- 13 Mart 2023
- 254
- 90
- 28
- 34
- Konu Sahibi Elenaaa1990
-
Maşallah çok sevindimBen çektirtiğim ay hamile kaldım
33 haftalık hamileyim gün sayıyoruz artıkMaşallah çok sevindimkaç aylık hamilesiniz
Ben cektireli 3 ay oldu daha gebelik oluşmadı canm hsg sonrası çok umitliydim regli olunca çok fazla hayal kırıklığı yaşadım umarım senin hemen olurKızlar selamlar yine ben
Devlet hastanesinde bir dr Hsg çektirmeyi önermişti. Bugünde özelde bir dr a gittim. Yapalım uygun dedi. 1 yıla yakın oldu gebelik 3lde edemedik. Anestezi verilecek adetin 10.gunu gidilmesi gerekiyor
Sorum hsg sonrası gebelik elde edenler var mı aranızda düşüncelerinizi merak ediyorum
İnşallah siz de tez zamanda güzel haber alırsınızBen cektireli 3 ay oldu daha gebelik oluşmadı canm hsg sonrası çok umitliydim regli olunca çok fazla hayal kırıklığı yaşadım umarım senin hemen olur
İnşallah inşallahİnşallah siz de tez zamanda güzel haber alırsınız
Ağrı acı oldu mu ne kadar sürdu çekim bende cektirecegimBen çektirtiğim ay hamile kaldım
Sizn gebelik olustu muben rahim filmi çektirip hemen aşılama yaptıracaktım doktorum yok yapmıyorum dedi klomen çatlatma iğnesi de vermicem vücuduna dedi beklersen 3 ay içinde kendiliğinden gebelik oluşacak dedi rahim filmi sonrası malesef regli oldum doktorumdan habersiz baska doktora gittim klomen başladı ovitrelle yaptı bugun 11. Gün iğnemin idrar testlerim pozitif gösteriyor 3 gündür 2 gün sonra tekrarlayacağım
ben rahim filmi çektirip hemen aşılama yaptıracaktım doktorum yok yapmıyorum dedi klomen çatlatma iğnesi de vermicem vücuduna dedi beklersen 3 ay içinde kendiliğinden gebelik oluşacak dedi rahim filmi sonrası malesef regli oldum doktorumdan habersiz baska doktora gittim klomen başladı ovitrelle yaptı bugun 11. Gün iğnemin idrar testlerim pozitif gösteriyor 3 gündür 2 gün sonra tekrarlayacağım
Yok canım ben aşılama yaptırdım 5. Günüm yine beklemedeyimAnneveBebek0 gebelik olustu mu
Hsg sonrası sonuç ne çıkmıştı pekiYok canım ben aşılama yaptırdım 5. Günüm yine beklemedeyim
Hsg sonrası her iki tüpüm de açıktı hiç bir sorun olmamasına rağmen gebe kalamadım bakalım aşılama sonucumda pozitifi görmeyi bekliyorumHsg sonrası sonuç ne çıkmıştı peki
İnşallah asilamaniz tutar
Canım bende hsg çekildim tüpler açıktı rahim normal dendi iki doktor gezdim birşey yok dediler 4 kere klomen iğne yaptım olmadı aşılamaya gecicektim bir tüp bebek profosoru buldum ona gittim oda baktı alttan muayene etti senin rahim girişinde kemik gibi bir çıkıntı var tüp bebek bile tutmaz bunu hiç mi gormediler dedi ve dün hemen hiteroskopi olup aldırdım demek istediğim rahim filminde herşey belli olmuyormuş doktorum da öyle söyledi 6 ay içinde inşallah gebe kalırsın dedi ve iğneleri hapları bıraktım artık inşallah olurHsg sonrası her iki tüpüm de açıktı hiç bir sorun olmamasına rağmen gebe kalamadım bakalım aşılama sonucumda pozitifi görmeyi bekliyorum
Merhabalar sizinle aylar önce de konuşmuştuk ovitrelle kullanıyorduk gün bekliyorduk ikimizde olumsuz sonuç almıstık cok şaşırdım suan nasıl olurda görmezlerCanım bende hsg çekildim tüpler açıktı rahim normal dendi iki doktor gezdim birşey yok dediler 4 kere klomen iğne yaptım olmadı aşılamaya gecicektim bir tüp bebek profosoru buldum ona gittim oda baktı alttan muayene etti senin rahim girişinde kemik gibi bir çıkıntı var tüp bebek bile tutmaz bunu hiç mi gormediler dedi ve dün hemen hiteroskopi olup aldırdım demek istediğim rahim filminde herşey belli olmuyormuş doktorum da öyle söyledi 6 ay içinde inşallah gebe kalırsın dedi ve iğneleri hapları bıraktım artık inşallah olur
Canım şöyle anlatayım biliyorsun görüştük zaten eşimde sorun yok benim de rahim filmi temizdi 4 kere iğneyi denedim olmadi doktor polikistik sin dedi ama ben günü gününe adet oluyorum inanmıştım en sonunda sonra aşılama yapalım dedi içime sinmedi iğneler le tutmayan aşılamaylada çok zor bir çok iyi prof tüp bebek uzmani buldum gittik ilk muayneede adetliyken baktı ya rahminde birşey görüyorum adetin bitince gel dedi bitti gittim evet tahminin girişinde çıkıntı var kemik gibi dedi ee dedim rahim filmi temizdi oda dediki rahim filmi sadece rahim seklini ve tüpleri gösterir rahmin içini detayları göstermezMerhabalar sizinle aylar önce de konuşmuştuk ovitrelle kullanıyorduk gün bekliyorduk ikimizde olumsuz sonuç almıstık cok şaşırdım suan nasıl olurda görmezlerUmarım en yakın zamanda pozitif haberler alırız hitereskopi nasıl birsey ameliyat gibi mi agrı acı oldu mu nasılsın? Benım de aşılama tutmazsa bende bunu danışayım doktoruma
Rahim içindeki yapı bozukluğunu herşeyi kamerayla hiteroskopi ile görülür dedi ameliyat olarak geçiyor anestezi li içimdeki o çıkıntı yi aldı sanırım kanamam oldu ve acimda çok oldu doktor sende polikistik falan yok gayet hormonların herşey normal dedi 6 ay içinde inşallah hamile kalırsın dedi nasip canım ama doktor çok önemli bir buçuk senedir kimse görmedi gelen dayadı hapı iğneyiCanım şöyle anlatayım biliyorsun görüştük zaten eşimde sorun yok benim de rahim filmi temizdi 4 kere iğneyi denedim olmadi doktor polikistik sin dedi ama ben günü gününe adet oluyorum inanmıştım en sonunda sonra aşılama yapalım dedi içime sinmedi iğneler le tutmayan aşılamaylada çok zor bir çok iyi prof tüp bebek uzmani buldum gittik ilk muayneede adetliyken baktı ya rahminde birşey görüyorum adetin bitince gel dedi bitti gittim evet tahminin girişinde çıkıntı var kemik gibi dedi ee dedim rahim filmi temizdi oda dediki rahim filmi sadece rahim seklini ve tüpleri gösterir rahmin içini detayları göstermez
Olsun üzülme en azından suan sorun olmadığını ve çocuğunun olduğunu biliyorsun insallah 6 aya da gerek kalmadan bebişin olurRahim içindeki yapı bozukluğunu herşeyi kamerayla hiteroskopi ile görülür dedi ameliyat olarak geçiyor anestezi li içimdeki o çıkıntı yi aldı sanırım kanamam oldu ve acimda çok oldu doktor sende polikistik falan yok gayet hormonların herşey normal dedi 6 ay içinde inşallah hamile kalırsın dedi nasip canım ama doktor çok önemli bir buçuk senedir kimse görmedi gelen dayadı hapı iğneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?