Hsg cektirenlerrr

Anlıyorum sizi hem de çok…😊 Ama doktorunuzu dinleyin sizin için en iyi olanı biliyor çünkü durum her kişi için farklıdır. Sonrasında inşallah güzel haberler gelir.🤲
İnsallah aşırı umutsuzluğa kapıldım tekrar sürekli hamile haberleri alıyorum artık dayanamıyorum

İnsallah aşırı umutsuzluğa kapıldım tekrar sürekli hamile haberleri alıyorum artık dayanamıyorum
Lütfen böyle yapmayın durumu çok etkiliyormuş. Pozitif olup aklından çıkarmalısın hiç beklemediğin an da olurmuş bunun sebebi de tamamen stresten uzaklaşmak.🥰 Doktorunuz sorun görmüyor ve bekliyorsanız sadece lütfen mutlu olun bol bol yürüyün hep sizi mutlu eden şeylere yönelin. Belki zor ama değer.❤️❤️❤️

Lütfen böyle yapmayın durumu çok etkiliyormuş. Pozitif olup aklından çıkarmalısın hiç beklemediğin an da olurmuş bunun sebebi de tamamen stresten uzaklaşmak.🥰 Doktorunuz sorun görmüyor ve bekliyorsanız sadece lütfen mutlu olun bol bol yürüyün hep sizi mutlu eden şeylere yönelin. Belki zor ama değer.❤️❤️❤️
Tam bosveriyorum umursamıyorum kafama takmiyorum . Bu şekilde haberler alıyorum. Kendimi motive etmeye çalışıyorum şükrediyorum . Düşünmemeye çalışıyorum ama yok sonucunda yine aynı

Ben de bir kaç hafta önce çekildim hsg. Hem antibiyotik verdi hem dört gün ilişki olmasın dedi. Öyle kanamam ağrım sızım da yoktu. Doktorun dediğine uydum.

Çikolata kistim vardı bir ay aşılama yaptırdım olmadı sonrasında doktor ameliyatla kisti alması gerektiğini söyledi başka doktora gittim kesinlikle ameliyat söz konusu değil önce hsg cekelim dedi cekti temiz çıktı korunun demesi üç gün sonra ilişkiye başladık ve o ay hamile kaldım şuan beş aylık kızımızı bekliyoruz Allah’ın izniyle. Demem o ki tedavisiz çocuk şansımız çok dusuktu ama Rabbim ol dedi ve hsg bahane oldu çok şükür. Rabbim gönlünüze göre versin isteyen herkese tez zamanda versin inşallah ♥️

Çikolata kistim vardı bir ay aşılama yaptırdım olmadı sonrasında doktor ameliyatla kisti alması gerektiğini söyledi başka doktora gittim kesinlikle ameliyat söz konusu değil önce hsg cekelim dedi cekti temiz çıktı korunun demesi üç gün sonra ilişkiye başladık ve o ay hamile kaldım şuan beş aylık kızımızı bekliyoruz Allah’ın izniyle. Demem o ki tedavisiz çocuk şansımız çok dusuktu ama Rabbim ol dedi ve hsg bahane oldu çok şükür. Rabbim gönlünüze göre versin isteyen herkese tez zamanda versin inşallah ♥️
Hsgde tikali vs.demedi mi benim kistlerim tuplerde enfeksiyon yapmis:(ameliyat oldum ben

Benim hsg çekimim zor geçmişti, 15 gün yapmayın dedi. Zaten 10 gün kanamam oldu istesem de yapamazdım. Mesela hsg çekilen arkadaşlarıma antibiyotik verdiler bana doktorum vermedi bile o kadar kanamaya rağmen.
Merhaba bende bugün çektirdim benim de çok zor geçti aşırı ağrım var oturamiyorum . Kanamam oldu. .sağ tüpün tikaliymis açtık dedi

Back
X