- 17 Mart 2022
- 277
- 229
- 33
- 34
Bende 2 ay önce yaptırdım anestezi almadan çok gergin girdim içeriye çok rahat çıktım. Adet sancısının bı tık daha fazlası korkulcak bişey yok yaniSelamlar herkese ♥ Bu ay hsg cektirmek icin randevu aldim tecrubesi olanlara bikac sorum var.
1. Anestezili cekilecekmis neler beklemem lazim?
2.Sigara kullaniyorum anestezi genel mi lokal mi oluyo bilmiyorum film cekilmeden once sigara icmeyi kesmeli miyim?
3.Kisa bi islem oldugunu duydum anestezi istemesem akillica olur mu?
4.Islem sonrasi sonucu ne zaman alabilirim?
5.Beykent Uni. Hastanesinde cektiricem burada cektirmis olanlar ekstra bilgi verebilir mi?
Tesekkurler simdiden hayirli cumalar
Inanin suan adetim ve kasiklarimi bicaklamak istiyorum 10 uzerinden 15 agrim var yemisim hsgyiBende 2 ay önce yaptırdım anestezi almadan çok gergin girdim içeriye çok rahat çıktım. Adet sancısının bı tık daha fazlası korkulcak bişey yok yani
Evet tamemen acıyı hissetmemek için veriliyor.birde ben mesela adet agrisi bile çekmeyen insanım normalde ona rağmen acıli gelmedi yani işlem. insallah rahat bir işlem geçirirsiniz hakkınızda hayırlısı olsunAyni gorusteyim bide anesteziyi sadece aci icin veriyolar anladigim kadariyla o konuda bi tereddutum olmadigi icin istemiyorum. Birde dediginiz gibi daha once hic anestezi almadim vucudum nasil tepki gosterir bilmiyorum 10dk aci mi butun gun anestezi soku mu derseniz bende acidan yana kullaniyorum oyumuInsallah diretmez doktorumda
Canım CD de video var mı yoksa sadece fotoğraf şeklinde görüntüler mi var?Anestezi almadan çekildim çokta rahatti sonuc ciktiktan 5 dk sonra eline hem cd hemde yazili rapor olarak veriyorlar 10 dk kaldim icerde regli sancisi gibiydi doktorum kendi cektigi icin butun detaylari anlata anlata çekti .
Inanin suan adetim ve kasiklarimi bicaklamak istiyorum 10 uzerinden 15 agrim var yemisim hsgyianestezi kismi beni geren sey ama insallah kabul ederse doktor anestezisiz yola devam
Inanin suan adetim ve kasiklarimi bicaklamak istiyorum 10 uzerinden 15 agrim var yemisim hsgyianestezi kismi beni geren sey ama insallah kabul ederse doktor anestezisiz yola devam
Sahane ya o zaman. Amiin insallah sagolasiniz ♥Evet tamemen acıyı hissetmemek için veriliyor.birde ben mesela adet agrisi bile çekmeyen insanım normalde ona rağmen acıli gelmedi yani işlem. insallah rahat bir işlem geçirirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun
Anestezili olursan zaten önceden içmeye gerek yok bence zaten doktor sabah görse seni en erken öğleden sonra alır diye düşünüyorumEvet aslinda direkt randevu veren yerleri cok aradim ama doktor once muayene etmek istedigi icin hsgye hemen yonlendirmedi ayni gun cekmesi icin hazirlikli gitmek istiyorum bende. Zaten randevum 12.30da agri kesicimide alirim yemem icmem hadi bi zahmet cekiverin derim diye dusunuyorim
Amiin Insallah tesekkur ederimAnestezili olursan zaten önceden içmeye gerek yok bence zaten doktor sabah görse seni en erken öğleden sonra alır diye düşünüyorumona göre de anestezi olmayacaksa ağrı kesicini içersin inşallah güzel sonuçlar alirsin
Yani aynen oyle dusunuyorum acisin dedigin gibi 5 dk acisin ameliyat degil sonuctaMerhaba bende anestezi siz cektirdum doktorum anestezi önerdi ama çekeceğim acı kaç dakika dedim en fazla 5 dakika dedi tamam anesteziyle uğraşmaya değmez dedimçok da acılı geçti ama pişman değilim anestezi öncesi sonrası çok geriyor çünkü beni
cd de parça parça fotoğraflar var canımCanım CD de video var mı yoksa sadece fotoğraf şeklinde görüntüler mi var?
Kesinlikle öyle ama acidansa anestezi isteyen daha çok sanırımYani aynen oyle dusunuyorum acisin dedigin gibi 5 dk acisin ameliyat degil sonucta
Anestezi alsam daha once belki bi fikrim olurdu ama cok sukur ihtiyacim olmadi bende nasil etki eder sigara icen biri olarak bilemedim ama agri cok tanidik benim icinKesinlikle öyle ama acidansa anestezi isteyen daha çok sanırım5 dakika nerde en az 12 saat nerde (8-9 saat öncesi açlık en az,sonrasında da sıkıntı yaşama ihtimali)
İnşallah ağrısız geçer.ben 2defa aldım anestezi 1.de 15 yaşındaydım ve uyanmam çok zordu nefes veriyordum ama alamıyordum hastane koridorlari inlemis nefes sesimden,sadece nefes diyebiliyordum sonrasında da 2 gün bitmeyen bulantı çektim.Anestezi alsam daha once belki bi fikrim olurdu ama cok sukur ihtiyacim olmadi bende nasil etki eder sigara icen biri olarak bilemedim ama agri cok tanidik benim icinhayirlisiyla cektirirsem yazicam tekrar
Cok gecmks olsun insAllah temiz cikar bende anestezili cekinmistim doktorum anestezi onermisti anestezi olmadanda kimisi agri yok diyor kimisi agriyor diyor kisiden kisiye degisiyor sanirim hassasiyetimize vucut yapimiza bagli olarak islem cok kisa bir islem tuplere bir sivi vererek acikligi kontrolu saglaniyor sonucunuzuda hemen o anda esiniz disardaysa ona bile soyluyor benim doktorum cektikten sonra ayilinca esinide al gel tüpler tikirinda masallah ne versen gider ordan diyip gülmüş meselaSelamlar herkese ♥ Bu ay hsg cektirmek icin randevu aldim tecrubesi olanlara bikac sorum var.
2.Sigara kullaniyorum anestezi genel mi lokal mi oluyo bilmiyorum film cekilmeden once sigara icmeyi kesmeli miyim?
5.Beykent Uni. Hastanesinde cektiricem burada cektirmis olanlar ekstra bilgi verebilir mi?
Ben geçen yıl Ocak ayında hsg yaptırdım şubatta kimyasal gebelik geçirdim martta hamile kaldım sürpriz bir şekilde şuan kızım kucağımdaSelamlar herkese ♥ Bu ay hsg cektirmek icin randevu aldim tecrubesi olanlara bikac sorum var.
Anestezili yaptırdık ben acı hissetmedim anestezi almayanlar çok az ağrı çekiyor muşSelamlar herkese ♥ Bu ay hsg cektirmek icin randevu aldim tecrubesi olanlara bikac sorum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?