arkdaşlar çok araştırmaktan mı bilemem para ile devlette farketmez kadınların çoğu korkuyor ve ağrı çekiyorlar yapılırken.ben adetlerimi çok sancılı geçiriyorum zaten bunun oluru filan yok mu balıkesirde oturuyorum.lokal anestezi ile yapılan versiyonu yok mu?
dijital mi değil mi diye mi sormam lazım.bi fakülte bi özel seçeneğim var.ne deyipte anlamam lazım dijital mi değil mi?Ben de dün yaptırdım ve korkulacak bir şey olmadığını gördüm. Tek dikkat etmeniz gereken dijital hsg çeken bir merkez bulmak. Anestezili ile aynı ücret ama yeni bir teknoloji. Vajinal muayenede çektiğiniz ağrı kadar bir ağrısı var. 450 tl ödedim.
Ağrı eşiğinizin yüksek olup olmamasına bağlı.ben hsg'yi de,tüp bebek transferini de anestesi almadan yaptırdım.öyle dayanılmayacak bir acı da çekmedim.bir sürü operasyon vs geçirdim artık anestezi almak istemediğim için böyle tercih ettim.arkdaşlar çok araştırmaktan mı bilemem para ile devlette farketmez kadınların çoğu korkuyor ve ağrı çekiyorlar yapılırken.ben adetlerimi çok sancılı geçiriyorum zaten bunun oluru filan yok mu balıkesirde oturuyorum.lokal anestezi ile yapılan versiyonu yok mu?
Evet dijital mi çekiyorsunuz diye sorun.dijital mi değil mi diye mi sormam lazım.bi fakülte bi özel seçeneğim var.ne deyipte anlamam lazım dijital mi değil mi?
Evet dijital mi çekiyorsunuz diye sorun.
çoğunda özeldedir dimi dijitaller yoksa araştırma hastanesi diye fakültede de mi olur?Arkadaşlar hiç acı çekmedim diyenleriniz muhtemelen dijital hsg çektirmişsinizdir.
Muhtemelen sadece özelde vardır. Ama siz yine de sorun. Ben korkudan aylardır erteleyip duruyordum, dun çok pişman oldum bu kadar zamanı bosa harcadığıma. Dijitaller diğerlerine oranla çok daha az radyasyona maruz bırakıyormuş onu da bilin isterim.çoğunda özeldedir dimi dijitaller yoksa araştırma hastanesi diye fakültede de mi olur?
Çok ucuz gerçekten ya..Çok acımasından korkuyorsan anestezili yaptırabilirsin.Ben de bu salı günü için randevu aldım. Ankara Başkent Hastanesinden. 70 tl'ye çekecekler. Anestezili istersem 40 tl. daha vereceğim. Ben emekli sandığına bağlıyım acaba ondan mı bu kadar ucuz anlamadım. Ben 400- 500 tutar diye düşünüyordum. Muayene için Smear ve vajinal ultrason içinde olmak üzere 122 tl. ödedim. Çok korkuyorum. Çok acıyacak mı? Valla memleketten kardeşimi çağırdım.
Ayılamam diye korktumÇok ucuz gerçekten ya..Çok acımasından korkuyorsan anestezili yaptırabilirsin.
Memur olmandan kaynaklı değildir canım sanmıyorum.Normalde sağlık personellerine indirim yaparlar,ben sağlık personeliyim böyle fiyat hiç bir yerde duymadım :) İnsallah ağrısız acısız atlatırsınAyılamam diye korktum( Eşim yanımda değil maalesef. Ben zaten her ay korkunç adet sancıları çekiyorum. Bu arada hsg çok ucuz gerçekten ya. Ben eşimden para falan istedim 400- 500 tutar yardım et dedim ama 70 tl'yi duyunca acılarım hafifledi sanki :))) Ben devlet memuruyum acaba ondan mı ucuz? Anesteziliyi 100 liraya çekiyorlar. Ya bazı hastanelerde vajinal ultrasona bile ayrı para alıyorlar 35 tl inanabiliyor musunuz? Başkent hastanesinin sağlığı ön planda tuttuğu söylendi bana. Gerçekten öyleymiş ya.
Sağlık personeli de değilim ama ben de inan fiyatı duyunca bütün acılarım geçti sankiMemur olmandan kaynaklı değildir canım sanmıyorum.Normalde sağlık personellerine indirim yaparlar,ben sağlık personeliyim böyle fiyat hiç bir yerde duymadım :) İnsallah ağrısız acısız atlatırsın
Canım hiç vakit kaybetme hsg için. Bugün ilk defa gittiğim doktor hemen yapılacak listesi hazırladı. Smear, vajinal ultrason ve kan tahlili yapıldı hemen 1 saat içinde. Hsg için hemen randevu aldırdı. Üstelik ben onu değil, o beni arayacak bu haftaBen de 7 aydır çocuk istiyorum ama olmadı. Hsg fikri çok ılımlı geliyor ama gittiğim iki doktor da dahaa erken o artık son aşama diyor. Ben yapı gereği sabırsız ve gergin biriyim, doktora ısrar etmek istiyorum hsg yaptırmak için.
Hangi aşamada kimlere yapılır bu? Kist yok, prolaktin 32 çıkmıştı tek sorun oydu geçen ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?