HSG filmi çektirdik ten sonra hamile kalanlar

bende kızlar bendeee..:KK5:
10 martta adet oldum 18 martta hsg çekildi doktor korunmana gerek yok filmden sonra hamile kalan gebelerim var dedi..
iyi ki korunmamışız 11 nisanda testlerim pozitif çıktı çok mutluyum inşallah devamı gelir :anneadayı::anneadayı::KK5:

Ay çok sevindim hemen hamile k almanıza ben de bu ay çektirdim bakalım inş. Kısmet olur canım sen muayeneye gittiğinde doktor bakıyorum kanama durmuşsa adeti beklemiyordum hemen cekiyo benim adetin 4. Gunu çekti mesela hormon tahlilleri falan da yaptı

kızlar ben de haziran da kimyasal gebelik yaşadım :(
Kanamam bitince 11 temmuzda rahim filmi çekildim. Bu ayı iyi değerlendirdim ama hayırlısı bakalım.
Benim merak ettiğim haziran ayında normal adet olsaydım 26-27 si gibi olacaktım. Ama düşük olduğu için 2 temmuzda kanamam başladı. Ben şimdi beklenen adet tarihi olarak 28 temmuz u falan mı baz almalıyım yoksa 1 ağustos u mu bilemedim. Bekliyorum öyle :/ Belirtilerim de oldu ama işte ah ahhhhhhhh
Hamile olursam yazarım buraya :)

merhaba bende 15 aralıkta hsg çektirdim hiç adet olmadım 5 haftalık hamileyim ama mutluluğumu yaşayamıyorum dr hsg de radyasyondan yumurta etkilenmişsse kalp atışı olmaz dedi 18inde kalp atışı için gideceğiz çok korkuyorum senin dr korun demişmiydi bu ay için
Canım konunun üzerinden bayağı geçmiş ama merak ettim. Bende bu ay çektirdim doktorum korun dedi ama korunmayan sayısı ve çocuğunu sağlıkla kucağına alan sayısı fazla. Senin nasıl sonuçlar? Umarım korktuğun gibi olmamıştır.

Back
X