bulantisi sersemlik falan hic yasamadim 11 de girdim 11.30 da odama cikarilmis doktorumla konuşuyordum sonucu.
Cok şükür hic bir sorun yoktu. Insallah sizinde kolayca gecer

Cok gecmks olsun insAllah temiz cikar bende anestezili cekinmistim doktorum anestezi onermisti anestezi olmadanda kimisi agri yok diyor kimisi agriyor diyor kisiden kisiye degisiyor sanirim hassasiyetimize vucut yapimiza bagli olarak islem cok kisa bir islem tuplere bir sivi vererek acikligi kontrolu saglaniyor sonucunuzuda hemen o anda esiniz disardaysa ona bile soyluyor benim doktorum cektikten sonra ayilinca esinide al gel tüpler tikirinda masallah ne versen gider ordan diyip gülmüş mesela insallah sizinde guzel cikar

Ben geçen yıl Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde şuan kızım kucağımda

Anestezili yaptırdık ben acı hissetmedim anestezi almayanlar çok az ağrı çekiyor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…