- 23 Haziran 2021
- 267
- 109
- 18
- 34
- Konu Sahibi makbulecin
-
Bende daha bu ay çektirdimKimse cevaplamamış aaaaa
Aaa bu ay mı ? Benim doktorum 1,2 gün ilişki yaşama sonrası serbest dedi.Bende daha bu ay çektirdimçektirdiğim yer bu ay korunmamı diğer doktorum korunmamı söyledi bende kararsız kaldım size ne dediler
Merhabalar aynıyız benimde 6 gün varMerhaba. Ben de güzel şeyler duymak isteyenlerdenimben de ayın 9unda çektirdim hsg. Bata 1 hafta var.
Daha önce bir düşük, bir de dış gebelik oldu. 3 ay korunduk. Hsg den sonra ilk denememiz bu. Pıhtılaşma testleri de yaptırdım ve coraspine başladım. Kayıpların sebebi pıhtılaşmaymış. İnşallah aynı zamanlarda güzel haberler paylaşmak nasip olur
İnşallah bundan sonrakiler sağlıklı olur canımMerhaba. Ben de güzel şeyler duymak isteyenlerdenimben de ayın 9unda çektirdim hsg. Bata 1 hafta var.
Daha önce bir düşük, bir de dış gebelik oldu. 3 ay korunduk. Hsg den sonra ilk denememiz bu. Pıhtılaşma testleri de yaptırdım ve coraspine başladım. Kayıpların sebebi pıhtılaşmaymış. İnşallah aynı zamanlarda güzel haberler paylaşmak nasip olur
Merhaba pıhtılaşma testini nerede yaptırdınız acaba?Merhaba. Ben de güzel şeyler duymak isteyenlerdenimben de ayın 9unda çektirdim hsg. Bata 1 hafta var.
Aminİnşallah bundan sonrakiler sağlıklı olur canım
İlk önce üniversite hastanesine gittim hematoloji bölümüne. Ama orada hepsini yapmıyorlardı. Kalan kısmı için şehir hastanesine yönlendirdiler. Asıl önemli olan genetik testleri şehir hastanesinde yaptırdım yaniMerhaba pıhtılaşma testini nerede yaptırdınız acaba?
Evet bu ay korunmamı ilac verildiğini bebeğin sağlığı açısından sıkıntı olabileceğini söyledi. Kendi doktorum ise bu ay şansın yüksek korunma dediAaa bu ay mı ? Benim doktorum 1,2 gün ilişki yaşama sonrası serbest dedi.
Canım tekrar merhaba ben adet oldum 2 gün erken oldum hattaMerhaba. Ben de güzel şeyler duymak isteyenlerdenimben de ayın 9unda çektirdim hsg. Bata 1 hafta var.
Canım inşallah sen de bizler de sağlıklıca hamile kalırız. Ben yeni çektirmiştim bu ay. Ve kalamadım . Bugün adet oldumBir arkadaşım 7-8 aylık deneme sonrası hsg çekildiği ay, bir arkadaşım 12 aylık deneme sonrası hsgden sonra 2. Ayında hamile kaldı.. yine bir tanıdığım onun deneme süresini bilmiyorum ama hsgden birkaç ay sonra hamile kalmış.. ben 6 ay deneme sonrası çekildim çekildiğim ay yani geçen ay hamile kalamadım... fakat bende t rahim çıktı histereskopi yaptıracağım..
Tühh.. Ama üzülmek yok, umutlar öbür aya devamCanım tekrar merhaba ben adet oldum 2 gün erken oldum hatta
İnşallah sen hamilesindir canımmm üzülmedim gerçekten. Tabi oluyor bi hayal kırıklığı. Ama ben sanırım alışıyorum olmamasına. Yeterki oluyor gibi olmasınTühh.. Ama üzülmek yok, umutlar öbür aya devamben de yarın sabah test yapıcam, bata 2 gün kalmış olacak. Hakkımızda hayırlısı kuzum yaa
Günaydın canım. Yok ne yazık ki benim de tırtİnşallah sen hamilesindir canımmm üzülmedim gerçekten. Tabi oluyor bi hayal kırıklığı. Ama ben sanırım alışıyorum olmamasına. Yeterki oluyor gibi olmasınhadi güzel haberi bana yaz. Sonuç ne olursa olsun
Merhaba me güzelBende 3. ayımda kalabilmiştim
Canım ama adetin daha gelmedi ama teste göre mi negatifGünaydın canım. Yok ne yazık ki benim de tırtbirlikte öbür ayı beklicez artık. Gecikmezse 26sı bat. 27si de doktora gidicem genetik sonuçlarımı ve hsg yi götürücem. Yine yumurta geliştirici tedaviye falan başlar mı bilemiyorum. İlaçsız gelişmiyor yumurta çünkü. Bakalım hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?