- 4 Ağustos 2010
- 757
- 1.112
- 313
Canım hiç vakit kaybetme hsg için. Bugün ilk defa gittiğim doktor hemen yapılacak listesi hazırladı. Smear, vajinal ultrason ve kan tahlili yapıldı hemen 1 saat içinde. Hsg için hemen randevu aldırdı. Üstelik ben onu değil, o beni arayacak bu haftaYani bana ıvır zıvır ilaç kullandırmadan herşeye bakacak sonra tedaviye başlayacak. İlk gittiğim doktor bana pco'sun deyip klomeni dayadı. Pco bile değilmişim. Yani vakit kaybetme. Herşeye baksınlar sonra sen rahat kafayla hamiş ol
1 yıldır gebelık olmadıgı ıcın bende hsg cektırdım.. 1 ay olmadı henuz echomar da..anestezı dusunuyordum cok korkmustum burda okuduklarımdan vs. ama normal muayeneden daha ıyı gectı hıc agrı olmadı. burda adet sancısı gıbı sancı oldu dıyenler var kesınlıkle hıssetmedım zaten 2 dakıka surdu.ıyıkı anestezı yaptırmamısım cok gereksız olacaktı.arkdaşlar çok araştırmaktan mı bilemem para ile devlette farketmez kadınların çoğu korkuyor ve ağrı çekiyorlar yapılırken.ben adetlerimi çok sancılı geçiriyorum zaten bunun oluru filan yok mu balıkesirde oturuyorum.lokal anestezi ile yapılan versiyonu yok mu?
Yolundadır inşallah :) Benim doktorum sperm testini bile benden alacaktı neredeyseCanım cidden doğru söylüyorsun. Ben de biran önce hsg'yi yaptırmak istiyorum. Bu ay eşim de sperm testi verecek. Varikosel yokmuş onda, ama sperm testini verecek bakalım inşallah her şey yolundadır.
İnşallahbakalım inşallaha gerek kalmaz 30. güne 5 gün var.
Yoğun regl sancısı ise benimki rahat geçer. Zaten her ay yaşadığım iğrenç bir ağrı, gaz ve ishalBen Temmuz ayında anestezisiz özelde çektirmiştim. Echomar'da Dr. Cevat Bayrak çekti sağ olsun. Sadece birkaç dakika sürdü. Çok korkarak gitmiştim ama hissettiğim şey yoğun bir regl sancısını andırıyordu. Ama dediğim gibi sadece birkaç dakikada işlem bittiği için dayanılmayacak bir işlem değildi.
Not: 450 TL ödedim.
Yoğun regl sancısı ise benimki rahat geçer. Zaten her ay yaşadığım iğrenç bir ağrı, gaz ve ishal
5 gün önceden başlar benim ağrım. O zaman anlarım ki hamiş değilimAynen benim de öyle..
Ya bu arada durdukça korkmaya başladım. Ben anestezisiz istedim. Ya kasılırsam. Ozaman tüplerim kapalı çıkar. Elim ayağım buz gibi kızlar ya. o spekrum mu ne meretse, çok gıcık oluyorum ona. Smear alırken sokuyorlar ya vajinayı açmak için. Allahım çok korkuyorum kızlar..Salıya kadar nasıl dayanacağım? Ya tüplerim kapalı çıkarsa? Durdukça titremeye başladım.
Canım dur ya bir de çikolata kisti çıkarma başımızacanım ben de aynı durumdayım. benim de cumartesi randevum var ilk defa gideceğim ben de. 7 aydır bebek bekliyoruz, gelemedi bir türlü. şimdiden psikopata bağladım, çikolata kisti teşhisi koydum kendi kendimeameliyat gününü belirlemeye çalışıyorum kafamda :) spekulum ayrı kabus zaten
canım adetlerin çok sancılı mide bulantılı geçmesi en büyük belirtisiymiş. spermin kanala ulaşmasında yada bebek olsa bile tutunmasında sorun yaratıyormuş. onu da vajinal ultrasonda anlıyormuş doktorlar ama net teşhis için ameliyat sonrası inceleme gerekiyormuş.Canım dur ya bir de çikolata kisti çıkarma başımızaonu nasıl teşhis ediyorlar ki? ben de tüplerim kapalıdır diye laparoskopi araştırıyorum Allahım yaaa
Canım korkma ben cektirdim 2 ay once hic bisey hissetmedim ki ben en ufak acida bayilan bi insanim aciya hic dayanamam korkutma kendini anlamiyorsun bile kafin bana bitti dedi brnde gercektenmi dedim okadar yaniarkdaşlar çok araştırmaktan mı bilemem para ile devlette farketmez kadınların çoğu korkuyor ve ağrı çekiyorlar yapılırken.ben adetlerimi çok sancılı geçiriyorum zaten bunun oluru filan yok mu balıkesirde oturuyorum.lokal anestezi ile yapılan versiyonu yok mu?
böyle demeleri enteresan çünkü ben de tüp bebek yaptım bahçecideBen de 7 aydır çocuk istiyorum ama olmadı. Hsg fikri çok ılımlı geliyor ama gittiğim iki doktor da dahaa erken o artık son aşama diyor. Ben yapı gereği sabırsız ve gergin biriyim, doktora ısrar etmek istiyorum hsg yaptırmak için.
Hangi aşamada kimlere yapılır bu? Kist yok, prolaktin 32 çıkmıştı tek sorun oydu geçen ay.
böyle demeleri enteresan çünkü ben de tüp bebek yaptım bahçecide
ilk yolladıkları yer hsg, hsg çekilmeden tedaviye başlamıyolar ki
sen bir yıldır mı evlisin ?Bir yılın taMamen dolsun diyorlar bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?