Çektirdiğim ay hamile kaldım. İnşallah senin de ilk ay tutarkızlar hsg çektirdim yeni şükür tüplerim açıkmış peki merak ettiğim hsgden sonra hamile kalan varmı dktor 3 ay daha bekleyelim sonra aşılama yapalım dedi
Adetine kadar devam et bırakmaayyy canım inşaallah yaaa şuan ovulasyon dönemindeyim inşaallah tutar yaaa
ovulasyon olmadan mı olacak yanı anlayamadımaynen bende oyle dusunuyorum rabbim verecekse ovukasyon gunune falan bakmaz ya
evet ben bu ay hsg cekıldım ve 1 hafta sonra ovulasyon zamanımdı ve şimdi hamıleyım.kızlar hsg çektirdim yeni şükür tüplerim açıkmış peki merak ettiğim hsgden sonra hamile kalan varmı dktor 3 ay daha bekleyelim sonra aşılama yapalım dedi
yaaaa gercektnmi insaallh bnde oyle olurumevet ben bu ay hsg cekıldım ve 1 hafta sonra ovulasyon zamanımdı ve şimdi hamıleyım.
insaallh cnm yaaa bnde kirmizilri gormeden geciririmbu ayBende cektirdigim ay hamile kaldim arkadasimda ole oldu ihtimal yukseliyo insallah bu ay olumlu sonuç alırsın
insaallah hayirli haberleri verirsin cnm yaaa bende ivuslayon testi yapiyorum 2 gun once ovulasyon gunumdu ama testte tek cizgi cikti 3 gundur boyle anlamadim gittiben de aralıkta çektirdim. bu ay adete 3 gün kaldı. bakalım bekliyorum inşallah şansı arttırmıştır
HSGDEN bi sene geççek ben hala kalcamkızlar hsg çektirdim yeni şükür tüplerim açıkmış peki merak ettiğim hsgden sonra hamile kalan varmı dktor 3 ay daha bekleyelim sonra aşılama yapalım dedi
hadi yaaa insaallah allah nasip eder canim demekki zamani varmisHSGDEN bi sene geççek ben hala kalcam
Aynen öyle canım şuann ile başladım üç dört ay geçsin sonra tedaviye başlayıp çocuk için uğraşcam hayırlısıhadi yaaa insaallah allah nasip eder canim demekki zamani varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?