hsg cektirmelimiyim

Oh çok şükür canımm.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sanki kendimde oldu gibi hissettim.sevincini yürekten paylaşıyorım.bende cuma hsg cektircem.bizim içinde dua et nolur
Allah razı olsun Canım İnşallah Allahım sana da nasip eder hsg den Sonra İki gün falan dinlenin birer gün arayla sabahları çok Zor Biliyorum Ama Bazen Sabah da olsun ilişkiye girin ve nolur rahat ol Hep korunmustum yapışmış Demek ki kanallarim hsg sonrası tedaviye başlamadan hamile kaldım darısı İnşallah başınıza Rabbim aratmasın

Allah razı olsun Canım İnşallah Allahım sana da nasip eder hsg den Sonra İki gün falan dinlenin birer gün arayla sabahları çok Zor Biliyorum Ama Bazen Sabah da olsun ilişkiye girin ve nolur rahat ol Hep korunmustum yapışmış Demek ki kanallarim hsg sonrası tedaviye başlamadan hamile kaldım darısı İnşallah başınıza Rabbim aratmasın
Gozunaydin cnm :KK46:saglikla kucagina da alirsin insalalh:KK200:Belirtikerini de yazarmisin bizede umut olur belki:KK51:

Gozunaydin cnm :KK46:saglikla kucagina da alirsin insalalh:KK200:Belirtikerini de yazarmisin bizede umut olur belki:KK51:
Allah razı olsun Canım dualarınızı eksik etmeyin burda birbirini tanımayan Ama birbirine tanımadan dua eden seven insanlarız İnşallah Rabbim En Kısa zamanda sizlere de nasip etsin.kızlar Ben çok beş dk bir tuvaletteydim bi halsizlik falan var Ama bide grip oldum Ona yoruyordum göğüslerim kocaman kaşık ağrısı Hep uyku hali falan Tabi Ama En önemlisi kızlar Ben çok gazlı Biri değilimdir Allahım İki gün boyunca gazdan olucem şaştım kaldım kendime bi de ağzınızın tadı Olmaz Ya Aynı öyle Bir haldeydim adet olucam sandım hep Bir de Sanırım kilo kaybım var farkında olmadan kuculdum gibi İşte böyle kızlar

Kızlar ben bugün hsg çektirdim.sağ tüp kapalı malesef.hakkımızfa hayırlısı :(

Rahim filmi icin kesinlikle echomar diyorum ben bu ay çektirdim o korkulu anlatılan hiç bisey olmadı
Ve korunma da olmadı niye korunacaksın ki tutma ihtimali en yüksek ay ilk ay bunu herkes bilir ve söyler

Ben de ctsi gideceğim Echomar film için, korunmaya gerek var mı bende onu düşünüyorum.neden ki? Filmden sonra etkilemez bence hamile kalan da çokmuş

G Gunbatimi1 Merhaba canım bence rahim filmi çektir her yerde istiyorlar anadolu yakasında oturuyorum bende eşimin arkadaşının tavsiyesi ile bir doktora gittim devlette eğer hersey hızlı olsun istiyorsan kartal araştırma hastanesine git hersey çabuk oluyor benim de 2 seneyi geçti olmuyor bütün tahlilleri yaptirdik sorunumuz yok çok şükür ama hiç gebelik olmadı dün gittiğim doktor tahlillere baktı ve adet olunca çağırdı aşılama yapıcak çok iyi bir doktor gerçekten
merhaba konusmustuk sizle hamilelik varmi acaba eski yazida gordum merak ettim

insallah olur canim benimde yok tahlilleri yapiorum kendiliginden olur die biras bekliyim dedim ama yine olmadi hsg cekincem buay .zeynep kamilde baslicam cok tahlil istiyo orasi

insallah olur canim benimde yok tahlilleri yapiorum kendiliginden olur die biras bekliyim dedim ama yine olmadi hsg cekincem buay .zeynep kamilde baslicam cok tahlil istiyo orasi
İnşallah bekletmeden gelir mucizen canım benim ekim de 3 sene bitiyor o yüzden artık eşim de bende tüp bebek istiyoruz. Bir yerden para bekliyoruz gelirse inşallah hemen gidicem. Benim buldugum doktor Bahçelievler de serdar bey

Back
X