• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HSG (Çektirmiş yada Çektircek olanlar )burda toplanalım!!

Bizîmde elhamdulillah hiç bi sorunumuz yok ama bir senedir de çocuğumuz olmuyor " sebepsiz kısırlık" dedi doktor. Bence bu doktor sırf para için aşılama dedi gibime geliyor. Sürekli gittiğim doktorum değil hsg çeken bi kadın dogum uzmanı . Hangi süreçten geçtiğimizde bilmiyor birden aşılama demesi tuhaf geldi bana. Bende bir iki ay bekleme taraftarıyım açıkçası. Fikir için teşekkürler canım :)

Bizîmde elhamdulillah hiç bi sorunumuz yok ama bir senedir de çocuğumuz olmuyor " sebepsiz kısırlık" dedi doktor. Bence bu doktor sırf para için aşılama dedi gibime geliyor. Sürekli gittiğim doktorum değil hsg çeken bi kadın dogum uzmanı . Hangi süreçten geçtiğimizde bilmiyor birden aşılama demesi tuhaf geldi bana. Bende bir iki ay bekleme taraftarıyım açıkçası. Fikir için teşekkürler canım :)
Aynen canım bizim de 1yıl oldu vakti vardır elbet Rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah hepimize:KK200:

Slm kızlar ya dün hsg çektirdîm bîraz kanamam olmuş geçer dedim akşam biraz daha olmuş sabah kalktım kanla akıntı karışımı yine kanama var az ama. Bu herkeste oluştu mu ve gün aşırı ilişki denildi bu kanamayla ilişki sağlıklı olur mu sizce ????????

Slm kızlar ya dün hsg çektirdîm bîraz kanamam olmuş geçer dedim akşam biraz daha olmuş sabah kalktım kanla akıntı karışımı yine kanama var az ama. Bu herkeste oluştu mu ve gün aşırı ilişki denildi bu kanamayla ilişki sağlıklı olur mu sizce ????????
Canım kan olduğuna emin misin. Çünkü hsg çekilirken kırmızı renkli bi ilaç da kullanıldı bende ve hemşire kan gibi şeyler gelir normal ilaç o dedi. Ama adet kanaması kadar gelirse doktorunla görüş demişti.

Yok adet kanaması kadar değil de üç defa kanla iltihap karışımı bi sıvı geldi ha bu kan mıdır yoksa kırmızı renkli bi sıvı mıdır bilemem hsg çekilirken uyutulmuştum :(

Yok adet kanaması kadar değil de üç defa kanla iltihap karışımı bi sıvı geldi ha bu kan mıdır yoksa kırmızı renkli bi sıvı mıdır bilemem hsg çekilirken uyutulmuştum :KK43:
Solüsyon da geliyor olabilir canım iltihap gibi olan o olabilir. benim de 3 gün kadar geldi kırmızı leke

İyi aksamlar kizlar bende pkoluyum bir yildir tedavi gordum fakat hic bir sonuc vermedi. Bugun baskent universitesine gittim yeni bir doktor buldum . Cok ilgili doktor amh ve smear testi yapti. Regliden sonra hsg cektircem Eşimin sprem degerlerine tekrardan bakilacak. Zor bir surec bekliyor bizi bide hsg cekilirken caniniz yaniyormu

İyi aksamlar kizlar bende pkoluyum bir yildir tedavi gordum fakat hic bir sonuc vermedi. Bugun baskent universitesine gittim yeni bir doktor buldum . Cok ilgili doktor amh ve smear testi yapti. Regliden sonra hsg cektircem Eşimin sprem degerlerine tekrardan bakilacak. Zor bir surec bekliyor bizi bide hsg cekilirken caniniz yaniyormu
Yok cnm anestezili çektirdim gerçi ama hiç acı hissetmedim allah kolaylık verdin

Kızlar bnde hsg cektirecegm 1 hafta snra. Randevumu aldm radyomardan. Anneler gunu indirimi varmış 350 tl ye cekiyorlar cektirmeyi düsünenler için soylemek istedm. Anestezisiz olacak yalnız inş hsg bebeklerimiZe kavusturur bizi

Amin arkadasim hsg icin gün aldigim zaman anestez durumu konusulacak galiba insallah hsg ile hersey daha rahat olur
Bence de strese girmeye gerek yok zaten stres küpü olduk bide o stresi yaşamayalım dedim. Ben Hsg çektirdim bu ay bekliyorum sonucumu ayın 8 i regl günüm şimdi test yaptım çok net tek çizgi çıktı gözüme sokar gibi hamile değilsin işte oh ya der gibi

Bence de strese girmeye gerek yok zaten stres küpü olduk bide o stresi yaşamayalım dedim. Ben Hsg çektirdim bu ay bekliyorum sonucumu ayın 8 i regl günüm şimdi test yaptım çok net tek çizgi çıktı gözüme sokar gibi hamile değilsin işte oh ya der gibi
Öyle dusunme canim bence bu kadar sabrediyorsak Rabbim bizi ödüllendirecektir benim ameliyat olmam bile gerekebilir

Pko hastasiyim canim fakat sol yumurtaligim rahimin arkasinda ve yapisiklik var. Tuplerde sorun olabilecegini soyledim doktorum bundan once gittigim doktor bir yil benim zamanimdan caldi. Ne hsg nede baska bisey yapti

Pko hastasiyim canim fakat sol yumurtaligim rahimin arkasinda ve yapisiklik var. Tuplerde sorun olabilecegini soyledim doktorum bundan once gittigim doktor bir yil benim zamanimdan caldi. Ne hsg nede baska bisey yapti
Nerede gittiniz doktora peki ? Nasıl Hsg yapmazlar ki benim bir yıl olmadan Hsg ye bakalım dediler çünkü üç aşagı beş yukarı Hsg sorun neyse gösteriyor zaten benim rahim boşluğunda 1 cm lik eğrilik var mesela hsgden öğrendik

Nerede gittiniz doktora peki ? Nasıl Hsg yapmazlar ki benim bir yıl olmadan Hsg ye bakalım dediler çünkü üç aşagı beş yukarı Hsg sorun neyse gösteriyor zaten benim rahim boşluğunda 1 cm lik eğrilik var mesela hsgden öğrendik
Medicalpark hastanesine gittim hsg istedim doktordan fakat tuplerinde sorun yok cunku karin ameliyati olmadigim icin hsg gerek olmadigini pko disinda sorunum olmadigini soyledi

Back
X