hsg den sonra hamile kalanlar?

Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım inş sende hamilesindir

Hayırlı olsun arkadaşım bende cuma sabahı çekincem hsg inşallah bende kalırım bu ay :)

Hsgden sonra ilişkin oldu mu 2 gün yasakmış ya benim tam yumurtlama zamanıma denk geliyo boş geçmek istemiyorum.. önerin var mı..

Evet canım 2 gün banada yasak dedi doktorum ama ben adetim bitti hemen çektirdim hsg o yüzden yumurtlama dönemine denk gelmedi bende pko hastasıyım yumurtlama tedavisi görüyorum..

Önümüzdeki günlerde bende Hsg çektireceğim. Doktor fobim var, çok korkuyorum ama Hsg sonrası hamile kalanları okuyunca bir nebze içim rahatladı.

İnşallah hiç korkma o anda kendini sıkma rahat ol ki ilaç rahat gitsin.. İnşallah iyi olur sonucun..
Teşekkür ederim canım. Bende korku üst segmentte olunca, anestezi ile olacak mecburen. Ama bendeniz kan verirken bile ayılıp bayılan bir tip olduğum için, damar yolu açılması kısmı biraz sıkıntı. Böyle böyle alışacağım ama sanırım.

Sen düşünme şimdiden bunları madem anestezili olacak hiçbirini anlamadan uyanıverirsin bi bakmışsın bitmiş Allah yardımcın olsun..

evet ben bu ay hsg cekıldım ve 1 hafta sonra ovulasyon zamanımdı ve şimdi hamıleyım.
Bende bugün çektirdim fakat bana bu ay korunmamı önerdi doktorum vücuduma ışın girdiği için bebeğe zarar verebilir mi dedi sana öyle birşey söyledi mi doktorun canım

Bende bugün çektirdim fakat bana bu ay korunmamı önerdi doktorum vücuduma ışın girdiği için bebeğe zarar verebilir mi dedi sana öyle birşey söyledi mi doktorun canım
Bende dün çektirdim doktorum korunmana gerek yok dedi ama raporda 48 saat perhiz yazıyor. 48 saat birşey değil tabi ama yumurtlamaya denk gelmesi kötü oldu

Bende dün çektirdim doktorum korunmana gerek yok dedi ama raporda 48 saat perhiz yazıyor. 48 saat birşey değil tabi ama yumurtlamaya denk gelmesi kötü oldu
Çok ilginç ya. Anlamadım valla hangi doktorun söylediği doğru. Ne yapalım doktorun dediğini uygulayacağız başka çare yok☺

Yumurta gününüzü hesapladinizmi
Nasil hamile kaldiginizi biliyormusunuz
Adetten kac gun sonra basladiniz?

evet yumurtlama günümü sürekli ateş ölçme yöntemiyle takip ediyordum ayrıca tam zamanı gelince ovu testiyle de emin olmak için destekliyordum. yani çalışma yaptım .

benım 13-14-15. günler yumurtlama günüm oldugu için gunum yaklasınca tam gunumu tespit edıp bugunlerde calısma yaptım.

hsg cekılmek galiba hamile kalmamı hızlandırdı zaten bır sorunum yoktu ayrıca ovulasyondan sonra hıc ılgılenemedım gün saymadım stress yapmadım ovulasyon zamanı da cok rahatım ay sanırım bunun cok faydası oldu onun dısında hıc bır ılac kullanmadım hatta folık asiti bile uun zaman aldıgım ıcın onu bıle almıyordum artık. ondan önce ki 2 ay çörek otu çiğnedim sanırım bu çok işe yaradı

Çok ilginç ya. Anlamadım valla hangi doktorun söylediği doğru. Ne yapalım doktorun dediğini uygulayacağız başka çare yok☺
ben hsg cekıldıgım ay korunmadım ve hamile kaldım zaten doktor bana korun demedı deseydı de korunmayacaktım çünkü hsg çekilen ay şans yüksek oluyor bu fırsatı kaçırmak istemezdim

ben hsg cekıldıgım ay korunmadım ve hamile kaldım zaten doktor bana korun demedı deseydı de korunmayacaktım çünkü hsg çekilen ay şans yüksek oluyor bu fırsatı kaçırmak istemezdim

Sanirim rahim girisi aciliyo hsg ile
O nednele o ay herkes hamile kaliyo
Ben yumurta gununde cektirdigim icin kacirdim saniyorum
Adet bittigi gunun ertesi cekinmek en dogrusu

Adet tarihinden sonrasi onemli zarar yok dedi bana
Bana ceken doktor ertesi gun baslayabilirisn dedi

Kizlar ben iki dusuk yaptim hsg cektirsem mi sizce bu durumda.rahim seklinde fln sknti yok diyorlar ultrasyondan bakarak ama bu dusuklerin sebebi bi ihtimal bu olabilir mi diye aklima takiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…