- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.878
- 133
Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım inş sende hamilesindir
Evet canım 2 gün banada yasak dedi doktorum ama ben adetim bitti hemen çektirdim hsg o yüzden yumurtlama dönemine denk gelmedi bende pko hastasıyım yumurtlama tedavisi görüyorum..
Önümüzdeki günlerde bende Hsg çektireceğim. Doktor fobim var, çok korkuyorum ama Hsg sonrası hamile kalanları okuyunca bir nebze içim rahatladı.
Yok henüz değilÇekindin mi canım inşallah güzel geçmiştir..
coook canimkızlar hsg çektirdim yeni şükür tüplerim açıkmış peki merak ettiğim hsgden sonra hamile kalan varmı dktor 3 ay daha bekleyelim sonra aşılama yapalım dedi
Yok henüz değilcuma gününe verdi doktor randevuyu. İnşallah sonuç iyi olur
Teşekkür ederim canım. Bende korku üst segmentte olunca, anestezi ile olacak mecburen. Ama bendeniz kan verirken bile ayılıp bayılan bir tip olduğum için, damar yolu açılması kısmı biraz sıkıntı. Böyle böyle alışacağım ama sanırım.İnşallah hiç korkma o anda kendini sıkma rahat ol ki ilaç rahat gitsin.. İnşallah iyi olur sonucun..
Teşekkür ederim canım. Bende korku üst segmentte olunca, anestezi ile olacak mecburen. Ama bendeniz kan verirken bile ayılıp bayılan bir tip olduğum için, damar yolu açılması kısmı biraz sıkıntı. Böyle böyle alışacağım ama sanırım.
Bende bugün çektirdim fakat bana bu ay korunmamı önerdi doktorum vücuduma ışın girdiği için bebeğe zarar verebilir mi dedi sana öyle birşey söyledi mi doktorun canımevet ben bu ay hsg cekıldım ve 1 hafta sonra ovulasyon zamanımdı ve şimdi hamıleyım.
Bende dün çektirdim doktorum korunmana gerek yok dedi ama raporda 48 saat perhiz yazıyor. 48 saat birşey değil tabi ama yumurtlamaya denk gelmesi kötü olduBende bugün çektirdim fakat bana bu ay korunmamı önerdi doktorum vücuduma ışın girdiği için bebeğe zarar verebilir mi dedi sana öyle birşey söyledi mi doktorun canım
Çok ilginç ya. Anlamadım valla hangi doktorun söylediği doğru. Ne yapalım doktorun dediğini uygulayacağız başka çare yok☺Bende dün çektirdim doktorum korunmana gerek yok dedi ama raporda 48 saat perhiz yazıyor. 48 saat birşey değil tabi ama yumurtlamaya denk gelmesi kötü oldu
1 yıldır istiyordum bu ay hsg cekıldım ve şimdi hamileyim
Yumurta gününüzü hesapladinizmi
Nasil hamile kaldiginizi biliyormusunuz
Adetten kac gun sonra basladiniz?
ben hsg cekıldıgım ay korunmadım ve hamile kaldım zaten doktor bana korun demedı deseydı de korunmayacaktım çünkü hsg çekilen ay şans yüksek oluyor bu fırsatı kaçırmak istemezdimÇok ilginç ya. Anlamadım valla hangi doktorun söylediği doğru. Ne yapalım doktorun dediğini uygulayacağız başka çare yok☺
ben hsg cekıldıgım ay korunmadım ve hamile kaldım zaten doktor bana korun demedı deseydı de korunmayacaktım çünkü hsg çekilen ay şans yüksek oluyor bu fırsatı kaçırmak istemezdim
Bende bugün çektirdim fakat bana bu ay korunmamı önerdi doktorum vücuduma ışın girdiği için bebeğe zarar verebilir mi dedi sana öyle birşey söyledi mi doktorun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?